-
@curly در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Dr.Saraaa
دقیق نمیدونما ولی قبلنا اینجوری کفته بودن که دینامیک رو بعد از نوسان میگن و یجوری میگن که تا 40 -50 سالگی یادمون نره.چ خوووب..60 سالگی چی ؟
-
سلام
دوستان کسی میدونه که تا قسمت سومی که استاد نوسان رو تدریس کردند تو گاج تستاش چقدره ! یا اینکه تو گاج تا کدوم مبحثه
ممنون الطافتان میشم ! -
سلام بچه ها من تازه با استاد شروع کردم خیلی میترسم که نرسم من تا ایجا فقط نوسان که برا آزمون هست رو خوندم استاد تا کی تموم میکنن کسی میدونه ؟ میترسم کند باشه عقب بیفتم
-
سلام بچه ها من تازه با استاد شروع کردم خیلی میترسم که نرسم من تا ایجا فقط نوسان که برا آزمون هست رو خوندم استاد تا کی تموم میکنن کسی میدونه ؟ میترسم کند باشه عقب بیفتم
@mohade3h در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام بچه ها من تازه با استاد شروع کردم خیلی میترسم که نرسم من تا ایجا فقط نوسان که برا آزمون هست رو خوندم استاد تا کی تموم میکنن کسی میدونه ؟ میترسم کند باشه عقب بیفتم
سلام.خودشون گفتن تا عید تموم میشه
-
ریز مباحث جلسه 044:
مدت زمان:33 دقیقه و 54 ثانیه
در این جلسه تکنیک دایره طلایی ارائه میشود همراه با 6 تست:
*اگر X=½ A باشد زاویه برابر 30 درجه و (a=½ a(max و (V=√3/2V(max می باشد.
*اگر X=√2/2 A باشد زاویه برابر 45 درجه و (V=√2/2 V(max و (a=√2/2 a(max می باشد.
*اگر X=√3/2 A باشد زاویه برابر 60 درجه و (V=½ V(max و (a=√3/2 a(max می باشد.
_اگر نسبتها هیچکدام از سه نسبت بالا نبود میتوان از فرمول x/A)^2+(V/Vm)^2=1) یا فرمولهای کلی که در جلسات قبل گفته شد, استفاده نمود.
حل 7 تست از کنکورهای سراسری اخیر:
1)نوسانگری روی پاره خطی به طول 12 سانتی متر حرکت هماهنگ ساده انجام می دهد.این نوسانگر دو جابجایی مساوی و متوالی را بدون تغییر جهت انجام می دهد که مجموع آنها برابر دامنه نوسان است.اگر هر یک از این جابجایی ها در 0.04 ثانیه انجام شود,بیشینه سرعت این نوسانگر چند متر بر ثانیه است؟(حاوی نکته در یافتن ناحیه جابجایی)
2)معادله سرعت-مکان نوسانگر ساده ای به صورت V^2=0.4-4000X^2 می باشد, بیشینه سرعت این نوسانگر چقدر است؟(در این نوع مسائل یکبار X را صفر میدهیم تا Aω را بدست بیاوریم و با دیگر V را صفر قرار میدهیم تا A را بدست بیاوریم زیرا هر موقع سرعت ماکزیمم باشد بعد صفر است و هر موقع بعد ماکزیمم باشد سرعت صفر می باشد.)
3)معادله سرعت-مکان نوسانگری در SI بصورت 25V^2/π^2+2500X^2=1 است بسامد نوسان چند هرتز می باشد؟(روش حل مانند سوال بالا)
4)سرعت نوسانگری در لحظه t1 برابر (V=√3/2V(max است.حداقل پس از چه کسری از دوره , اندازه شتاب این نوسانگر بیشینه می شود؟(حل با استفاده از تکنیک دایره طلایی)
5)دوره نوسانگر ساده ای π/50 ثانیه استو دامنه آن 2 سانتی متر است.در لحظه ای که نوسانگر به اندازه 3√ سانتی متر از وضع تعادل دور شده است, بزرگی سرعت ان چند متر بر ثانیه است؟(حل با استفاده از تکنیک دایره طلایی)
6)نمودار مکان-زمان دو حرکت هماهنگ ساده مطابق شکل است.بیشینه سرعت نوسانگر1 چند برابر بیشینه سرعت نوسانگر 2 است؟(تجربی-93)
7)با توجه به نمودار روبرو که مربوط به مکان-زمان دو نوسان کننده AوB است و جرم جسم A , جهار برابر جرم جسم B است بیشینه نیروی وارد بر جسم A چند برابر بیشینه نیروی وارد بر جسم B است؟(ریاضی-92) -
سلام. من امشب چند بار جلسه 44 رو دانلود کردم ولی باز هم فیلم ناقصه و قسمت تکنیک دایره طلایی نیست. میشه کمک کنین. آیا کسی موفق شده فیلم کامل رو دانلود کنه
-
با هر سه کیفیت جلسه 44 رو امتحان کردم ولی فقط ده دقیقه است و قسمت تکنیک های طلایی رو نداره
-
من جلسه 44 رو دان کردم با کیفیت پایین مشکلی نداشت
-
با هر سه کیفیت جلسه 44 رو امتحان کردم ولی فقط ده دقیقه است و قسمت تکنیک های طلایی رو نداره
-
@curly
ممنون. از قسمت ریز مباحثش استفاده میکنم. -
یکی از بچه ها بود تا قسمت 16 یه جزوه دست نویس گذاشته بود ،ببخشید ک اسمش یادم نیس میخواستم بدونم بقیه جلسات رو نداره بذاره؟
-
سلام جزوه نوسان رو نمیزارید
-
ای گفتید. اگ میشه از استاد خواهش کنید جزورو بدن و شما قرار بدید ممنون میشیم
-
-
#تدریس #فیزیک جلسه 46 - نوسان(قسمت 7)
آقای #طلوعی
#ریاضی
#تجربی
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5629
دانش-آموزان-آلاء -
ریز مباحث جلسه 045:
مدت زمان:31 دقیقه و 1 ثانیه.حل 5 تست:
1)نمودار مکان-زمان نوسانگری در شکل داده شده و مکان نوسانگر در یک زمان خاص داده شده.(طبق تمرین 1-3 کتاب درسی)
_در این تیپ تستها می توان سوالات متنوعی پرسید مثلا:دوره,سرعت زاویه ای,معادله حرکت,معادله سرعت-زمان,معادله شتاب-زمان و...
_یک روش حل این است که معادله مکان-زمان را نوشته و t را قرار داده و مکان را بدست بیاوریم.
_روش حل دیگر این است که t/T را محاسبه کنیم و t را بر حسب T بدست آورده(با تکنیکهایی که جلسات قبل آموزش داده شد) و در نمودار جلو می رویم تا به t برسیم و X معادلش را به راحتی روی نمودار عمودی بدست می آوریم.2)مانند سوال قبل نمودار مکان-زمان داده شده و دوره خواسته شده.(سنجش-89)
_با استفاده از زمانهای طلایی به راحتی قابل حل می باشد.- مانند سوال قبل نمودار مکان-زمان داده شده و دوره خواسته شده.(سراسری-تجربی 88)
_با استفاده از زمانهای طلایی به راحتی قابل حل می باشد.
4)نمودار سرعت-زمان نوسانگر ساده داده شده و دامنه نوسان خواسته شده است.(احتمالی-96 و مثالی بسیار مهم)
_در این موارد باید دقت کنیم چون تحلیل نمودار سرعت-زمان ب تحلیل نمودار مکان-زمان متفاوت است و V ماکزیمم Aω است.در این موارد ابتدا سرعت را به بعد ربط میدهیم و با بعد زاویه را پیدا میکنیم.5)نمودار سرعت-زمان یک نوسانگر وزنه-فنر داده شده.چند ثانیه پس از لحظه t=0 برای اولین بار شتاب نوسانگر 4π^2 سانتی متر بر مجذور ثانیه می شود؟(سراسری ریاضی-95)
_در این تیپ تستها بهتر است ابتدا شتاب ماکزیمم را پیدا کنیم تا بدانیم که شتاب خواسته شده چه نسبتی از شتاب ماکزیمم است.
_این سوال, سوال سختی محسوب می شود. - مانند سوال قبل نمودار مکان-زمان داده شده و دوره خواسته شده.(سراسری-تجربی 88)