اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
حس-یخی اره
-
amirmahdi hesamireplied to Fereshteh Jahangiri on ۱ مهر ۱۳۹۹، ۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fereshteh Jahangiri نامه کِی به دستشون رسیده بود؟
-
M.an در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
دیگه نگران نباشید
وایییی این که تمدید شد
دیشب دوستم داشت بهم میگفت میخواد حرف اخر بگیره بهش گفتن دوازدهم تنها ۴ میلیون منم گفتم خب چرا راه ابریشم نمیگیری اونم اومد چک کرد گفا عه این که خیلی بهتره پس اینو میگیرم حالا ساعت 10 دقیقه مونده به یازده آلا هم که توی اینستا زده بود تا ساعت یازده تخفیف هست آقا من بش گفتم پس بدو بدبخت بدو بدو بزور رسید 5 دقیقه مونده به ۱۱ گرفت ...
میدونستیم تمدید میشه اینطور نمیشیدیم -
حس-یخی سلمان ولیجانی؟ نامه ی من رو هم همین برده. هنوز که هنوز زنگ نزدن
-
این پست پاک شده!
-
Reza Mosavireplied to amirmahdi hesami on ۱ مهر ۱۳۹۹، ۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
amirmahdi hesamireplied to Reza Mosavi on ۱ مهر ۱۳۹۹، ۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza Mosavi والا به خدا.
-
حس-یخی حالا من رو هم در غم خودتون شریک بدونید. یک هفتس جدم اومده جلو چشم از استرس
-
حس-یخی به قیافه ی سلمان نمیخورد همچین آدمی باشه که زندگی همرو بفرسته هواولی متأسفانه این کار رو با زندگی من هم کرده
-
M.an شما فقط دعا کن نامه ما دست الا باشه و برای ما پیام بدن من خودم به شخصه قول میدم همین جا بزنم برقصم
-
M.an بخدا ۲ هفتست پست کردم، چشمم از بس به گوشیه خشکید
هی منتظرم، از استرس مردم -
اره واقعا
حالا ما تا امشب هم منتظر می مونیم ولی احتمال خیلی زیاد پست اشتباه برده نامه هامون رو و اصلا دست الا نیست
-
M.an در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
مبارکش باشه
ان شاء الله خبر موفقیتش رو بهمون بدی یا اصلا خودش بیاد همینجا
انشالله اره میخوام بهش بگم انجمنم بیاد
مدیر راستی فیلم ها کی آپلود میشه ؟
-
amirmahdi hesami من همون دقیقه که پست کردم استرس کشیدم تا الان هنو هم ادامه داره......
-
amirmahdi hesami به قیافه نیست که
347/1397