IMG_۲۰۲۳۱۱۰۳_۱۶۲۱۰۹.jpg
سوال اول و سوم که یه تیپ تستن چند صفر داره یا چند تا عامل ۲/۵ و.. داره که راحته ولی این دو تا تیپو واقعا تا حالا ندیدم میشه راهنمایی کنید
سوال دومم با عاد گردن چیزی به ذهنم نرسید که حل بشه ولی تا مربع ۹ رفتم فقط رسیدم به عدد ۱۱ ، گزینه های عجیبی هم داره گزینه اوله که حذفه
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
-
mre313 در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
https://telegram.me/upto90
آدرس کانال استاداین کانال استاد جلادتی و مربوط به درس عربی هستش
-
سلام اگر تا فردا ادامه نظریه اعداد بخش تقسیم نمیاد خودمون بریم بخونیم چون جمعه تو قلم چی میاد
-
انقد صفحه را رفرش کردم و انتظار کشیدم دیگه خسته شدم !
امید داشتم به لطف استاد گسسته این هفترو 100 بزنم که اونم انگار استاد سرشون شلوغه و وقت نمیکنن حیف -
ممنون استاد با این که شب ازمونه ولی واقعا کمک کرد
خیلی متچکرم -
سلام ببخشید جزوه نظریه اعداد کی قرار میدید
-
دوستان من از یکی از ادمین ها در مورد جزوه پرسیدم فرمودن که استاد هنوز جزوه رو در اختیار قرار ندادن و اگه دقت کنین میبینین که استاد چند روز پیش تو کانالشون نوشتن جزوه ی تئوری اعداد به زودی!!
پس فعلا نت برداری کنین تا بعدا وارد کنیدش اگه اشتباه نکنم با توجه فیلم تدریس حدود 7 صفحه از جزوه فقط تدریس شده -
دوستان یه سئوال داشتم خدمتتون استاد هندسه پایه و تحليلي رو تدریس نمیکنن دوستان لطف کنن بگن
-
mohammadsaleh96 در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان یه سئوال داشتم خدمتتون استاد هندسه پایه و تحليلي رو تدریس نمیکنن دوستان لطف کنن بگن
هندسه تحلیلی رو بله ایشون تدریس میکنن
اما هندسه پایه معلوم نیست -
sky daughter در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
جلسه ی 20 : http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/1/26/5503
مدت زمان : 16:06sky daughter در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
جلسه 19:http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/1/26/5502
مدت زمان : 31:34sky daughter در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
جلسه 18 : آنالیز ترکیبی http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/1/26/5494
مدت زمان : 24:36سلام ممنون از زحمات شما به سایت اضافه شدند
اگه بزرگواری کنید بقیه ی جلسات رو هم بنویسید ممنون میشیم -
توضیحات جلسه ی 24
مدت زمان : حدود 25 دقیقه
حل تمرین از بخش پذیری
_حل نخستین مثال که سوال مهمی است و 4 مورد از خواص بخش پذیری را در برمیگیرد
_حل دومین مثال که در هردو کنکور سراسری و آزاد بسیار مورد توجه است.(چند نقطه با مختصات صحیح روی تایع .... وجود دارد؟) استاد ابتدا به توضیح مفهوم و مطلوب سوال میپردازند و سپس با استفاده از دو راه آن را حل میکنند (راه دوم مربوط به نکته ای از کتاب حسابان میشود)
_حل سومین سوال از جزوه مطلوب مساله تعداد طبیعی a
_توضیح تمرین موجود درجزوه که به عهده ی دانش آموزان است البته حل آن در جزوه موجود است
_حل چهارمین مثال و ارائه ی دو راهبرد حل (راه حل دوم تستی است و مهم)
نکته ی مربوط به دومین راهبرد حل سوال در کادر جزوه موجود است (واستاد آن را توضیح میدهند) -
banoo در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
توضیحات جلسه ی 24
مدت زمان : حدود 25 دقیقه
حل تمرین از بخش پذیری
_حل نخستین مثال که سوال مهمی است و 4 مورد از خواص بخش پذیری را در برمیگیرد
_حل دومین مثال که در هردو کنکور سراسری و آزاد بسیار مورد توجه است.(چند نقطه با مختصات صحیح روی تایع .... وجود دارد؟) استاد ابتدا به توضیح مفهوم و مطلوب سوال میپردازند و سپس با استفاده از دو راه آن را حل میکنند (راه دوم مربوط به نکته ای از کتاب حسابان میشود)
_حل سومین سوال از جزوه مطلوب مساله تعداد طبیعی a
_توضیح تمرین موجود درجزوه که به عهده ی دانش آموزان است البته حل آن در جزوه موجود است
_حل چهارمین مثال و ارائه ی دو راهبرد حل (راه حل دوم تستی است و مهم)
نکته ی مربوط به دومین راهبرد حل سوال در کادر جزوه موجود است (واستاد آن را توضیح میدهند)اگه جزوه بود دقیق تر مینوشتم ( با ذکر صفحه )
سعی کردم تا جایی که امکانش هست مشخص باشه -
banoo در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
توضیحات جلسه ی 24
سلام و ممنون از شما بابت ریز مباحث
اجرتون با خانم فاطمه زهرا -
ببخشید خواهرbanoo استاد کی شروع به تدریس تحلیلی میکنن اگه اطلاع دارید ج بدید سپاس
-
mohammadsaleh96 در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ببخشید خواهرbanoo استاد کی شروع به تدریس تحلیلی میکنن اگه اطلاع دارید ج بدید سپاس
والا من حدود یه هفته پیش (شایدم بیشتر) با استاد صحبت کردم توی تلگرام گفتن به زودی!
تاریخ دقیق یا محدوده ی زمانی نمیدونم -
جزوه بخش اول نظريه اعداد
مختص دانش آموزان سال چهارم رياضي
-
گسسته موذنی پور بهتره یا شامیزاده؟
-
استاد موذنی پور عالینننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن
-
سلام دوستان, من از بحث ترکیب استاد موذنی پور خیلی لذت بردم ولی بجز مثالهایی ک خود استاد زدن به مثالهای دیگه ای برخوردم که نمیتونم از راه حله ارائه شده حلش کنم, سه تاشو در ادامه مثال میزنم اگه کسی میدونه لطفن راه حل رو ارائه بده ممنونم
مثال یک:میخاهیم از بین 3 نوع گل, 15 شاخه گل انتخاب کنیم, تعداد حالتهای انتخاب را تعیین کنید
مثال دو:می خواهیم از بین سه نوع گل 15 شاخه گل انتخاب کنیم بطوریکه از هرنوع حد اقل 2 تا انتخاب شده باشد, تعداد انتخاب را تعیین کنید
مثال سه: می خواهیم از بین سه نوع گل 15 شاخه گل انتخاب کنیم بطوریکه از هرنوع حد اقل 2 تا و حد اکثر 6 تا انتخاب شده باشد, تعداد انتخاب ها را تعیین کنید
همونطور ک مشخصه هر سه مورد مبحثه ترکیبه ولی من نتونستم از روش استاد موذنی پور حل کنم, حالا یا من نتونستم یا ازین روش حل نمیشه, لطفن اگر کسی میدونه حل رو ارائه کنه, ممنوووون -
Ali Ahmadiyan
فک میکنم پاسخش اینطوری باشهمثال یک:
باید اینارو با روش معادله حل کرد
x+y+z=15 که میشه 136 حالتمثال دو
عین مثال اولی فقط همون اول نفری دو تا میدیم بهشون:
x+y+z=15 حالا هرکدوم باید بزرگتر مساوی 2 باشن پس نفری دو تا میدیم بهشون و از 15 شش تا کم میکنیم
x+y+z=9 که میشه 55 حالتمثال سه (یه مقدار سنگین تر از سوال های قبلی هست)
x+y+z=15 که هر کدوم باید بیشتر از 2 و کمتر از 6 باشن
خب ما اینجا اول اینکه کمتر از 6 باشن رو بیخیال میشیم
میگیم همه پارامتر ها بیشتر از 2 باشن
که دقیقا مثل سوال قبلی میشه (نفری دو تا بهشون میدیم)
x+y+z=9 میشه
که میشه 55 حالت
حالا اگه هرکدوم از پارامتر ها بیشتر یا مساوی 7 بشن قابل قبول نیست
چون همون اول گفته بود کمتر مساوی 6 باشن
خب میایم حساب میکنیم هرکدومشون اگه بیشتر از 7 باشن چند حالت وجود داره بعد از 55 کم میکنیم
x+y+z=15 حالا به y و z که باید حداقل 2 باشن دو تا میدیم میشه
x+y+z=11 حالا به یکی از پارامتر ها مثلا ایکس 7 تا میدیم
میشه x+y+z=4، که این حالت کلن میشه انتخاب 2 از 6 که میشه 12
حالا y هم همین 12 حالت رو داره، z هم همین 12 حالت رو داره
پس 55 منهای 36 میشه 19 حالت(برای درک بهتر مفاهیمی که استفاده کردم، از کلاسهای استاد شامیزاده استفاده کنید. قسمت های 1 تا 4 رو ببینید کافیه؛ پایین لینکش رو گذاشتم)
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/1/20/