-
mohammadhassan نمیدونید اون دو قسمت موضوعش چیه تا همون قسمتارو از فیلمای اساتید دیگه ببینم؟
نوشتهشده در ۹ بهمن ۱۳۹۶، ۲۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-bahrami1378 اطلاعی ندارم ولی شما کتاب کمک درسی رو باز کنید و سر فصل ها رو مقایسه کنید با فیلم ها. اگه دیدید سرفصلی کمه اون 2 جلسه میتونه همونا باشه. اگر هم نه قطعا استاد به حل تست و مسئله پرداختن.
-
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-an نه مرسی.درست شد
-
نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۶، ۱۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط _سبا_ انجام شده
سلام
استاد تو فیلمای استوکیومتری میگن جلسه ی خاصی رو به محاسبات شیمی اختصاص دادن
این جلسه ضبط نشده؟ چرا من پیداش نمیکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @همیار -
mohammadhassan تو سایتای دیگه هم اسید و باز استاد اقاجانی نیست ؟ من با تدریس ایشون خیلی خوب یاد میگیرم ینی راه دیگه ای وجود نداره؟؟
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۶، ۲۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
سلام
استاد تو فیلمای استوکیومتری میگن جلسه ی خاصی رو به محاسبات شیمی اختصاص دادن
این جلسه ضبط نشده؟ چرا من پیداش نمیکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @همیار@9d-sf-r این سوال منم هست لطفا اگه کسی میدونه جواب بده..
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۶، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
Mashlab313 لطف میکنی بگی با چه عنوانی فرستادن من گشتم پیدا نکردم..
-
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۶، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهPARIZAHRA در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
#اسیدهاوبازها
-
نوشتهشده در ۲۵ بهمن ۱۳۹۶، ۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
@mohadeseh-m-m خصوصیتون بستس
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۳۹۶، ۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mohadeseh-m-m سلام مرسی که خبر دادی کل اسید و بازو تدریس کردن؟
-
نوشتهشده در ۲ اسفند ۱۳۹۶، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان. جواب تست های موضوعی شیمی مهندس اقاجانی رو چجوری گیر بیارم؟؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید
-
سلام دوستان. جواب تست های موضوعی شیمی مهندس اقاجانی رو چجوری گیر بیارم؟؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید
نوشتهشده در ۲ اسفند ۱۳۹۶، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryamt سلام اگه از رو کتابش کار میکنی اون فقط پاسخنامه کلیدی داره ولی باتوجه به اینکه تستا همش تستای سراسرین میتونی یا پاسخنامه تشریحی رو از نت دانلود کنی یا اینکه از روی مبتکران جوابارو پیدا کنی
من خودم هر سوالی رو که نمیتونم حل کنم میرم پاسخ تشریحیشو از مبتکران میخونم اونا صددرصد داره -
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان سلام.من میخوام تازه شروع کنم درس خوندن.راستش تازه الا رو پیدا کردم.تو درس شیمی هم مشکل دارم.از الان به حذفیات فکر نمیکنم اما خیلی برام مهمه از کجا شروع کنم و اول کدوم فصل هارو بخونم؟
میتونین راهنماییم کنین؟؟؟حداقل اگه نرسیدم تموم کنم باز فصل های مهم تر شیمی رو خونده باشم که ضرر نکنم .ممنون میشم کمکم کنین. -
دوستان سلام.من میخوام تازه شروع کنم درس خوندن.راستش تازه الا رو پیدا کردم.تو درس شیمی هم مشکل دارم.از الان به حذفیات فکر نمیکنم اما خیلی برام مهمه از کجا شروع کنم و اول کدوم فصل هارو بخونم؟
میتونین راهنماییم کنین؟؟؟حداقل اگه نرسیدم تموم کنم باز فصل های مهم تر شیمی رو خونده باشم که ضرر نکنم .ممنون میشم کمکم کنین.نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۸، ۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۹، ۴:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام ..
دوستان یه سوال
فیلم هایی که تو سایت آلا از اقای آقاجانی هست واسه نظام قدیمه ،واسه نظام جدید فیلمی از ایشون نیس؟؟ -
سلام ..
دوستان یه سوال
فیلم هایی که تو سایت آلا از اقای آقاجانی هست واسه نظام قدیمه ،واسه نظام جدید فیلمی از ایشون نیس؟؟Zahra Akbari 0
سلام نه همکاری نداشتیم -
سلام دوستان پاسخ این سوالات پایان این پی دی اف استاد اقاجانی موجود نیست؟bakhshe_3_anvae_ghelzat_mahlool.pdf