اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
Mohammad Javad Mo Ja دوازدهمreplied to Amir Tajfar on ۱۱ مهر ۱۳۹۹، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Tajfar تو کجا؟؟راه ابریشم؟؟
-
Amir Tajfar تو این هفته باز هم تست میزارن؟
-
-
Amin Rm نمیدونم بخدا انقدر اعصابم خرده هیچی از حرکت شناسی بلد نیستم انگار هییییچی نگفته نه مثالی زده نه توضیحی داده من نمیدونم خیلی مزخرفه اصلا
-
Mohammad Javad Mo Ja دوازدهمreplied to Amir Tajfar on ۱۱ مهر ۱۳۹۹، ۱۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Tajfar شما هم راه ابریشم فیزیک ریاضی رو دارین و هم تجربی؟؟؟
-
Mohammad Javad Mo Ja نه من راه ابریشم فیزیک ریاضی رو دارم میگم
-
آلا خیلی زرنگه انتقاد ها و مشکلات رو استوری نمیزاره فقط تعریف ها و گل و بلبل هارو میزاره استوری و اره همه راضی ان همه خوشحالن و ... همش ظاهر سازی، ولی انصافا آقای ثابتی و پویان نظر عالی ان ولی من نمیدونم چرا انقدر فیزیک راه ابریشم مزخرفه
-
Mohammad Javad Mo Ja دوازدهمreplied to Amir Tajfar on ۱۱ مهر ۱۳۹۹، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Tajfar اها،،فکر کردم فیزیک تجربی رو میگید
-
Mohammad Javad Mo Ja تجربی دبیرش آقای کارزانیان
-
Fatemeh Babazadehreplied to Amir Tajfar on ۱۱ مهر ۱۳۹۹، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Tajfar
ولی خدایی همش ظاهر سازی هم نیست،
من راه ابریشم تجربی رو دارم و از همه درسا راضیم
مخصوصا شیمی و فیزیک که هیچ امیدی به خودم نداشتم ولی خب تدریس ها فوق العاده هستن... -
Fatemeh Babazadeh رشته ریاضی هم ریاضی و شیمی عالیه ولی فیزیکش خیلی ناقص اصلا هیچی نگفته به ما
-
Fatemeh Babazadehreplied to Amir Tajfar on ۱۱ مهر ۱۳۹۹، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Tajfar
شاید در ادامه فرسنگ تدریسشون رو کامل کنند.
بنظرم تا اخر فرسنگ صبر کنید، بعد اگر واقعا چیزی درست نشد،
برای اموزش از صفرتاصد های روی سایت استفاده کنید و تست هارو با راه ابریشم جلو ببرید
البته بازم هرچی خودتون میدونید... -
صفحه 28 درسنامه گفته شده !
-
Amir Tajfar
اینکه شما نمی تونید با دبیری ارتباط برقرار کنید ربطی به کیفیت دوره نداره ! -
M.an مدیر جان کی جزوه زیست درست میشه؟
-
M.an خیر گفته نشده اصلا به معادله حرکت نپرداخته مثال هم حل نکرده، سرعت متوسط هم همینطور خیلی درسنامه ناقص اصلا صفر تاصد نیست اخه مگه میشه فصل اول فیزیک دوازدهم رو توی پنج جلسه گفت؟
-
M.an خانم میگم ناقص من کاری به ارتباط با دبیر ندارم واقعا ناقصه به موضوعات نپرداخته اصلا کاری به ارتباط نداره که
-
Amir Tajfar بله میشه توی ۵ جلسه جمع کرد حتی استاد کازرانیان با بهترین کیفیت توی ۴ جلسه تدریس کردن
-
M.an کی تست های اموزشی فیزیک ریاضی بخش دوازدهم قرار میگیره؟
1301/1397