-
Drmehdi در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:

سلام دوستان . جواب این سوال کدوم گزینه است ؟
عدد اتمی 33 است ولی لایه ظرفیت 5 میشه .... . استاد آقاجانی پاسخ کلیدی گفتن 4 . فکر کنم اشتباه تایپی باشه .
-
Drmehdi در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:

سلام دوستان . جواب این سوال کدوم گزینه است ؟
عدد اتمی 33 است ولی لایه ظرفیت 5 میشه .... . استاد آقاجانی پاسخ کلیدی گفتن 4 . فکر کنم اشتباه تایپی باشه .
-
سلام دوستانی که کنکوری 96 بودند ... علت کامل نشدن صفر تا صد شیمی چی بود ؟ یعنی یکسال زمان کم بود که فقط 4 فصل تدریس شد یا مشکلی پیش اومد ؟ یعنی امسال هم قراره تو دروس مختلف بعضی درسا نصفه بمونن؟
Reza-KNJ یه نصیحت برادرانه :blush: پارسال هم گفتن تا قبل از عید تمام فیلما کامل میشن شد؟ از فیلمای رو سایت استفاده کن :hand_splayed:
-
سلام دوستانی که کنکوری 96 بودند ... علت کامل نشدن صفر تا صد شیمی چی بود ؟ یعنی یکسال زمان کم بود که فقط 4 فصل تدریس شد یا مشکلی پیش اومد ؟ یعنی امسال هم قراره تو دروس مختلف بعضی درسا نصفه بمونن؟
Reza-KNJ
سلام
ان شا الله که نمی مونه
از مجموعه های قبلی استاد استفاده کنید مطمئن باشید چیزی رو از دست نمی دید کاملا فقط چند جلسه ناقصی داره که اونم به علت نقص فنی و مسائل این چنینی بوده
تمام تلاش آلا اینه که مجموعه های کامل با بهترین محتوا رو بهتون ارائه بده -
بله از فیلمای پارسال استفاده میکنم ... ولی میخواستم ببینم چه مشکلی بوده ؟ مشکل مالی بوده که نصفه نیمه ول شده ؟! بعد یجوریه که آدم این فیلمای اعلام برنامه رو میبینه اصلا امیدوارتر میشه چون خیلی خوب برنامه ریزی شده (مثلا برنامه ی دهما که اعلام شد) همهچی خوب .....ولی اینکه اجرایی نمیشه و نصفه میمونه خییییلی بده ....
-
بله از فیلمای پارسال استفاده میکنم ... ولی میخواستم ببینم چه مشکلی بوده ؟ مشکل مالی بوده که نصفه نیمه ول شده ؟! بعد یجوریه که آدم این فیلمای اعلام برنامه رو میبینه اصلا امیدوارتر میشه چون خیلی خوب برنامه ریزی شده (مثلا برنامه ی دهما که اعلام شد) همهچی خوب .....ولی اینکه اجرایی نمیشه و نصفه میمونه خییییلی بده ....
-
دوستان شیمی فقط استاد بزرگوار اقاجانی من امسال به کمک استاد بزرگوار شیمی رو از ۵درصد کنکور پارسال به۵۰ درصدکنکور امسال رسوندم واقعا که حرف نداره استاد اقاجانی
lavan کدوم کلاسشو دیدی؟
-
lavan کدوم کلاسشو دیدی؟
-
lavan هم 95 هم 96؟
-
سلام دوستان . کسی میتونه رسم ساختار لوویس ICl2 یک بار منفی رو رسم کنه با توضیحش که چطور رسم میشه ... چون رسمشو دیدم با توضیحات استاد آقاجانی نمیشه کشیدش در حالی که توی جزوه شون همین مثال هست .... . ممنون .
-
سلام دوستان تو برنامه ها حرفی از ادامه صفرتاصد مهندس اقاجانی زده نشد فک کنم دیگه نمیخان ادامه بدن
maryamt در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان تو برنامه ها حرفی از ادامه صفرتاصد مهندس اقاجانی زده نشد فک کنم دیگه نمیخان ادامه بدن
-
@Hoomillas مبتکران حجمش زیاده وتست هاش برای کنکور مناسب نیست. البته بدون داشتن کتاب های آقای آقاجانی هم میتونی کلاس هارو نگاه کنی ولی خودت حتما نت بردار اگه وقتتو میگیره نوشتن نت چندتا پست بالاتر علیرضا یه سری جزوه گذاشته خیلی خوبه دان کن واستفاده کن.
Dr نه بابا چرا نت برداری اگه کتاب های استاد آقاجانی رو تهیه کنه تقریبا نمیخواد چیزی بنویسه
-
Dr نه بابا چرا نت برداری اگه کتاب های استاد آقاجانی رو تهیه کنه تقریبا نمیخواد چیزی بنویسه
@sobhan-1999 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام آقا سبحان
میگم ک این کتاب آقای آقاجانی ک میگی هموناس که 2-3 و پیش 1 داره یا کتابی که 200 صفحه هست و به اسم 12 بخش شیمی؟
من pdf کتاب 12 بخش شیمی رو دارم اما یه جاهاییش صفحه خالیه ولی عنوانش نوشته شده مثلا "رسم آرایش الکترونی یون فلزهای واسطه " ولی هیچ مطلبی زیرش نیست و صفحه سفیده! -
سلامکسی جزوه اسید و باز رو کسی ننوشته بفرسته ما هم استفاده کنیم دعاش کنیم خخخخ
-
@sobhan-1999 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام آقا سبحان
میگم ک این کتاب آقای آقاجانی ک میگی هموناس که 2-3 و پیش 1 داره یا کتابی که 200 صفحه هست و به اسم 12 بخش شیمی؟
من pdf کتاب 12 بخش شیمی رو دارم اما یه جاهاییش صفحه خالیه ولی عنوانش نوشته شده مثلا "رسم آرایش الکترونی یون فلزهای واسطه " ولی هیچ مطلبی زیرش نیست و صفحه سفیده!mobindanesh اونجا هارو خالی گذاشتن تا مطالبی که تو کلاس میگن رو وارد کنین
سلام سلاااام🤩
بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌
هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗
پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁
دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝
خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤
راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
:date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire:
موفق باشید :rose: :heart:
:information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down:
:male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها
@دوازدهم
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی