Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
farzad_1 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
از کتاب های زیر کدوم برای تست زدن خوبه؟
1- گاج نقره ای
2- مبتکران ( فرید شهریاری )
3- نشر الگو
4-خیلی سبز ( چهار جلدی )
با تشکر
ابی کانون
به نظرم نقره و ابی کانون بهترن -
DR.PeRshIA گاج نقره ای و آبی رو بزن.(همون نظر شخص شخیصتان.)
-
دکتر دوست داریم واقعا تو 4 روز نوسانو بستم!فکرشو نمیکردم عاشقتیم دکتر:)
-
اقا چرا هر چی فریاد میزنیم کسی به دادمون نمیرسه تو رو خدا به دبیرا بگین جزوه ک تدریس میکنن و تستای ک حل میکنن اپلود کنن. به خدا وقت نداریم جزوه بنویسیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
mohammad7798
چرا فریاد اخه چ کاریع داداش من
برو کانال استاد هستش اونجا -
mohammad7798 جزوه نوشتن دیگه کار داره؟ همینطور که داری فیلم ها رو نگاه میکنی جزوه م بنویس فکر کن سرکلاس نشستی
در ضمن جزوه که خودت مینوسی بعدها برای مرور کردن خیلی بیشتر به دردت میخوره تا جزوه آماده -
oktay @ Masood Ah چرا کار نداره فیلم نیم ساعتی یک و نیم ساعت وقت میبره .درسته ک جزوه خودم واسه مرور عالیه ولی وقت نیس دوستان..........
-
mohammad7798 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
oktay @ Masood Ah چرا کار نداره فیلم نیم ساعتی یک و نیم ساعت وقت میبره .درسته ک جزوه خودم واسه مرور عالیه ولی وقت نیس دوستان..........
:| من با تخته های دکتر تستای الگو رو مثل هلو زدم همش هم شد 4 صفه!خیلی هم توپ شد خلاصه نویسی یکی از ابزاری مرور سریع هسش!تخته های دکترم که خودش خیلی خلاصن!دیگه همه چی حاضره!
-
سلام آلای عزیز!
ازتون خواهش میکنم جزوه های دکتر طلوعی رو روی سایت هم قرار بدین. کسانی هستن مثل من که تلگرام ندارند. ممنونم. -
سلام آلای عزیز...
لطفا آموزش فصل دوم سوم دبیرستان هم در لیست تدریس فیلم های آموزشی قرار دهید...
از آموزش های شما متشکرم...دکتر طلوعی عالی هستند...
خسته نباشید... -
mohammad7798
خب اینکه جزوه نوشتن خوبع یا بد ی سلیقه ی شخصی هستش من نظر نمیدم
ولی اگه جزوات (تست) رو میخوای کانال تلگ استاد طلوعی موجوده
@administrators ادمین ها وقت کنن میزارن جزوات رو که دسترسی بهتر هم بشه -
لینک کانال استاد تو تلگرام رومیخواستم ممنون
-
thehossein در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
لینک کانال استاد تو تلگرام رومیخواستم ممنون