IMG_۲۰۲۳۱۱۰۳_۱۶۲۱۰۹.jpg
سوال اول و سوم که یه تیپ تستن چند صفر داره یا چند تا عامل ۲/۵ و.. داره که راحته ولی این دو تا تیپو واقعا تا حالا ندیدم میشه راهنمایی کنید
سوال دومم با عاد گردن چیزی به ذهنم نرسید که حل بشه ولی تا مربع ۹ رفتم فقط رسیدم به عدد ۱۱ ، گزینه های عجیبی هم داره گزینه اوله که حذفه
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
-
mahdi.fireborn سلام خیر فقط مباحث گسسته تدریس شده البته نکات مشترک احتمال گفته شده
-
mahdi.fireborn برا جبر و احتمال کتاب سه بعدی نشر الگو رو بگیرین برا کنکور.نکات تستی و تست و ... همه رو پوشش میده.سبک هم هست کتابش
-
امیدوارم الا سال بعد برای درس گسسته و تحلیلی وجبر واحتمال و هندسه پایه برنامه خوبی داشته باشه
-
سلام دوستان
یه سوال داشتم خواهش می کنم اگه می دونید جواب بدید !
آقای موذنی پور برنامه ای یرای تدریس جبر و احتمال ندارن ؟ -
Milad Rezaei 0 در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان
یه سوال داشتم خواهش می کنم اگه می دونید جواب بدید !
آقای موذنی پور برنامه ای یرای تدریس جبر و احتمال ندارن ؟سلام برنامه های آلا برای سال جدید اعلام میشن دوست عزیز
-
satar در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام.چرا بخش تئوری اعداد اقای موذنی پور کامل نیست؟
سلام چه قسمتیش ضبط نشده ؟
-
هم نهشتی و پیمانه ها
-
-
ghadremotlagh در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
هم نهشتی و پیمانه ها
گفتن که تدریس میکنن
-
سلام فصل 1جبر رو تدریس نکردن؟
کلا از هیچ دبیری هم نیس... -
Aydin در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام و تشکر از جناب موذنی پور بابت تدریس عالیشون.
میخواستم بدونم چرا جزوه ها ناقص هست؟ جزوه ی فصل 3و4 تو سایتتون نیست.
در ضمن سایت خود آقایی موذنی پور هم اصلا بالا نمیاد.
لطفا پیگیری کنید ممنونسلام تو كانالشون عضو بشيد
-
واقعا اقای موذنی پور عااااالی تدریس میکنن ولی حیــــــــــــــــــــــف که فیلما اصــــــــــلا کامل نیست!حیــــــــــف!فصل دوم که اخرشو تدریس نکردن/فصل سوم که نصفشو تدریس نکردن/فصل چهارم که بیشترشو تدریس نکردن/جبر رو هم که یکمشو فقط تدریس کردن
-
ghadremotlagh
میشه برامون ریز مباحث جلساتی که می بینید رو بفرستین ؟ -
خواهش میکنم لطفا فیلم های ظبط شده گسسته رو اپلود کنین که نیاز ما دانش اموزان ریاضی به انها لازم و ضروری است.مخصوصا بخش نظریه اعداد......دوستان الایی شاد و پیروز وسبز باشید