-
دوستان یه سوال ازتون داشتم ... این فیلم ها با فیلم های سال 94-95 استاد خیلی فرق داره ؟؟؟
نوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammad300
از نظر سطح تدریس نه
اما تو این فیلمای امسال زمان بیشتر صرفه جویی میشه -
سلام من فیلم جلسه اول و دوم با کیفیت متوسط دانلود کردم ولی وقتی فیلم توی دیجیتال می ذارم دقیقه های ۲۰ فیلم گیر می کنه و قطع میشه مشکل از دیجیتال یا از فیلم تور خدا جواب بدید
Farhad حتما از دیجیتاله چون مال من مشکل نداره
-
soley.cr7 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اقایون عزیز استاد تعادل رو تدریس نمیدن؟شیمی 2 فیلماش تو سایت هس میتونیم بگیریم
اخه این چه سوالیه
معلوم که درس میدن
یکم دندون بزارین رو جیگر میاد رو سایتدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۳۹۵، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهترنم میدونی تعادل کی تدریس میشه؟مبحث بعدی تعادله؟
-
نوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام.لطفا جزوه ای رو که استاد تدریس میکنن سر کلاس رو در سایت قرار بدید.جزوه نوشتن خیلی از وقت ما رو میگیره.ممنون از زحمتای بی منتتون
-
نوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۳۹۵، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام خسته نباشید. می خواستم یه خواهش کنم اون هم درمورد درس زمین شناسی هستش. خیلی ازبچه ها بلخص خودمن خیلی به درس زمین شناسی علاقه داریم اما متاسفانه به علت معلم های بی سوادی که داشتیم. هیچی یاد نگرفتیم.ازتون می خواستم که اگه میشه کلاس کنکور زمین شناسی هم بذارین. بازهم ممنونم از زحمات بی منت بی پایانتون.
-
نوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۳۹۵، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پویا
من سوال 17 رو در آوردم 10 اگر گزینه ای بود راحت میفهمیدیم راه حلمون درسته یا ن
بقیه سوالات رو هم حل میکنم جواب آخر میفرستم -
نوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۳۹۵، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان عزیز آلایی کجای دنیا اینجوری در حقت میتونن لطف کنن که رایگان بدون استرس بشینی تو خونه و تدریس بهترین اساتیدو ببینی و هرجام متوجه نشدی فیلمو برگردونی و هرجام سوال داشتی بیای کامنت بزاری و جوابتو بگیری از اون ور استاد بیاد آیدی خودشو بده که هرجا سوال داشتین نظری انتقادی داشتین بهشون بگید و با جونو دل پذیرای غرغرای ما باشن. کجای دنیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟ دوست من ، آلایی عزیز ، کنکوری عزیز، خودخواه نباش از نعمتی که خدا بهت داده نهایت استفاده رو بکن چرا باید داشته هامونو از دست بدیم که قدرشو بدونیم؟ زحمات این مجموعه قابل ستایشه ان شائ الله که در پناه حق سلامت و پیروز باشن.
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۳۹۵، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کسی میدونه تعادل کی تدریس میشه؟
-
پویا
من سوال 17 رو در آوردم 10 اگر گزینه ای بود راحت میفهمیدیم راه حلمون درسته یا ن
بقیه سوالات رو هم حل میکنم جواب آخر میفرستمنوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۳۹۵، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohamad amin
سلام چه جوری حل کردی -
کسی میدونه تعادل کی تدریس میشه؟
نوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۳۹۵، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKingAlireza7277
نه بخدا -
KingAlireza7277
نه بخدادانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۳۹۵، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@drsara منم نمیدونم
-
نوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۳۹۵، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سوال 16) جواب آخرشو در آوردم 0/5952
واسه سوال 17 وقتی اطلاعات رو بنویسی
اونوقت 2x میشه 40 درصد و با توجه به بقیه اطلاعات x میشه 0/1 بعدش میزاریمش تو فرمول k و میشه 10
چطور عکس جوابمو بفرستم؟ -
اونوقت 2x میشه 40 درصد و با توجه به بقیه اطلاعات x میشه 0/1 بعدش میزاریمش تو فرمول k و میشه 10
چطور عکس جوابمو بفرستم؟نوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۳۹۵، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohamad amin
چهارمین ازسمت چپ میتوانی عکس بذاری
-
چطور عکس جوابمو بفرستم؟نوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۳۹۵، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohamad amin فکر کنم سوال 17 .... 50 میشه شما جحم لحاظ نکردی ولی اگر بتونی جواب تو بفرست ممنون میشم
-
نوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۳۹۵، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بله درست میگی اصلا حجمو ننوشتم!!میشه 50
همه ی سایتو زیرو رو کردم
رو گوشیم اصلا اینایی که فرستادی نیست
باید برم کدوم قسمت;-) -
بله درست میگی اصلا حجمو ننوشتم!!میشه 50
همه ی سایتو زیرو رو کردم
رو گوشیم اصلا اینایی که فرستادی نیست
باید برم کدوم قسمت;-)نوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۳۹۵، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohamad amin
پاسخ کسی که مطلب نوشته می خواهی جواب شو بدی بزن
-
نوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه هایی که قلم چی میان شیمی چند درصد زدن ؟ من 87 % زدم ازمون امروز رو
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چقدر خوب
من سی درصد زدم
میشه بگین شیمی رو چطور میخونین ؟ -
چقدر خوب
من سی درصد زدم
میشه بگین شیمی رو چطور میخونین ؟نوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۳۹۵، ۲۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmrs.hosseini70 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
چقدر خوب
من سی درصد زدم
میشه بگین شیمی رو چطور میخونین ؟سلام
فیلمارو ببین
جزوه بنویس
تست های کنکور های 10 سال احیر و تستای تکمیلی بزن
به 100 میرسی -
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فیلم رو ببین بعد برو سراغ تست . من از روی مبتکران تست میزنم کلا کتاب تست شیمی یکی مبتکران خوبه و یکی فار