Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
سلام من با استفاده از اين تكنيك ها به سوالات قلم چي هم پاسخ ميدم ولي سوالات قلم چي استاندارد نيستن نوعي خودنمايي طراح هاي قلم چي هست برعكس گزينه دو و سنجش خيلي استاندارد هستن
-
Mehdi_Zr در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان مشکل من چیه وقتی طبق تکنیک اقای طلوعی میخونم سراسری هارو جواب میدم ولی تست قلم چی رو عمرا ک بتونم جواب بدم اصن تکنیک مطابقت نمیکنه .. چیکار کنم بهتر شم؟
مگه میشه
این تکنیک هایی که استاد طلوعی میگن رو تقریبا 90 یا 80 درصد دبیرای فیزیک دارن میگن ....و چیز اثبات شده ای هس
احتمالا تستا نکته خاصی چیزی داره که نمیتونین پاسخ بدین
مثلن بعضی وقتا یه چیز کوچولو تو تست هس که ممکن از طرف شما جا افتاده باشه -
#تدریس #فیزیک جلسه 47 - نوسان( قسمت 8 )
آقای #طلوعی
#ریاضی #تجربیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5633
@alaa_sanatisharif
آلا
نوسان (قسمت هشتم)
با هفت تست از مباحث وزن فنر، نوسانات وزن فنر و آونگ ساده در خدمتتون هستیم که نکات تدریس شده در جلسه قبل رو پوشش میده -
سلام دوستان
کسایی که فیزیک قسمت نوسان رو از فیلمای آقای طلوعی دیدن لطفا کمکم کنن
سوال 1502 از سوالای گاج چطوری حل میشه ؟ با تکنیک هایی که استاد گفتن
لطفا اگه میدونیدکمکم کنید
ممنون
Mehdi_Zr
به نظرتون این سوال چ نکته خاصی داره -
Mehdi_Zr خوب دوست گلم قرار هم نیست که همه ی تست ها رو بزنید که ، در درسی مثل فیزیک 40 درصد یادگیری درسنامه هست بقیش فقط با تست بیشتر به دست میاد قطعا هر چقدر تیپ تست بیشتری ببیند تسلط شما هم بالاتر میرود . اما بابت تکنیک ها خیالتون راحت ، همه ی تکنیک های استاد علمی بوده و فقط برای چن تست محدود نیست
-
nastaran78 سلام صورت تست رو اینجا قرار بدید ( عکس بگیرد، فقط خوانا و قشنگ باشه )
-
sohrab
سوال این سوال ادامه سوال 1501 هست
یعنی سوال 1502 که دورش خط کشیدم
-
xaniar
حق با شماست من اصلا جسارتی نمیکنم به استاد و روش تدریسشون
به علت احترام و اطمینانی که به ایشون دارم این سوالو مطرح کردم -
nastaran78 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
xaniar
حق با شماست من اصلا جسارتی نمیکنم به استاد و روش تدریسشون
به علت احترام و اطمینانی که به ایشون دارم این سوالو مطرح کردممن جلسات استاد رو ندیدم اما نکته ی این سوال اینه
هر وق تو تستی از شما حداقل زمان رو خواست باید کمترین زاویه ی ممکن بین اون دو نقطه ای که سوال گفته رو در نظر بگیرین
تو این حالت جهت چرخش اصلن مهم نیس
اگه متوجه نشدین بگین تا اگه وق کردم راه حلش رو بفرستم
قووووووووول نمیدم -
nastaran78
جواب میشه گزینه 1 ؟ -
مارال
منطورتون رو متوجه نشدم ولی راه حلتون کمک کرد که سوالو حل کنم
خیللللی ممنونم -
nastaran78 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
مارال
منطورتون رو متوجه نشدم ولی راه حلتون کمک کرد که سوالو حل کنم
خیللللی ممنونمخوب پس اگه حل کردین که هیچ
کمترین زاویه بین دو مکان رو سوال میخواد -
سلام بچه ها تست هاي كنكور با تدريس استاد اينقد جذاب شده حلشون كه ديگه افتخار نميدم تست هاي كنكور رو بزنم تست قوي تر ميخوام كه پيدا نميكنم ️️️
-
nastaran78
این سئوالو اینطوری نگاه کن ما از a/2- و سرعت مثبت شروع شده تا a/2+ تا سرعت منفی، ربع اول و چهارم سرعت مثبت و ربع دوم وسوم سرعت منفی است پس : a/2- وسرعت مثبت میشه ناحیه چهارم تا a/2+ و سرعت منفی میشه ناحیه دوم حالا بیار رو شکل خطی از a/2- میره تا a+دوباره بر میگرده تا a/2 + پس از a/2-تا 0 میشه t/12 از 0تا a+میشه t/4 ازa+ تا a/2+میشه t/6 همه را جمع کنیم میشه t/2 دوره هم داده t=6s پس میشه t/2=6/2=3
پس جواب گزینه 3 هست -
nastaran78
امیدوارم که ج سئوالتونو گرفته باشید