اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
Amir Tajfar
۱۲ تا داره -
Fereshteh Jahangirireplied to Amir Tajfar on ۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Tajfar اها مرسی
-
حس-یخی ریاضی تجربی چندتا پیله داره؟
-
Fereshteh Jahangiri اگه راه ابریشم گرفتی خب با گزینه دو پیش برو دیگه چون برنامه جفتشون یکیه
-
Fereshteh Jahangirireplied to حس-یخی on ۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حس-یخی ایشالا
-
Fereshteh Jahangirireplied to Amir Tajfar on ۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Tajfar نه ازمون رو نمیگم برنامشو میگم با برنامه قلمچی پیش برم یا گزینه دو
از دی ماه میخام ازمون بدم -
حس-یخیreplied to Fereshteh Jahangiri on ۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fereshteh Jahangiri انشالله میاد
منم هنو شیمی رو تموم نکردم -
Fereshteh Jahangiri اره اگه هنوز ثبت نام نکردی گزینه دو ثبت نام کن بودجه بندی ازمون ها با فرسنگ ها دقیقا یکسانه و هر سه هفته یه بار ازمون برگزار میکنه اما قلم چی خیلی سوالاتش سخته و ادم رو زده میکنه و دو هفته یه باره و با راه ابریشم تطابق کمی داره، در ضمن گزینه دو سوالاتش خیلی شبیه کنکور تطابق بالایی داره
-
Fereshteh Jahangirireplied to Amir Tajfar on ۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Tajfar من برنامه ندارم میخام با برنامه ازمون قلمچی پیش برم ولی خب خیلیا نقدش میکنن که مروراش خوب نیستو بعضی از درسا رو خیلی واسه تموم شدنشون عجله میکنه
-
Fereshteh Jahangiri فیزیک کمه پیله هاش برنامه هم بدن خب خوبه، ولی خب معمولا بچه ها خودشون برنامه دارن
-
Alireza K 1 در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
سلام
بچه ها شیمی ابریشم که آقای پویان نظره
خوب کار میکنه چون من ندیدم تدریسشو
منظورم اینه که مسائل خوب کار میکنه تو تستا و دیگه با یه کتاب تست به چیزه دیگه نیاز نداریم؟دوست عزیز هنوز فرسنگ ها منتشر نشدن که ...
-
Fereshteh Jahangirireplied to Amir Tajfar on ۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Tajfar ایشالا موفق باشی
فیزیک چی؟
راستی برنامه هفتگیم میدن؟ -
Fereshteh Jahangiri نه باو شیمی که تموم شد ولی ریاضی مونده خیلی زیاده نمیدونم چیکارش کنم ولی فکر کنم اگه روزی دوتا پیله ببینم اکی میشه
-
Fereshteh Jahangirireplied to Amir Tajfar on ۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Tajfar اوهوم خداکنه
تو هر سه تا رومیبینی؟ وقتگیر نیستن به نظرت -
Fereshteh Jahangiri پیله شیمی که کمه فعلا تو دوروز تمومه ولی ریاضیات ریاضی خیلیییییی زیاده فکر کنم استاد تو خود فرسنگ ها ارجاع میده میگه برید فلان پیله رو ببنید فکر کنم اینطوری باشه
-
Fereshteh Jahangirireplied to حس-یخی on ۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حس-یخی بنا به دلایلی به شناسنامم دسترسی نداشتم
گفتن شنبه برات میفرستیم ولی خب چطور پیله هارو ببینمو کی خودمو به فرسنگا برسونم -
حس-یخیreplied to Fereshteh Jahangiri on ۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fereshteh Jahangiri خو چرا از اول نفرستادی دختر خوب
-
Fereshteh Jahangirireplied to حس-یخی on ۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حس-یخی اره ولی بعدش فرستادم
-
حس-یخیreplied to Fereshteh Jahangiri on ۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fereshteh Jahangiri تو بودی که کپی شناسنامه شو نفرستاده بود ؟
-
Fereshteh Jahangirireplied to حس-یخی on ۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حس-یخی نه
پست 461 از 1397