-
@parastu23
سلام ازنظرمن استاد خیلی عالی هستن کتاباشونم خیلی خوبه ولی از کتاباشون همراه فیلم های تدریشون استفاده کنین
کتاب دوم و پیش 1 رو رایگان گزاشته بودن استاد تو کانال تلگرامشون
پیش 2 که فکرکنم هنوز چاپ نشده و استاد فیلم های پارسالشون از روی خود کتاب درسی تدریس میکردن
شیمی 3 هم برین تو سایت استاد تالیفات رو بزنین شماره هاش هست..
با ارزوی موفقیت -
slm dostan,site ostad moshkel dare??? mn har kari mikonm nemitonm berm to siteshon
-
atiroham در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
slm dostan,site ostad moshkel dare??? mn har kari mikonm nemitonm berm to siteshon
سلام، خیر 2 تاشون هیچ مشکلی ندارن.
-
سلام کسی تا حالا از خود سایت استاد خریداری کرده من یه فایلی رو خریدم لینک دانلودش نیومده میخواستم ببینم برای شما هم پیش اومده
-
mohammadhassan در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
age momkene link bedid
-
سلام ... برای کنکور سال 97 هم میشه ازاین تدریس ها استفاده کرد؟؟؟؟ فصل محلول ها ضبط نمیشه؟؟؟؟؟با سال قبلش چه فرقی داره؟؟؟ به ترتیب جلساتش باید ببینیم یا کتاب؟؟؟ جزوه ها مربوط به فیلم هاست؟؟ ببخشید زیاد سوال پرسیدمااا!!!!! تازه با آلاء آشنا شدم!!
-
سلام ... برای کنکور سال 97 هم میشه ازاین تدریس ها استفاده کرد؟؟؟؟ فصل محلول ها ضبط نمیشه؟؟؟؟؟با سال قبلش چه فرقی داره؟؟؟ به ترتیب جلساتش باید ببینیم یا کتاب؟؟؟ جزوه ها مربوط به فیلم هاست؟؟ ببخشید زیاد سوال پرسیدمااا!!!!! تازه با آلاء آشنا شدم!!
@zahra_asd در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام، به آلا خوش اومدید.
بله میشه، از سال قبل هم میشه استفاده کرد فرقی ندارن فقط سال قبل چون دانش آموز سر کلاس هم هست وقت بیشتری گرفته میشه. درباره ضبط فیلم های سوم هم چند روز پیش آلا پیام داد گفت ضبط شیمی 3 انجام شد، اگر هم کامل ضبط نشده باشه ضبط میشه نگران نباشید.درباره جزوات هم دقیق نمیدونم ولی توی صفحه صفر تا صد شیمی کنکور فقط همین فایل ها هست، جزوات دست نویسی رو بعضی از دوستان نوشتن و در فروم قرار دادن، سرچ کنید به نتیجه میرسید
-
@zahra_asd این تاپیکی هست که بعضی از دوستان جزواتشون رو قرار دادن، شاید تاپیک دیگه ای هم باشه که من خبر ندارم ازش:
http://forum.alaatv.com/topic/2550/اشتراک-گذاری-جزوات-آلایی-ها-دروس-اختصاصی/2
-
mohammadhassan آهان...متوجه شدم.مرســــی از توضیحاتتون
-
خواهش میکنم، موفق باشید.
-
mohammadhassan فقط درس های دیگه هم مثل شیمی خوبه؟؟؟
-
منظورتون اینه که بخواین با دبیر های دیگه هم پیش برید خوبن؟
-
mohammadhassan
بله
-
mohammadhassan
بله
mohammadhassan
بله
ببینید اینکه بخواین با کدوم دبیر پیش برید یه موضوع سلیقه ایه. برای مثال الان برای عربی هم آقای جلادتی هستن و هم آقای ناصح زاده. شما میتونید یک جلسه مشترک رو از هر دو استاد بزرگوار ببینید و انتخاب کنید. ولی خب در کل خوبی کلاس استاد جلادتی اینه که جزوشون آماده هست و مثل استاد ناصح زاده نیاز به خرید کتابشون برای کلاسشون نیست، و همچنین اینکه وقت کمتری صرف میشه تا استاد ناصح زاده.
ولی در کل برای مثال فیزیک دکتر طلوعی عالی هستن بچه ها خیلی راضی هستن. دروس دیگه هم دیگه بستگی به نوع رشتتون داره. برای زیست هم دکتر رحیمی هستن و هم استاد پازوکی. کلاس دکتر رحیمی برای امسال هست و ایشون هم عالی هستن. برای دروس دیگه هم همونطور که گفتم میتونید مشاهده کنید و با هر دبیری که راحت ترید ادامه بدید. -
mohammadhassan خیلی ممنـــون...
-
mohammadhassan
بله
@zahra_asd در ضمن مثلا الان حواس رو دکتر رحیمی تدریس نکردن ولی استاد امینی راد تدریس کردن: http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/15/30/
اگر همچنین اتفاقی براتون پیش افتاد میتونید بین دبیر ها سوییچ کنید و فیلم های استاد دیگه ای رو مشاهده کنید. -
خواهش میکنم.
-
mohammadhassan آهان..باشه...مرســی
سلام سیامک انصاری هستم . حالا اینجا چیکار میکنم؟ میخوام آقای گودرزی دبیر آلا رو تحلیل کنم من که وقتی فیلماشو دیدم گفتم شیمی میشه کل زندگیم. و من تورو دعوت میکنم به alaa.ir تا فیلمای اقای گودررزیو ببینی. سال دهم تکمیلو و سال یازدهم 17 قسمت منتشر شده.
این دبیر در یک یا حداکثر دو جلسه موضوع رو تدریس میکنن و در انتهای جلسه حدود دو یا سه تا سوال تشریحی حل میکنن و سپس از روی کتاب تست نشر الگو همه تست هارو حل میکنن. ایشون همه نکات تستی و تشریحو میگن و همه تست هار با دقت تحلیل میکنن. من با فیلم های آقای گودرزی موفق شدمم تا در امتحانات تستی ترم اول دبیرستان نمونه دولتی سوم کلاسم با 75 درصد بشوم. البته سطح تست ها بالا بود. ایشون در دبیرستان تیزهوشان تدریس میکنن و با قاطعیت میتونم بگم بهترین دبیر شیمی نظام جدید آلا هستن. حتی ایشون رو انتخاب کنین و حتی در تابستان هم که شده فیلم های ایشون رو ببینین. من شخصا تمام مباحث شیمیو با ایشون یاد گرفتم.
انشاالله که سال یازدهم هم تکمیل بشه
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 کنکوری کنکوری-1399 @همیار
سلام دوستان
من یه چند هفته ای هست که شیمی آقای پویان نظر رو گرفتم ولی چند تا سوال برام پیش اومده بود..
1.راه ابریشم شیمی امسال ضبط جدید داره؟ یعنی مال خود امسال هست یا همون پارسالی؟
2.الان من خودم همه جزوه های استاد رو چاپ بگیرم؟
سوالی بعدی درمورد یه سری عیب های فیلم هاست که نمیدونم جا به جا شده
یا چه مشکلی واسش پیش اومده مثلا همین پیله اول انگار با جلسه صفر جا به جا شده و پیله اول کلا نیست...
4.برای راه ابریشم شیمی چاپار و تورق و کنکورچه نداریم؟چون داشتم چک میکردم فقط فرسنگ اول برا من کنکورچه داشت... و طبیعتا همونطور که مشخصه بقیه فرسنگ ها نداره...اصن انگار جزوه ها ناقصه
حالا نمیدونم مشکل سایت هستش یا کلا همچین جزوه هایی که من میگم نداریم
دوستان لطفا با یک توضیح جامع و کامل راهنمایی کنید
سلام بچه ها
۲ تا سوال دارم ممنون میشم بی زحمت اگه کسایی جواب رو میدونن یه توضیح بدن
۱) یه جمله کتاب که میگه واکنش پذیری آلکان ها بسیار کمه بخاطر همین حدود ۹۰ درصد از اون به عنوان سوخت استفاده میشه
ربطشونو به هم نفهمیدم؟
۲) در تقطیر جز به جز نفت خام با تغییر ارتفاع، روند تغییرات دما و اندازه مولکول های خروجی از برج عکس یکدیگر است
این جمله غلطه
اما سوالم اینجاست که چرا در بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیک و در پایین برج اندازه مولکول ها بزرگ و درشته
یعنی آیا به حالت موادش بستگی داره چون بالای برج گازه پس اندازه مولکول هاش کوچیکن و پایین برج چون نفت بصورت مایع ست اندازه مولکول هاش درشتن؟اصلن کجای کتاب گفته که بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیکن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا