اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
Alireza K 1 ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to amirmahdi hesami on ۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmahdi hesami اوکی من عذر میخوام تند رفتم عصبانی شدم یهو
خدایا شرمنده از این بنده گنهکارت بگذر
ولی خود مسئولین که زنگ زدم گفتن تا امروز نیومد دیگه نمیاد
دقیقا دوشنبه گفت تا ۳روز دیگه نیاد
معطل نمونید -
Fereshteh Jahangirireplied to Fereshteh Jahangiri on ۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fereshteh Jahangiri
M.an ببخشید اما فرد ارسال پیامک ندارین دیگه
یا بازم میشه منتظر بود؟ -
amirmahdi hesamireplied to Fereshteh Jahangiri on ۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fereshteh Jahangiri اون چیزی که من میدونم فردا هم ارسال پیامک هست
-
Alireza K 1 سلام ، ممنون از همگی ، ان شاءالله که پیامک میاد ، اگه هم نیاد راه برا موفقیت زیاده ، این نشد یه راه دیگه ، با این وضعیت حال حاضر مدارس موفقیت داخل کنکور مطمئنا کمتر دشوار هست ، حداقل اینکه دیگه وقت زیادی از وقتمان داخل مدرسه نمیره
-
Fereshteh Jahangirireplied to amirmahdi hesami on ۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmahdi hesami واقعا؟
خب مرسی -
amirmahdi hesamireplied to Fereshteh Jahangiri on ۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fereshteh Jahangiri بله
خاهش میکنم -
Fereshteh Jahangirireplied to شهاب آراسته on ۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شهاب آراسته وا چطور در حالی ک ما از ساعت ۷ تا ۱۲و نیم کاملا انلاینیم فقط سه زنگ یه ربعی واسه تفریح داریم و اصن نمیشه کلاسو پیچوند چون دائم ازت میخان اعلام حضور کنی
-
حس-یخیreplied to Fereshteh Jahangiri on ۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fereshteh Jahangiri گوشی رو بده دست داداشی مامانی کسی
حالا برا شما خوبه
مال ما میگن الکی انلاین باشین -
شهاب آراستهreplied to Fereshteh Jahangiri on ۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fereshteh Jahangiri
نه ما اصلا آنلاین هم خبری نیست برامون ، فقط یه مقدار کم فعالیت داخل واتساپ هست -
شهاب آراستهreplied to Fereshteh Jahangiri on ۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fereshteh Jahangiri کدوم شهر هستید مگه؟؟
-
Alireza K 1 بگو شکر . شکر که بدتر از این نشد
-
نیومد برا شما ها پیام ؟
-
این پست پاک شده!
-
Alireza K 1 ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام الان یه پیام اومد لینک داره بعد میرم بخرم میزنه۴۰۰ تومن
مگه رشته ریاضی تخفیف بخوره نمیشه ۲۸۰
از کجا بفهمیم کدوم پک رو میخرم
چون فقط میره.درگاه پرداخت
لطفا کسایی که رشته ریاضی هستن بگن با طرح پرچم چقد خریدن -
حس-یخی برا من اومده ولی منظورشو نمیفهمم
-
Fatemeh Babazadehreplied to Alireza K 1 on ۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza K 1
خب شما تو برگه خوده الا رشتتون رو نوشتید دیگه...
برای منم مستقیم رفت درگاه پرداخت و درسته80درصد 2020000رو من حساب کردم شد404000تومن
-
Alireza K 1 از ۲۰۲۰۰۰۰ تخفیف میخوره
-
Fereshteh Jahangirireplied to شهاب آراسته on ۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شهاب آراسته کرج
-
Fereshteh Jahangirireplied to Alireza K 1 on ۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza K 1 تایید شدی؟
-
پیامک ها فرستاده شد
طبق مواردی که در پیامک گفته شده اقدام کنیدبرای دیدن جزئیات سفارش می تونید از لینک زیر استفاده کنید
Https://alaatv.com/user/orders
استفاده کنیدجزئیات سفارش رو می تونید باز کنید و بخونید
اگر با گوشی هستید اسکرول کنید سمت راست روی سه نقطه بزنیدقیمت با تخفیف ۸۰ درصدی لحاظ شده
761/1397