اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
-
Amir Tajfar
صفحه 28 جزوه درسنامه -
Amir Tajfar
شما توضیحات صفحه راه ابریشم رو بخونید
فرسنگ اول (5 مهر تا 25 مهر):
دوازدهم، فصل 1 تا ابتدای سقوط آزاد - دهم، فصل 1 و فصل 3 -
M.an این تیکه و صفحه ۲۶ رو (سرعت ثابت ) رو اصلا توضیح ندادن، وگرنه خداشاهده من تک تک کلمات رو یادداشت کردم و نکته نوشتم و چند صفحه خارج از جزوه پرکردم ولی اصلا درباره این ها نه مثالی زدن نه توضیحی دادن هرجارو که توضیح دادن من راحت تست هاشو میزنم هرجارو هم نگفتن اصلا نمیدونم چیه و چطوری هیچ ایده ای ندارم
-
حس-یخی خب منم برای همین میگم هیچی نفهمیدم
-
Amir Tajfar
ببخشید تو چه مبحثی مشکل دارین ؟ -
حس-یخی معادله های حرکت چه سرعت ثابت چه شتاب ثابت خلاصه خیلی جاها چون اصلا ایشون کلا ده تا مثال شاید حل کردن خیلی جاهارو هم توضیح ندادن
-
Amir Tajfar من که استادم کلی ویدیو فرستاده هنوز نرسیدم نگاه کنم امروزم کلی دعوا کرده کو ازمونات چرا جواب نمیدی
خلاصه باید برا یه فصل خیلی وقت بزاره استاد و گرنه بخواهد تو ۵ جلسه تموم کنه کیفیت تدریس خیلی پایین میاد -
حس-یخی در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
H_R امکان نداره
یه فصل رو تو ۵ تا ویدیو نیم ساعته بخواهی جمع کنی میدونی دبیر باید چقد مثال بزنه همه نوع تست حل کنه هم روش تستی بگه هم روش تشریحیدوست عزیز این فقطدرس نامه هستا...
-
Amir Tajfar معادله های حرکت که اسونه من تا همین جا خوندم فردا انشالله شروع کنم فیزیک خیلی عقب افتادم
-
H_R درسنامه خالی رو ادم متوجه نمیشه لاقل مث اقای ثابتی دوتا مثال دم دستی بزنه بفهمیم چه خبره ، آقای طلوعی مثال که نمیزنه هیچ توضیح هم نمیده اصلا از خیلی از مطالب گذشته بخدا من هیچی بلد نیستم فیزیک دوازدهم
-
H_R منم منظورم درس نامه است حرف اولو آموزش میزنه
تدریس ایشون کافی و کامل بود تا الان هم همه چیز رو تحت پوشش قرار میده
-
M.an خانوم تست های آموزشی فیزیک ریاضی کی قرار میگیره؟
-
Amir Tajfar
بررسی میشه -
H_R والا من که حسود ایشون نیستم اصلا من کاری با ایششون ندارم
شما گفتین میشع تو ۵ جلسه تموم کرد فصلو منم گفتم امکان نداره
اگه حرف بدی زدم معذرت میخواهمنه بابا این چ حرفیه من تا این بودجه بندی که واسه فرسنگ اول بود وقتی درس نامه اومد یکم تعجب کردم ولی بعد که خودم دیدم و تدریس استاد رو دیدم خیلی عالی و کامل با جزئیات توضیح بدن...
اصلا دلیلی واسه عذر خواهی نیست دوست عزیز -
Alireza K 1 ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to Amir Tajfar on ۱۱ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط Alireza K 1 انجام شده
Amir Tajfar موافقم باهات باید همون معادله ای که گفتن باید خلاصه می کردن و تک تک معادلات اصلیو باهاش اثبات میکرد ولی فقط گفتن اینو بلد باشین تمامه
خب کتاب اصلی سه تا معادله جدا داده باید با معادله خودشون که خلاصه کردن همه معادلاتو تمام تمرینای کتابو حداقل حل میکرد
دم آقای ثابتی گرم که سوالای کتاب ریز یه ریز میگن
کنکور ۹۹ نشون داد که مفهوم کتاب مهم بوده
لطفا به آقای طلوعی ارجاع بدید خانم مدیر
1321/1397