یه چیزی بگین آروم شم..!
-
نمیخوام بهونه بیارم خوشمم نمیاد..!
اما
با شروع محرم یکم درگیر مراسما شدم یکم که چه عرض کنم حدود دو هفته شد..!
ساعت مطالعم داشت خوب میشد یهو افت کردم روزی بیشتر از 2 تا نهایت 4 ساعت نتونستم بخونم..!
الانم هفته سومه..!
دیروز بهتر بود رسیدم ب حد..!
اما امروز دوباره بی حالی..!
خسته شدم از این وضعیت هرچی میکنم نمیشه نمیدونم چیکار کنم واقعا..!
شما وقتی خسته اید یا کم میارید چیکار میکنید؟خانومِ_دوست_داشتنی من وقتی خسته میشم یا کم میارم چند دقیقه چشامو میبندم و به هدف هایی ک دارم فکر میکنم خودمو تو جایی که دوست دارم باشم تصور میکنم اصلا ی جوری میشه که تو اون چند دقیقه تو خیالم ی زندگی خوشی رو تجربه میکنم بعد، چند نفس عمیق میکشم چشامو باز میکنم با کلی انرزی میرم سراغ کارام
-
خانومِ_دوست_داشتنی من وقتی خسته میشم یا کم میارم چند دقیقه چشامو میبندم و به هدف هایی ک دارم فکر میکنم خودمو تو جایی که دوست دارم باشم تصور میکنم اصلا ی جوری میشه که تو اون چند دقیقه تو خیالم ی زندگی خوشی رو تجربه میکنم بعد، چند نفس عمیق میکشم چشامو باز میکنم با کلی انرزی میرم سراغ کارام
Morteza Khodaie ممنون... تا حالا زیادت استرس بهم اجازه نداده همچین فکری به ذهنم خطور کنه..!
اما میگفتن تو دفتر بنویس و مرور کن..!
انجام دادم بی تاثیر بود واقعا..!
خیلی وقتا هم یادم میرفت اصن برم سراغ دفتره..! -
دیوار ممنون از نظر جامع و کاملتون
با کرنومتر میخونم تایمش همیشه پیش چشممه..!
محاسبه میکنم قرار بود چی بشه و چی هست الان..!
شاید بهتر باشه بعد هر تایم ریستش کنم..!
خیر تا نیم ساعت دیگه میخوابم..!خانومِ_دوست_داشتنی داری زیادی براش تره خرد میکنی و به آب و آتیش میزنی
سعی کن انگیزه از خود عملت باشه نه که سوخت عملت انگیزه باشع
صبح چشمات ک باز شد برو سراغ درس لازم نیس زیاد فکر کنی
فقط انجامش بده هر چقدر شد اخرش حساب کن -
خانومِ_دوست_داشتنی داری زیادی براش تره خرد میکنی و به آب و آتیش میزنی
سعی کن انگیزه از خود عملت باشه نه که سوخت عملت انگیزه باشع
صبح چشمات ک باز شد برو سراغ درس لازم نیس زیاد فکر کنی
فقط انجامش بده هر چقدر شد اخرش حساب کنIm Ho3ein اخه خیلی مهمه برام واقعا
چشم حتما..!
فردا صبح بیدار شدم همین کارو میکنم تا شب..!
در جریان میزارم شماروهم..! -
Morteza Khodaie ممنون... تا حالا زیادت استرس بهم اجازه نداده همچین فکری به ذهنم خطور کنه..!
اما میگفتن تو دفتر بنویس و مرور کن..!
انجام دادم بی تاثیر بود واقعا..!
خیلی وقتا هم یادم میرفت اصن برم سراغ دفتره..!خانومِ_دوست_داشتنی خواهش میکنم این روش به نظرم راحت تر از دفتر و.. هس اگه خواستین ی امتحانی کنین
-
Im Ho3ein اخه خیلی مهمه برام واقعا
چشم حتما..!
فردا صبح بیدار شدم همین کارو میکنم تا شب..!
در جریان میزارم شماروهم..!خانومِ_دوست_داشتنی شک نکن پموفق میشی
خیلی اهمیت نده چون 12 ساعت درس قراره روتین زندگیت بشه
راحت باش -
خانومِ_دوست_داشتنی خواهش میکنم این روش به نظرم راحت تر از دفتر و.. هس اگه خواستین ی امتحانی کنین
Morteza Khodaie چشم حتما
-
خانومِ_دوست_داشتنی شک نکن پموفق میشی
خیلی اهمیت نده چون 12 ساعت درس قراره روتین زندگیت بشه
راحت باشIm Ho3ein مرسی از انرژیتون , ممنونم
-
Morteza Khodaie چشم حتما
خانومِ_دوست_داشتنی بی بلا
-
Nazanin Jamali کسایی که میخوام باشن نیستن الان
تو این اوضاع دیدن کسی هم نمیشه رفت که..!
امروز که گذشت ولی دارم دوباره برنامه ریزی میکنم برای فردا..!
پ.ن: این هفته سه بار برنامم رو عوض کردم ://خانومِ_دوست_داشتنی موفق باشی
️
️
-
سلام
درسو به عنوان کار روزانت بدون.
وقتی درسو جزو کار روزانت دونستی بهش اهمیت میدی نمیگی از فردا از فردا به هیچ وجه جواب نمیده من چه برنامه ها بوده که تنظیم کردم ولی با گفتن از فردا انجامش میدم اون برنامه خراب شده از همین الان پاشو حتی اگه شده 2 ساعت درس بخون و بعد هرروز تایمشو زیادتر کن وقتی یه دفعه میری سراغ درس که بالای 8 ساعت بخونی اون 8 ساعتو میخونی ولی از درس زده میشی چون تو یه مدت اصلا نخوندی و تو یه روز میخوای این همه بخونی وقتی مغز آدم میبینه که آخرش هرروز باید 10 ساعت بخونه ترجیح میده اینکارو نکنه دلیلشم کاملا منطقیه چون خیلی سخته ولی وقتی کم کم ساعت درسیتو تقویت کنی و تداوم داشته باشه. هم میتونی بیشتر بخونی و هم اینکه کمتر بهت فشار میاد.پاشو از همین الان نه از فردا درسو شروع کن.
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم. -
ما توی این چند سال به مغز زحمت ندادیم، پس اینکه ازش توقع داشته باشیم به اندازه سه سال توی 4 ساعت برامون کار کنه تقریبا غیر ممکنه؛ مگه اینکه درست بهش آموزش داده باشیم..
اگه بخوای خودت رو محدود زمان و ساعت بکنی نفست برخلاف این مسیر بهت دستور میده..
ترس از اینکه بخونی و یاد نگیری یا بخونی و تموم نشه یا فراموش کنی یا "به %(#ff0000)[اونی که میخوای نرسی]" فقط از مسیر منحرفت میکنه..
فراموش نکن اینکه بگی من باید تموم کنم، شاید شمارو به آخر کتابا نزدیک کنه ولی ممکنه بازدهی نداشته باشه،
ولی اگه بگی %(#ff0000)[من میخوام یاد بگیرم]، به اندازه آموخته هات بهت مهارت میده و چه بسا با قوی تر شدن به آخر کتاب شیرین و زودتر نزدیک میشی..
%(#ff0000)[درس رو عضوی از خودت کن نه بخشی از زندگی؛]
البته این به این معنی نیست که لاک پشت وار بری و تعاریف مثبت رو از خودت دور کنی،
این رو %(#ff0000)[بدون که"میتونی"..]تنها مشاوری که میتونه بهت کمک کنه خودتی؛ چون هر کس دیگه ای بر اساس توانایی آرمانی که برات در نظر گرفته ازت بازدهی میخواد!
%(#ff0000)[تلاش کن ولی هیچوقت از آینده تلاشت نترس!!] -
ما توی این چند سال به مغز زحمت ندادیم، پس اینکه ازش توقع داشته باشیم به اندازه سه سال توی 4 ساعت برامون کار کنه تقریبا غیر ممکنه؛ مگه اینکه درست بهش آموزش داده باشیم..
ترس از اینکه بخونی و یاد نگیری یا بخونی و تموم نشه یا فراموش کنی یا "به %(#ff0000)[اونی که میخوای نرسی]" فقط از مسیر منحرفت میکنه..
فراموش نکن اینکه بگی من باید تموم کنم، شاید شمارو به آخر کتابا نزدیک کنه ولی ممکنه بازدهی نداشته باشه،
ولی اگه بگی %(#ff0000)[من میخوام یاد بگیرم]، به اندازه آموخته هات بهت مهارت میده و چه بسا با قوی تر شدن به آخر کتاب شیرین و زودتر نزدیک میشی..
این رو %(#ff0000)[بدون که"میتونی"..]تنها مشاوری که میتونه بهت کمک کنه خودتی؛ چون هر کس دیگه ای بر اساس توانایی آرمانی که برات در نظر گرفته ازت بازدهی میخواد!
مرسی از اینکه کمکم کردین جهت برگشتنم به روال قبلی که داشتم..!
%(#bb00ff)[ یه دنیا مرسی از تک تکتون]..!
دیشب از بس فکر کردم تا دیر وقت خوابم نبرد :((
برا همین متاسفانه نتونستم زود بیدار شم پ.ن: اصلا از توجیه خوشم نمیاد!!
خب بالاخره هر طور شد شروع کردم..!
با انرژی با فکر مثبت و..! تایم درسم که تموم میشد تایم و تستش رو مینوشتم بعد کرنومترم رو صفر میکردم میرفتم سراغ درس بعدی..!
امروز میشه گفت اولین روزی بود انقد خوب تونستم فیزیک رو بخونم..!
ظهر نخوابیدم که عقب نمونم..!
با اینکه به همه کارایی که خواستم انجام بدم نرسیدم اما خب بازهم خوب بود برای منی ک دو هفته یکم بیشتر خودمو به عبارتی دور کرده بودم از این فضا..!
طولانی نشه..! بگم که...ته انرژیم که شد اومدم جمع بستم تایم و تست هامو..! (با اینکه انتظار حداقل 3 ساعت بیشتر رو داشتم..!) ولی شد 5/5 ساعت با 125 تست..!
%(#1a97c9)[ خوبه..!]
بازم حرفاتون کمکم کرد..!
مطمئنم اگه تایمو میدیم چقد کمه بعد با خواسته ای که داشتم مقایسه میکردم قطعا بیشتر از 1 ساعت و 15 مین نمیشد..!
مرسی از همه: Nazanin Jamali Im Ho3ein @gomname81 @Mr-Fantastic moein دیوار Soheil Mo200 H_R Morteza Khodaie 0Alfred0
-
شاید نظرات بتونه به شما هم کمک کنه..!
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا -
با انرژی با فکر مثبت و..! تایم درسم که تموم میشد تایم و تستش رو مینوشتم بعد کرنومترم رو صفر میکردم میرفتم سراغ درس بعدی..!
با اینکه به همه کارایی که خواستم انجام بدم نرسیدم اما خب بازهم خوب بود برای منی ک دو هفته یکم بیشتر خودمو به عبارتی دور کرده بودم از این فضا..!
طولانی نشه..! بگم که...ته انرژیم که شد اومدم جمع بستم تایم و تست هامو..! (با اینکه انتظار حداقل 3 ساعت بیشتر رو داشتم..!) ولی شد 5/5 ساعت با 125 تست..!
%(#1a97c9)[ خوبه..!]
بازم حرفاتون کمکم کرد..!
مطمئنم اگه تایمو میدیم چقد کمه بعد با خواسته ای که داشتم مقایسه میکردم قطعا بیشتر از 1 ساعت و 15 مین نمیشد..!
مرسی از همه: Nazanin Jamali Im Ho3ein @gomname81 @Mr-Fantastic moein دیوار Soheil Mo200 H_R Morteza Khodaie 0Alfred0
خانومِ_دوست_داشتنی
خواهش میکنم
من خودم به این دچار شده بودم
نمیدونم تونستم خوب توضیح بدم یانه (عذر میخوام اگه نتونستم خوب توضیح بدم)
اما چیزایی رو گفتم که مطمئنم درست بوده چون منم راه انداخته بود
ثانیا تو خودت هم ی جورایی بهمون کمک کردی
همین که من تونستم تجربه های بقیه رو هم ببینم بهتر درک کنم قضیه رو
امیدوارم مفید بوده باشم
برام دعا کنید
ممنونم ازت -
%(#1a97c9)[ خوبه..!]
بازم حرفاتون کمکم کرد..!
خانومِ_دوست_داشتنی انشالله منتظرم ببینیم روزی رو که ساعت مطالعه بالای ۱۲ بزنی
-
خانومِ_دوست_داشتنی
خواهش میکنم
من خودم به این دچار شده بودم
نمیدونم تونستم خوب توضیح بدم یانه (عذر میخوام اگه نتونستم خوب توضیح بدم)
اما چیزایی رو گفتم که مطمئنم درست بوده چون منم راه انداخته بود
ثانیا تو خودت هم ی جورایی بهمون کمک کردی
همین که من تونستم تجربه های بقیه رو هم ببینم بهتر درک کنم قضیه رو
امیدوارم مفید بوده باشم
برام دعا کنید
ممنونم ازتIm Ho3ein عالی بود..!
مرسی..!
همچنین منم به دعاتون نیاز دارم -
خانومِ_دوست_داشتنی انشالله منتظرم ببینیم روزی رو که ساعت مطالعه بالای ۱۲ بزنی
H_R انشاءلله عزیزم..مرسی