زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95)
-
NGU در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اگر ممکنه هر دو سوال رو توی تاپیکی جداگانه مطرح کنین تا در صورت امکان از استاد بزرگوار بپرسند
بنظر من بهتره به استاد بگیم که مثال بیشتر حل بکنه..........
من از صبح اونقد تست اشتباه حل کردم :| ولی خیلی چیزا یاد گرفتم...خب میشه استاد بیشتر مثال و تمرین حل بکنه که دیگه اشتباه زیاد نکنیم@سهندkonkor توی پاسخ نامه ننوشته بود که چه نوع اضافه ای هستش؟؟
-
NGU کدوم یکی رو میگین؟؟ نقل قول بکنین...
-
NGU کدوم یکی رو میگین؟؟ نقل قول بکنین...
@سهندkonkor دومی شمع خلوت.ممکنه سوالی رو که توش به این ترکیب برخورد کردین کامل مطرح کنین؟؟
-
NGU گفتم که...خودتون هم درست گفتین اضافه استعاری
-
NGU گفتم که...خودتون هم درست گفتین اضافه استعاری
@سهندkonkor واقعا اضافه استعاریه؟؟؟خود پاسخ نامه نوشته بود؟؟
-
فااطمه بله درسته
-
NGU بله....تست کنکور انسانی 90
-
همتون رو ارجاع میدم به جزوه استاد راوش صفحه دوم....نوشته نکته بسیار مهم اگه شباهت میان مشبه....
فکر کنم کلید اصلی حل سوالا همینه...نوشته اگه تشخیص ندادین از این استفاده بکنین....من کلا با این استفاده میکردم اشتباه در میومد گاها
به استاد بگین توضیح بده دیگه! دلیلش هم اینه که هیچکس با اطمینان جواب نمیده همه میگن فکر بکنم اینطوری که نمیشه!
-
همتون رو ارجاع میدم به جزوه استاد راوش صفحه دوم....نوشته نکته بسیار مهم اگه شباهت میان مشبه....
فکر کنم کلید اصلی حل سوالا همینه...نوشته اگه تشخیص ندادین از این استفاده بکنین....من کلا با این استفاده میکردم اشتباه در میومد گاها
به استاد بگین توضیح بده دیگه! دلیلش هم اینه که هیچکس با اطمینان جواب نمیده همه میگن فکر بکنم اینطوری که نمیشه!
@سهندkonkor
90داخل؟؟؟ -
NGU آزمایشی سنجش بودا...خود سنجش نه
-
NGU آزمایشی سنجش بودا...خود سنجش نه
@سهندkonkor پس اگر ممکنه از تستش عکس بگیرین من فردا از دبیرمون بپرسم
-
@_Mr.Gentleman_ در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
amin.78 اص=ضافه تشبیهی و استعاری جز ارایه ها حساب میشن؟
بله داداش!هردوشون یه نوع تشبیهن!خود استاد عالی تدریس کردن!
-
@_Mr.Gentleman_ در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@Dr.Bernosi در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اضافه استعاری تشبیه نیست
-
@Dr.Bernosi بعد ی چیز داداش
توی کنکور که نمیاد بگه کدوم واژه مشبه به است فقط اگه بگه میگه کدومش هر چهار رکنو دارن و اینکه تشبیه بلیغ برای ادبیات ما کاربرد نداره ! -
توی کنکور که نمیاد بگه کدوم واژه مشبه به است فقط اگه بگه میگه کدومش هر چهار رکنو دارن و اینکه تشبیه بلیغ برای ادبیات ما کاربرد نداره !@_Mr.Gentleman_ در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
توی کنکور که نمیاد بگه کدوم واژه مشبه به است فقط اگه بگه میگه کدومش هر چهار رکنو دارن و اینکه تشبیه بلیغ برای ادبیات ما کاربرد نداره !اتفاقا میادش!همین چن سال پیش اومده بود
-
توی کنکور که نمیاد بگه کدوم واژه مشبه به است فقط اگه بگه میگه کدومش هر چهار رکنو دارن و اینکه تشبیه بلیغ برای ادبیات ما کاربرد نداره !اتفاقا میادش!همین چن سال پیش اومده بود
@Dr.Bernosi سلام امیر
نه داداش خود کتاب گاج گفته نخونین اگه میخاین!!!
نمیدونم! -
نمیدونم جریان چیه اجازه نمیده عکس بزارم
دسترسی هارو برداشتن -
amin.78 در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@سهندkonkor سلام لب لعل اضافه تشبیهی.چون لعل یک سنگ قرمز قیمتی است و شاعر لب معشوق رو به اون تشبیه کرده
سلام .
ببینید
خوب لب لعل
لب یکی از اعضای بدن هست
اضافه استعاری میشه
یعنی لعل همانند لب انسان قرمز هستnazanin 24 در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
amin.78 در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@سهندkonkor سلام لب لعل اضافه تشبیهی.چون لعل یک سنگ قرمز قیمتی است و شاعر لب معشوق رو به اون تشبیه کرده
سلام .
ببینید
خوب لب لعل
لب یکی از اعضای بدن هست
اضافه استعاری میشه
یعنی لعل همانند لب انسان قرمز هستدر اضافه تشبیهی بعضی از مواقع کلمه اول به کلمه دوم تشبیه می شه