اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
@M-an ببخشید این حرف الا که میگه تا سه شنبه شب چهارده جلسه ریاضی هشت جلسه شیمی و ... رو ببینید روی چه منطقیه؟ فیلم ها شش مهر آپلود شدن یعنی همین دیروز تازه عصر و نزدیک به شب بعد چطوری ما تا سه شنبه شب اینارو ببینیم؟
-
@M-an ببخشید این حرف الا که میگه تا سه شنبه شب چهارده جلسه ریاضی هشت جلسه شیمی و ... رو ببینید روی چه منطقیه؟ فیلم ها شش مهر آپلود شدن یعنی همین دیروز تازه عصر و نزدیک به شب بعد چطوری ما تا سه شنبه شب اینارو ببینیم؟
Amir Tajfar
انتشار فیلم ها از شنبه شروع شده بود -
Amir Tajfar
انتشار فیلم ها از شنبه شروع شده بودنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an هندسه و گسسته کی میان ؟
شیمی 1 چی ؟
انتشار فیلم های مربوط به تست ها کی هست؟
-
Amir Tajfar
انتشار فیلم ها از شنبه شروع شده بود@M-an همشون یک شنبه اومدن تازه اونم شب اصلا شنبه هم اومده باشن حداقل یک هفته وقت میخواد نگاه کردنشون
-
آلا میگه تا سه شنبه شب همه فیلم هایی که اومده باید ببینیم
هرجور حساب میکنم نمیشه
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Tajfar اصلا ۲۴ ساعتم بشینی تموم نمیشه
-
Amir Tajfar اصلا ۲۴ ساعتم بشینی تموم نمیشه
-
Amir Tajfar
انتشار فیلم ها از شنبه شروع شده بودنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an سلام مدیر خسته نباشید شرمنده من الان اومدم هزینه رو بپردازیم ولی نمیشه نمیدونم چرا ؟
-
شش مهر ۱۴ جلسه ریاضی منتشر شده خود الا گفته تو نه روز بخونید بعد الان میاد میگه سه شنبه شب
-
شش مهر ۱۴ جلسه ریاضی منتشر شده خود الا گفته تو نه روز بخونید بعد الان میاد میگه سه شنبه شب
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Tajfar
توی تاپیک (برنامه فرسنگ ها) مدیر گفتن که اشتباه شده و این 9 روز مربوط به اعلام برنامه بعدی هست...
و درس ها باید تا چهارشنبه تکمیل بشن -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
برای زیست راه ابریشم کدوم فیلما الان رو سایته؟دوازدهمم هست یا فقط دهمه؟ -
Amir Tajfar
توی تاپیک (برنامه فرسنگ ها) مدیر گفتن که اشتباه شده و این 9 روز مربوط به اعلام برنامه بعدی هست...
و درس ها باید تا چهارشنبه تکمیل بشنFatemeh Babazadeh حتی اگر هم نه روز اشتباه باشه گفته روزی سه ساعت بازم تا سه شنبه شب نمیشه ریاضی رو اشتباه نوشته، فیزیک و شیمی هم اشتباه نوشته؟ کلا سه شنبه شب خیلی غیرعادی و غیر منطقیه
-
Amir Tajfar
انتشار فیلم ها از شنبه شروع شده بود@M-an شیمی دهم چی شد پس؟
الا جان -
Fatemeh Babazadeh حتی اگر هم نه روز اشتباه باشه گفته روزی سه ساعت بازم تا سه شنبه شب نمیشه ریاضی رو اشتباه نوشته، فیزیک و شیمی هم اشتباه نوشته؟ کلا سه شنبه شب خیلی غیرعادی و غیر منطقیه
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۳:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Tajfar
در هرصورت برنامه ای که اعلام شده...
اگر دست بکار بشید میشه بخش قابل توجهیش رو کامل کرد و نهایتا از هر درس یکی دوتا فیلم بمونه -
Amir Tajfar
در هرصورت برنامه ای که اعلام شده...
اگر دست بکار بشید میشه بخش قابل توجهیش رو کامل کرد و نهایتا از هر درس یکی دوتا فیلم بمونهFatemeh Babazadeh تا سه شنبه؟
-
@M-an شیمی دهم چی شد پس؟
الا جانAlireza K 1 یکی بگه لطفااااا
شیمی دهم خیلی مهمه چرا نزاشتین -
@M-an سلام مدیر خسته نباشید شرمنده من الان اومدم هزینه رو بپردازیم ولی نمیشه نمیدونم چرا ؟
Hadis Rezvani در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
@M-an سلام مدیر خسته نباشید شرمنده من الان اومدم هزینه رو بپردازیم ولی نمیشه نمیدونم چرا ؟
سلام ممنون
چنین مواردی رو تیکت بزنید یا به پشتیبانی در تلگرام پیام بدین -
@M-an شیمی دهم چی شد پس؟
الا جانAlireza K 1
امشب قرار می گیره -
Alireza K 1
امشب قرار می گیرهنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an مدیر جان
تست ها از شنبه میاد یا یک شنبه ؟ -
Fatemeh Babazadeh تا سه شنبه؟
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Tajfar
بله تا فردا -
Hadis Rezvani در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
سلام ممنون
چنین مواردی رو تیکت بزنید یا به پشتیبانی در تلگرام پیام بدیننوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an ممنون از شما
شرمنده منظورتان از تیکت چیه ؟؟