b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
Šàřà tفرقی نمیکنه
استوکیومتری
جلسه 35/36/37/38/48/49/50/51/54/55/56/57:/
http://s8.picofile.com/file/8289835976/ss.png
شما به این تصویر نگاه کن نوشته فصل اول شیمی 3 ! استوکیومتری و موازنه شما از این فیلم شروع میکنی میری جلو بترتیب هر چی نوشته شیمی 3 باید بخونی -
Šàřà منم با فیلمای امسال پیش می رفتم و الان که فیلما کند میایه دارم با پارسال پیش میرم اصلا فرقی نداره هر فیلمی از هر فصلی می خوای بهم بگو تا شماره فیلم رو بهت بگم .این که ناراحتی و گریه کردن نداره گریه باید به خاطر فیزیک کرد که تا بعد 13 فیلم نذاره منم که به استاد طلوعی عادت کردم نمی تونم فیلمای استادای دیگه رو نگاه کنم
-
بچهها کمک کنید هزینه های ضبط همایش جور شه
-
سلام بچه ها بیاین اینجا درباره ضبط همایش ها بحث کنیم...
http://forum.alaatv.com/topic/3272/کمک-برای-ضبط-همایش-ها -
سلام.از فیلمای پارسال شیمی۲ کامل درس داده شده؟ خوبه بنظرتون؟ من از فیلمای سالای قبل بدم میاد راستش
-
-
ببخشيد برنامه عيد نميدن اقاي آقاجاني!؟
-
خواهشا سوم رو تدریس کنید>مهمتر از پیش دو و دومه تدریسش چون پیش دو کلا اولویت اخره از هرلحاظ دومم دیگه بچه ها تا حالا خوندن
-
شیمی هم مثل فیزیک تابعدسیزده فیلم نمیذارن روسایت؟؟؟؟؟
-
سسلام کسی جزوه واکننش نویسی استاد رو میزاره یه دنیا ممنونش میشم
-
سلام استاداستو کیومتری را تدریس میکنند اخه خیلی مهمه و فیلمهای پارسالشون هم استو کیومتری جزوه نداره استاد تورو خدا فقط استوکیومتری به طور کامل درس بدید پیش دانشگاهی میشه از پارسالم خوند
-
Šàřà در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام Sohrab Aboozarkhani Fard:
️شروع برنامه نوروزی آلاء👇👇👇👇👇👇👇👇 🔳🔳 از 4 فروردین 🔳🔳
الان بنظرتون ضبط ميشه يا نه؟
والا من نظری ندارم!!!!از بس آجیل خوردم تمام خون بدنم متمرکز شده در قسمت های معده و روده و متاسفانه خون به مغزم نمیرسه وگرنه حتما از نظرات گهربارم شما رو بهره مند میکردم!!
-
سلام دوستان عیدتون مبارک،یه سوال داشتم شمافقط فیلم های آقای آقاجانی رو نگامیکنید وتست میزنید؟؟؟یاکتابم (تستی مثل مبتکران)میخونید؟؟ لطف کنیدزودترجواب بدیدممنون میشم