Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
m.jafari9877 منظورم کلی بود .میگم فیلما دوروز ی بار قرار میگیره
-
ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺧﻮﺑﻢ
ﻣﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻬﺒﻮﺩ ﺩﺭﺱ ﻓﯿﺰﯾﮏ ﺍﺯ ﭼﻪ
ﺭﺍﻫﯽ ﻭ ﺍﺯ ﭼﻪ ﻣﻨﺒﻌﯽ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﻢ
ﺑﺎﺗﺸﮑﺮ
-
Farhad در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺧﻮﺑﻢ
ﻣﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻬﺒﻮﺩ ﺩﺭﺱ ﻓﯿﺰﯾﮏ ﺍﺯ ﭼﻪ
ﺭﺍﻫﯽ ﻭ ﺍﺯ ﭼﻪ ﻣﻨﺒﻌﯽ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﻢ
ﺑﺎﺗﺸﮑﺮ
سلام
همین تدریس آقای طلوعی رو چند بار ببین.
اگه بلد بودی فیلم رو نگه دار مثال رو خودت حل کن،اگه بلد نبودی اول حل استاد رو ببین بعد انقدر خودت اون رو حل کن که مطلبش کاملا برات جا بیافته.
تست هم اگه وقت نداری قلمچی بزن.اگه وقت داری گاج یا مبتکران. -
سلام بچه ها میشه کمک کنید من میخوام فیزیک رو کلنن حذف کنم در عوض زیست روزی ۵ ساعت شیمی ۴ ساعت ریاضی ۲ ساعت ۳ ساعت هم عمومی فارغ التحصیلم میخوام بکوببب بخونم تا الان چیزی نخوندم خیلییی حالم بده میشه راهنمایی کنید خبلی دوس دار رتبه چهار هزار سه هزارو پونصد بیارم ولی حیف که نمیشه کاش زودتر به خودم اومده بودممم حالا پرستاریو اینا میخوام میگم به نظرتون چطوره کلن فیزیکو بحذفم شیمیو زیستو عالییی بخونم؟؟؟؟ یا فیزیک فقط پیش ۲ رو لخونم ؟؟؟؟ تورو خدااا راهنمایی کنید خیلییی سردرگمم هی خداا
-
@mohade3h سلام دوست خوشکلم
اول این که به نظر من انقدر حالت بد نباشه قطعا میتونی به بهتر از ینم برسی اگه واقعا بخوای بخونی
دوستم اقای طلوعی به نظر من تدریسشون کاملا روون هست و فرق داره با تدریس معلمامون که بیشتر مارو زده کردن از فیزیک پیشنهاد میکنم از نوسان شوع کن و کلاس هارو ببین روزی ۱ ساعت فعلا واسه فیزیک هم بذاری پشیمون نمیشی نظر من اینه و این که ۵ ساعت زیست واقعا سنگینه -
@mohade3h سلام . منم نظرم همینه . فیزیک رو شروع کنید . هیچ درسی رو کنار نذارید . لازم نیست تمام مباحث رو بخونید . کافیه همون مباحثی که خوندید رو کاملا مسلط باشید . الانم دیر نیست به شرط اینکه همین الان شروع کنید . منم از یک ماه قبل شروع کردم .
-
@mohade3h
سلام
اصلا درست نیست که درسی رو به طور کامل حذف کنی
من بهت قول میدم اگه از الان بخونی می تونی فیزیک رو حداقل 40درصد بزنی
پیش دو رو بخون نور بخون مغناطیس بخون از دوم ویژگی های ماده بخون کلی مبحث ساده هست که اگه وقت بذاری براشون کامل مسلط میشی
ترس و نگرانی رو بنداز دور
مسیرتو مشخص کن بعدش برو جلو
حتما حتما هم اگه با جون و دل کار کنی و بخونی و خوب تست بزنی میتونی رتبه خوبی به دست
بیاری
توکل کن به خدا و تلاشت رو بکن -
سلام دوستان . یه مطلبی رو بذارین بهتون بگم . 5 ماه مونده بهترین فرصته . هیچ وقت مبحثی رو حذف نکنید همه ی مباحثو بخونید ولی اولویت رو مباحثی بذارین که مهمتر و تستای بیشتری ازش میاد . ناامید بودن کار شیطانه . هیچ وقت امیدتون رو از دست ندین . هرکس از الانم بخواد میتونه فقط تلاش و توکل ب خدا . غیرممکنی وجود نداره
-
سلام بچه ها
کسی جزوه حرکت شناسی رو خوب و خوش خط با تست هایی که استاد حل کردنو کامل نوشته؟
اون تست هایی که در جزوه تست نوسان ،استاد بعضی هاشونو حل نکرده، کسی حل کرده ؟؟
هر کی اینارو داره لطفا برام بفرسته -
نه من میخوام کامل باشه تست ها هم نوشته باشه
-
قسمت 12 دینامیک چرا مشکل داره؟
اصن باز نمیشه -
amir hossein232 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
قسمت 12 دینامیک چرا مشکل داره؟
اصن باز نمیشهمن کیفیت متوسط دانلود کردم.باز میشه.فیلمو کامل دیدم.البته یه جاش گیر داشت در حد 3 ثانیه ولی کامل play میشه.
-
دوستان گلم فیلم های اقای دکتر طلوعی چقدر تاثیر گذار بوده در افزایش درصد شما در آزمون های آزمایشی داشته ، خواهشا کسانی که پیگیر فیلم های اقای دکتر هستند نظر بدند؟
-
سلام استاد خسته نباشید
تشکر از زحماتتون
استاد لطفا پایه هم تدریس کنید
دمتون گرم -
فيلم هاي استاد طلوعي ١٠٠ درصد تاثير مثبتي داشته تو درصد هاي من و همه دوستامون كه كلا از ٢٨ نفر دانش اموز تو كلاس كنكوريمون با ديدن فيلم هاي استاد همه كلاس رو كنسل كردن و از فيلم هاي استاد استفاده ميكنيم
-
واقعا ممنونم از شما
-
ریز مباحث جلسه 073 (دینامیک قسمت 13) :
مدت زمان: 35 دقیقه و 34 ثانیه.سطح شیبدار_1
● اندازه شتاب پایین آمدن: (a=g(sinα - ϻk cosα //همراه با اثبات
● اندازه شتاب بالا رفتن : (a=g(sinα + ϻk cosα //همراه با اثبات
//این دو فرمول بسیار مهم می باشد و حتما به خاطر بسپارید.نکته) شتاب جسم به جرم جسم بستگی ندارد.
نکته) اگر ضریب اصطکاک داشته باشیم اندازه شتاب بالا از شتاب پایین بیشتر است.//به همراه دو نکته فرعی
نکته) اگر اصطکاک نداشته باشیم اندازه شتاب بالا و پایین برابر خواهد بود.
//تمام نکات از فرمول های شتاب بالا و شتاب پایین استخراج می شوند و نیاز به اطلاعات بیشتر ندارند.
نکته) اگر جسمی روی سطح شیبدار با زاویه شیب α در آستانه حرکت رو به پایین باشد ϻs=tanα
// همراه با اثباتنکته) اگر جسمی روی سطح شیبدار با زاویه شیب α با سرعت ثابت و رو به پایین حرکت کند ϻk=tanα
//همراه با اثباتنکته)بررسی نیروی تماسی بین دو جسم که چسبده به هم روی سطح شیبدار به سمت پایین حرکت میکنند.
//توضیحات مهم روی شکل.نکته)بررسی نیروی کشش نخ وقتی دو جسم با یک نخ به هم متصل هستند و رو به پایین حرکت میکنن.
//توضیحات مهم روی شکل.نکته بسیار مهم) ارائه نکات مربوط به حرکت رفت و برگشت جسم روی سطح شیبدار در حالت وجود یا عدم وجود اصطکاک و نیز شرط برگشت جسمی که به بالای سطح شیبدار پرتاب شده است و مسافت توقف و زمان توقف
//توضیحات بسیار مهم روی شکل.