زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95)
-
aminafshar فیلمای اقای کاظم کاظمی رو ببینید جزوه هم داره ب صورت جمعبندی برگزار شده ! ولی نکات کامل گفته شده ! من ک دیدم راضی بودم !
-
بچه ها بخوام كامل دانلود كنم تقربيا حجمش چقدر ميشه؟
-
عااااااااااااااااااااااااااااالی
اقا خدا خیرتون بده فقط -
sonsy در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام بچه ها من اصلا واج وزبان فارسی رو نخوندم ب نظرتون شروع کنم بخونم یا نمیشه تستاشو زد؟
متاسفانه هنوز فیلمای حل تست استاد قرار داده نشده.یه نشر الگو بردارین هی تست بزنین ازش که نظرات کنکور و کتاب درسی رو بدونین چیه
-
sonsy در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام بچه ها من اصلا واج وزبان فارسی رو نخوندم ب نظرتون شروع کنم بخونم یا نمیشه تستاشو زد؟
متاسفانه هنوز فیلمای حل تست استاد قرار داده نشده.یه نشر الگو بردارین هی تست بزنین ازش که نظرات کنکور و کتاب درسی رو بدونین چیه
-
سلام بچه ها دیگه وقتشه !!!!!!!
برای ضبط همایش آلا به کمک شما عزیزان نیاز داره تو رو خدا کسانی که واقعیت توانایی دارند دیگه دریغ نکنند ، اگر هر عضو 5 هزار تومن ناقابل پرداخت کنه این فرصت طلایی هم فراهم میشه اینم شرح وسایل برای ضبط همایش:
حداقل این ها رو می خواد-
یک دوربین با مدل خاص می خواهیم
( روزی 500 هزار تومن اجاره میدن بخریم میشه 12 میلیون) -
میکروفون گیرنده فرستنده باتری خور می خود با هد میک
(بخریم میشه 3 میلیون نمی دونم میشه اجاره کرد یا نه) -
دو تا کارمند روزی 10 ساعت کار تو عید
( جمعا 200 ساعت کار هیچی ندی ساعتی 20 هزارتومن تو عید مجبوری به کارمند تخصصی بدی میشه 4 میلیون حقوق)
-
-
forough
ممنونم -
سلام
من اون جزوه ای ک درقسمت تشبیه هست دانلود کردم اما باین جزوه جامع و اینایی ک استاد درس میدن یکی نیس.چکنم؟ -
سلام درقسمت قرابت ما دقیقا باید چی حفظ کنیم در قسمت پیام ها در ابیات
-
khorshid1998 سلام مفاهیم کتاب رو باید یاد بگیری بعد توی تست پیادشون کنی !
-
@ادمین
سلام ...نمیدونم چطور باید سوالاتم رو به استاد برسونم..چون در انتهای بعضی از تدریس ها استاد سوالات بچه ها رو جواب میدن. .لطفا اگه امکانش هست این سوالات رو به استاد برسونین اگر نه دوستانی که میدونن راهنمایی کنن:) مچکر1)روی در آینه مهر تو جان خواهم داد/دم آخر که مرا عمر به یک آه رسد
اینجا روی منظور صورته یا مقابل؟
و آیا میشه دم را ایهام تناسب گرفت( نفس در تناسب با آه؟2)عقل و فطرت به جوی نستانند/دور،دور شکم و دستار است
در اینجا دور تکرار است یا ایهام؟( دور اول زمانه و عهد و دور دوم رو اگر دور واندازه شکم بگیریم)3)تو خود را از آن در چه انداختی /که چه را ز ره باز نشناختی
آیا این بیت رو میشه قرابت با اشعار از ماست که بر ماست بگیریم با توجه به مصرغ اول یا صرفا تاکید بر عدم تشخیص شخص داره؟؟- نخواهم بدن زنده بی روی او/جهانم نیرزد به یک موی او
اینجا بدن رو میشه ایهام تناسب گرفت( یکی bodan به معنی وجود داشتن و یکی هم badan در تناسب با روی و مو) یا فقط معنی وجودداشتن داره؟
5)گر به ما داغ محبت گرم خون باشد رواست/ روز اول چشم چون وا کرد ما را دیده است
garmدرسته؟
آشنایان ره عشق گرم خون بخورند / ناکسم گر به شکایت سوی بیگانه روم
garam درسته؟6)ز دستگاه جهان صورت نیم خجالت کش کدورت/ چو آیینه دست بی نیازان ز هرچه گیرد زبان نگیرد
معنی مصرع دوم؟؟؟7)آسمان سست پی مرد شکوه عشق نیست/ رخش میباید که رستم را به میدان آورد
مصراع دوم ضرب المثله؟؟/ الان این بیت تلمیح داره یا تضمین؟تمام:))))
- نخواهم بدن زنده بی روی او/جهانم نیرزد به یک موی او
-
خسته نباشید استاد در یکی از فیلم ها از فایل صوتی برای تاریخ ادبیات گفتن میخواستم ببینم گذاشتن اگه گذاشتن لینکشو برام بفرستید ممممممنون
-
خسته نباشید استاد در یکی از فیلم ها از فایل صوتی برای تاریخ ادبیات گفتن میخواستم ببینم گذاشتن اگه گذاشتن لینکشو برام بفرستید ممممممنون
mhgmmmm در کانال تلگرامشون میزارند