اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
اصلا آقای ثابتی یه صفر تاصد کنکور حسابان دارن با همونم میشه کنکور رو جمع کرد انقدر که خوب و جامع و طبقه بندی شده هست اصلا یه چیزی میگم من باید خودتون برید فقط ببینید لذت ببرید،این که دیگه راه ابریشم قراره کنکوری و تستی باشه، آلا فرصتی برای ما مدارس دولتی عادی که توی کنکور حرفی برای گفتن داشته باشیم و تمام دانش اموزان ایران زمین که زیربار مافیای کنکور و ناعدالتی اموزشی دارن له میشن
-
سلام مدیر
تا کی پیام میدین
آخرین پیاماتون کی میاد
من 5 روز پیش فرستادم چرا پیام نمیدین
در روز چن نفر پیام میدین؟ -
سلام مدیر
تا کی پیام میدین
آخرین پیاماتون کی میاد
در روز چن نفر پیام میدین؟Alireza K 1 بابا ازمونا دارن شروع میشن
ما داریم سردرگم میشیم -
@M-an سلام، ببخشید پیله ریاضیات ریاضی بیست تا هستش نه که بیست جلسه باشه بیست تا موضوع داره یعنی شاید چهل پنجاه جلسه بشه، بعد ما باید همشو ببینیم یا مثلا توی فرسنگ ها خود استاد ارجاع میده میگه برید این پیله رو ببینید؟ چطوریه؟
-
سلام مدیر
تا کی پیام میدین
آخرین پیاماتون کی میاد
در روز چن نفر پیام میدین؟نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۹، ۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza K 1 تو پنج روز پیش فرستادی من ۲۸ ام
هنوز به منم ندادند صبر کن -
Alireza K 1 تو پنج روز پیش فرستادی من ۲۸ ام
هنوز به منم ندادند صبر کننوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۹، ۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFereshteh Jahangiri منم ۲۵ ام فرستادم و هنوزم جوابی دریافت نکردم
-
Fereshteh Jahangiri منم ۲۵ ام فرستادم و هنوزم جوابی دریافت نکردم
Davoud Tj
منم واقعا نامید شدم -
Davoud Tj
منم واقعا نامید شدمنوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۹، ۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza K 1 سلام ان شاءالله که میاد
-
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۹، ۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مدیر گفتن عصر میاد برا اونایی که نیومده
-
Alireza K 1 سلام ان شاءالله که میاد
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۹، ۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهشهاب آراسته در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
برا منم هنوز نیومده
-
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۹، ۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza K 1 نه هنوز
-
شهاب آراسته در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
برا منم هنوز نیومده
شهاب آراسته کی فرستادین
-
شهاب آراسته کی فرستادین
Alireza K 1 من شنبه فرستادم
-
حس-یخی برا همه؟
-
حس-یخی برا همه؟
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۹، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza K 1 برا اونایی که هنوز نیومده گفت امروز عصر میفرستن
-
Alireza K 1 برا اونایی که هنوز نیومده گفت امروز عصر میفرستن
حس-یخی خداکنه
راستی تو جزوه ها شون چی نوشتن سواله فقط یا درسنامه؟ -
حس-یخی خداکنه
راستی تو جزوه ها شون چی نوشتن سواله فقط یا درسنامه؟Alireza K 1 حجم فیلماش چقدرن مثل همون صفر تا صد هاست؟
-
حس-یخی خداکنه
راستی تو جزوه ها شون چی نوشتن سواله فقط یا درسنامه؟نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۹، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza K 1 ریاضی کامل گذاشتن ۳ تا کتاب دیگه هام فقط پیله ها اومده و جزو فقط شیمی محاسبات ۲۲ صفحه اومده بود
۴ تا فیلم زیست نکات پایه ای
۶ تا فیلم شیمی محاسبات
۲ تا فیلمم فیزیک اونم محاسبات بود -
Alireza K 1 ریاضی کامل گذاشتن ۳ تا کتاب دیگه هام فقط پیله ها اومده و جزو فقط شیمی محاسبات ۲۲ صفحه اومده بود
۴ تا فیلم زیست نکات پایه ای
۶ تا فیلم شیمی محاسبات
۲ تا فیلمم فیزیک اونم محاسبات بودحس-یخی بعد اینکه خریدیم پک رو باید بریم از همون صفحه هر درس ابریشم فیلمارو دان کنیم دیگه یا جای دیگه ؟