ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
سلام دوستان
برای فیلم های آمار باید از همون فیلم های آمار انسانی ها استفاده کنیم؟؟؟ -
سلام دوستان
برای فیلم های آمار باید از همون فیلم های آمار انسانی ها استفاده کنیم؟؟؟Fatemeh Heydari در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان
برای فیلم های آمار باید از همون فیلم های آمار انسانی ها استفاده کنیم؟؟؟سلام ...برای هر درس فیلم های مخصوص رشته خودتون رو ببینید
...اگه ریاضی یا تجربی هستین واسه آمار فیلم های صفرتاصد آقای امینی راد و فیلمای جمع بندی آقای شامیزاده رو ببینید ...اینم لینک : http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/20
-
خب آقای امینی که برای ما تجربی ها هنوز فیلم آمار ضبط نکردن؟؟
-
Fatemeh Heydari در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام چرا استاد امینی راد آمار رو تدریس کردن: http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/20/26/
-
سلام
من الان تا جلسه 70 کلیپ های ایشون رو دیدم اما هیچ فیلمی از آمار ندیدم.....
میشه بگید جلسه چنده؟؟ -
سلام
میشه بگید جلسه چنده؟؟Fatemeh Heydari در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
میشه بگید جلسه چنده؟؟عزیزم برو تو این لینک فیلمای امار ایشونه فقط
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/20/26/ -
سلام
میشه بگید جلسه چنده؟؟Fatemeh Heydari در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
میشه بگید جلسه چنده؟؟ببینید درس آمار جدا از ریاضیه، پس وقتی آلا یه درسی رو میزاره یه صفحه دیگه براش ایجاد میکنه توی عکس میبینید یه ریاضی تجربی داریم یه آمار و مدل سازی داریم شما باید رو آمار و مدل سازی کلیک کنید که کلا فیلم های آمار 10 جلسه اس.
-
Aha Didm mamnoon
-
hhh hhh در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
کسی لینک کانال اقای امینی را نداره؟؟http://forum.alaatv.com/topic/3462/کانال-های-تلگرام-استادان-آلا/7
-
چرا 2 روزه فیلم نمیاد؟
-
چرا ادامه انتگرال نیست
-
چون الاء فعلا درگیر اجرای همایشه(ع......د.....ا.....ل.....ت....!)
-
fazl در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
کسایی که کنکور قبلا دادند دفترچه عمومی و تخصصی با هم داده می شه یا جدا جدا
اول دفترچه عمومی میدن
بعد اتمام زمان دفترچه های عمومی گرفته میشه
بعد دفترچه اختصاصی تا اتمام وقت
یاعلی -
fazl در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
کسایی که کنکور قبلا دادند دفترچه عمومی و تخصصی با هم داده می شه یا جدا جدا
اول دفترچه عمومی میدن
بعد اتمام زمان دفترچه های عمومی گرفته میشه
بعد دفترچه اختصاصی تا اتمام وقت
یاعلیOrkide yas سلام معلومه که جدا جدا میدن تازه پاسخ برگشم جداست بعد اتمام عمومی اول پاسخ برگ بعد هم دفترچه سوال رو جمع میکنن بعد اختصاصی ها رو پخش میکنن
-
Orkide yas سلام معلومه که جدا جدا میدن تازه پاسخ برگشم جداست بعد اتمام عمومی اول پاسخ برگ بعد هم دفترچه سوال رو جمع میکنن بعد اختصاصی ها رو پخش میکنن
sodeys ghorbani مطمعنی پاسخ برگ جداست؟؟؟؟؟؟ خوب شد گفتی من همیشه در حد یه نقطه رنگ میزدم در آخر همه رو باهم پر میکردم.
-
sodeys ghorbani مطمعنی پاسخ برگ جداست؟؟؟؟؟؟ خوب شد گفتی من همیشه در حد یه نقطه رنگ میزدم در آخر همه رو باهم پر میکردم.
fatima.k28 آره منم اول نمیدوستم همین کار رو کردم داشتم سر کنکور سکته میکردم وقتی اومد جمع کنه
-
Orkide yas سلام معلومه که جدا جدا میدن تازه پاسخ برگشم جداست بعد اتمام عمومی اول پاسخ برگ بعد هم دفترچه سوال رو جمع میکنن بعد اختصاصی ها رو پخش میکنن
sodeys ghorbani در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
منو اشتباه ریپلای کردین
سوال من نبود -
sodeys ghorbani در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
منو اشتباه ریپلای کردین
سوال من نبودOrkide yas ببخشید