اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
حس-یخی اره حالا امتحان کن
Amir Tajfar اره شد ممنون
-
Amir Tajfar والا خبر ندارم من الان پرداخت کردم ببرم اینارو ببینم چه زیادم هست شما میخواهین ۴ تا کتاب رو ببینین ؟
حس-یخی من زیست ندارم، فیزیک هم از جای دیگه میخونم شیمی میمونه و ریاضی، که همون ریاضیات ریاضی شامل حسابان و آمار و گسسته و هندسه و ریاضیه، تو طول سه هفته میشه همشو خوند فقط کاش کل فرسنگ اول منتشر میشد با همه پیله ها جزوه هاشو پرینت میگرفتم بدونم چیکار میکنم
-
حس-یخی من زیست ندارم، فیزیک هم از جای دیگه میخونم شیمی میمونه و ریاضی، که همون ریاضیات ریاضی شامل حسابان و آمار و گسسته و هندسه و ریاضیه، تو طول سه هفته میشه همشو خوند فقط کاش کل فرسنگ اول منتشر میشد با همه پیله ها جزوه هاشو پرینت میگرفتم بدونم چیکار میکنم
Amir Tajfar دقیقا کاشکی جزو هارو زود تر بزارن
برا اینم تحصن کنیم ؟ -
Amir Tajfar دقیقا کاشکی جزو هارو زود تر بزارن
برا اینم تحصن کنیم ؟ -
@M-an میشه جزوه های فرسنگ اول رو کلا منتشر کنید که یه بار بریم پرینت بگیریم و فنر بندی کنیم از پیله و تست درسنامه و جزوه ... حالا ویدئو مشکلی نداره ولی چون اینارو میخوایم پرینت کنیم خیلی وقتمون گرفته میشه)
-
اقاااااااااااا واسههه ما که اومد واسه شما هم حتما میاد
-
چقدرم جواب میدن، هم تو اینستاگرام گفتم هم تلگرام هم اینجا هیچ کدوم جواب ندادن
-
@M-an
مدیر جان ببخشید خیلی اذیت تون کردیم این چند روز ولی میشه جزوه هارو یه جا بزارین ما تو این شرایط کرونا یه بار بریم بیرون
توروخدا اگه میشه بزارین -
توروخدا اگه قرار نیست بفرستین بگین دیوونه شدم دیگه
-
چقدرم جواب میدن، هم تو اینستاگرام گفتم هم تلگرام هم اینجا هیچ کدوم جواب ندادن
Amir Tajfar من هر وقت تو تل پیام دادم همون موقع جواب دادن
-
@M-an میشه جزوه های فرسنگ اول رو کلا منتشر کنید که یه بار بریم پرینت بگیریم و فنر بندی کنیم از پیله و تست درسنامه و جزوه ... حالا ویدئو مشکلی نداره ولی چون اینارو میخوایم پرینت کنیم خیلی وقتمون گرفته میشه)
-
کسی هست که هنوز براش پیام نیومده باشه؟!
-
اگر آماده بشن همین کار رو می کنیم
@M-an یعنی هنوز جزوه ها و تست ها و درسنامه فرسنگ اول آماده نشده؟
-
Atiyeh Mohammadian سلام من
-
Atiyeh Mohammadian متأسفانه من
-
-
من نامه رو ارسال كردم 28 ام رسيده ولي خبري نيست من بايد چيكار كنم الآآآآآن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
من نامه رو ارسال كردم 28 ام رسيده ولي خبري نيست من بايد چيكار كنم الآآآآآن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرتضی آذری هشجین صبر