b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
alireza_ysf75 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
banoo در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
جلسه ی 29
مدت زمان حدود 30 دقیقهسلام ممنونم از شما
توضیحات شما اضافه شدفااطمه در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
banoo خیلی ممنون بانوی عزیز.
خواهش میکنم ادمین های خوب
-
ممنون بابت همه کارا.
میخوام از امروز مرتب تو ریز مباحث چند درس کمک کنم. ولی لطفا بگید چی بنویسیم.
الان با احترام به زحمات همه دوستا؛ خیلیا تو ریز میاحث درسنامه کامل نوشتن که کلی فرم سایت رو به هم میریزه و شلوغ میشه دقیقا بگین چی بنویسیم (لازمه کلمه به کلمه مطالب تدریس شده رو جزوه کنیم و تایپ کنیم؟) -
banoo در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
جلسه ی 29
مدت زمان حدود 30 دقیقه
کتاب خوانی صفحات 14 تا 17 کتاب درسی
*نطریه ی برخورد
برجسته کردن جملات متن و حاشیه ی ص 14 کتاب درسی شامل عناوین: نظریه های سینتیک نظریه ی برخود و تعداد برخوردها
مشخص کردن جملاتی که درکنکور از آن ها استفاده شده مانند اساس هر دو نظریه ی برخورد و حالت گذار
کلمات مهم و کلیدی نظریه ی برخود و نحوه ی طرح سوال طراحان از این کلمات در آزمون ها
برای مثال نظریه ی برخورد تنها برای واکنش هایی است که مواد شرکت کننده در آن به صورت گازی باشند
*عوامل مورد نیاز در برخورد موثر و برخورد چه زمانی موثر است
در تیتر تعداد برخوردها استاد کلمات مهم را برجسته میکنند و واکنش نیتروژن مونواکسید با اوزون را به طور کامل تشریح میکنند
_چگونگی حفظ راحت تر این واکنش
_واکنش های دیگری که نیتروژن مونواکسید در آن ها شرکت دارد و رنگ های مهم در این واکنش ها
_ساختار لوئیس مواد شرکت کننده در این واکنش که برخی بسیار بسیار مهم و پرتکرار هستند
_آلوتروپ های اکسیژن و استفاده ی طراح از آن ها
_قطبی و ناقطبی بودن اوزون و اکسیژن (و اشاره به قطبی ها و ناقطبی ها)
_تشریح کامل شکل موجود در ص 14 که افزایش تعداد برخورد افزایش غلظت و افزایش سرعت را به دنبال دارد
(نکاتی که در این قسمت مطرح میشود ترکیبی است و سبب تمایز دانش آموزان میگردد)
_توضیحات مربوط به حاشیه ی بالای ص 15 کتاب درسی مربوط به ذره های واکنش دهنده در نظریه ی برخود که به صورت گوهای سخت در نظر گرفته میشوند و توضیحات مربوطه که به شکل ص 14 نیز مربوط میشود (خود را بیازمایید با توجه به توضیحات بر عهده ی دانش آموزان است (سوال کنکور نیز بوده))
_جهت گیری مناسب ذره های برخورد کننده و حل فکرکنید ص 15
_یادگیری سریع تر واکنش حفظی و برجسته کردن حالت مواد شرکت کننده در آن
_توضیح شکل فکر کنید ص 15 و روش تشخیص جهت در برخورد مناسب
_یادآوری شعاع اتمی از شیمی 2 برای رسم شکل برخورد مناسب برای واکنش سوال دوم فکرکنید ص 15
_انرژی کافی ذره ها هنگام برخورد (کلمات مهم این بخش و حاشیه ی زیر شکل 9 ص 15)
_انرژی فعال سازی از ص 16
_بیشتر بدانید گرچه در کنکور مطرح نمیشود اما نکات خوبی دارد (به صورت روزنامه وار بخوانید) استاد بخش های مهم تر را مشخص کرده اند
نظریه ی حالت گذار در جلسه ی بعدی تدریس میشودبا سلام و تشکر از شما بابت تمایل به همکاریتون !
این فرم به نظرم خوب باشه !
-
Rebwar
سلام
ممنون از شما
به نظرم این فرمت خوبه
شماره جلسه
زمان
عنوان کلی
مباحث مطرح شده
آدرس تست ها و تمرین های حل شده
ریز توضیحات
توصیه ها و تکالیف گفته شده توسط استاد
لینک صفحه تماشا
حالا شما هرچقد شبیه به این بنویسین بهتره
لازم نیست توضیحات شما شبیه توضیحات فرد دیگری باشهممنون میشیم بنویسید
..........
در مورد کوتاه شدن تایم فیلم ها قبلا توضیح دادن که
از نظر علمی کلاس بدون دانش آموز بهترین تایمش همون نیم ساعت هست بیشتر باشه بازدهی لازم رو نداره -
M.an در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
از نظر علمی کلاس بدون دانش آموز بهترین تایمش همون نیم ساعت هست بیشتر باشه بازدهی لازم رو نداره
چون تو نیم ساعت کلاس خالی به اندازه ی 1 ساعت کلاس پر مطلب گفته میشه!
-
ادمین عزیزم برادر خواهشا شیمی پیش رو بزارید چون بهش نیاز داریم حداقل اگر داره یا قرار ویرایش بشه میتونید چاب قبلی رو که بزارید
خواهشا
با تشکر
-
@rainygirl1998yahoo.com در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
فصل 1 رو استاد کی تموم می کنن؟!
فیلم ها ضبط شده؟!
اگه میشه زودتر تا آخر امروز بقیه فیلم هارو هم قرار بدید
من فردا امتحان از کل فصل دارم
خواهشی
ممنونامروز جمعه هست، مرده ها هم تعطیلند
-
sohrab در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@rainygirl1998yahoo.com در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
فیلم ها ضبط شده؟!
خواهشی
ممنونامروز جمعه هست، مرده ها هم تعطیلند
-
فیلم ها ضبط شده؟!
خواهشی
ممنونبا توجه به توضیحات ریز مباحث سینتیک تا سر نظریه ی حالت گذار تدریس شده باقیش هم متن کتابه میتونین از فیلمای کلاس کنکور2 استفاده کنین
-
سلام
علت اینکه از فصل 1 شیمی 2 به فصل 1 شیمی پیش رفتن چیه؟؟؟؟؟ -
محمد99 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام .من نرم افزار شیمی تو موبایلم دارم ولی تاریخش 94 هست...می تونم ازش استفاده کنم یا آپدیتشو ببینم؟؟؟ تورو خدا جوابم بدین کلافه شدم
دوست عزیز فرقی ندارن که
تدریس هر دو با استاد آقاجانیه
شیمی هم امسال تغییراتی نداشته تا جایی که من میدونم
تنها تفاوتش اینه که تو فیلمای امسال بچه ها سر کلاس نیستن و زمان فیلم ها کوتااه تره و اینکه گویا تیپ تست هم کار میشه سر کلاس
از نظر تدریس فرقی نداره
موفق باشید -
fazel در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
علت اینکه از فصل 1 شیمی 2 به فصل 1 شیمی پیش رفتن چیه؟؟؟؟؟فکر میکنم استاد میخوان هم زمان شیمی 2 و شیمی پیش رو تدریس کنن که بچه ها مشکلی تو آزمون نداشته باشن.