-
اره مصحح بنده خدا جان به جان افرین تسلیم میگه.
-
خخخخخخخخخخخخخخخخخ
-
mohammadhassan من که فک نکنم به درد سومی ها زیاد بخوره چون بعید می دونم تو امتحان مصحح ها با این تکنیک های دکتر طلوعی اشنا باشن وهمون سر تصحیح برگه سکته را یک جا میزنن خخخخخخ
Mohammad Fakhari در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
mohammadhassan من که فک نکنم به درد سومی ها زیاد بخوره چون بعید می دونم تو امتحان مصحح ها با این تکنیک های دکتر طلوعی اشنا باشن وهمون سر تصحیح برگه سکته را یک جا میزنن خخخخخخ
اتفاقا من سر خازن ها با اینکه استاد تکنیک گفتن ولی من مفاهیمش رو یاد گرفتم و دیگه تونستم سوالات تشریحیش رو پاسخ بدم. بالاخره مفاهیم رو یاد بگیریم تشریحی حل کردن کار زیاد سختی هم نیست مخصوصا تو نهایی که یه روال خاصی داره.
-
با سلام و خسته نباشید خدمت تیم قوی آلا و همچنین تشکر فراوان از استاد بابت تدریس خوبشون بنده یک سری راه کار های سریع در تدریس و حل تست ها دارم ک میخواستم با استاد در میان بزارم و نظرشونو در این باره بدونم چطور میتونم با استاد شخصا صحبت کنم؟؟؟؟
-
سلام . من دبیرای فیزیکم اصلا خوب نبودن ( دااااااغون). دوستانی که فیلم آقای طلوعی را دیدن بگن چطوره؟؟ واسه پیش دیگه توجه زیادی به دبیر مدرسم نکم و با آقای طلوعی پیش برم؟؟؟
-
بچه ها ازتون یه راهنمایی میخوام
@دانش-آموزان-آلاء
کسایی که الکتریسیته ساکن رو دیدن و تست هم حل کردن سر آزمون چطور بود؟
من تابستون فقط خازنا رو یادگرفتم اما الان همه چی یادم رفته باید انتخاب کنم بین نور و آینه و الکتریسیته ساکن .علاقه ی خودم الکتریسیته ساکنه.تجربه ی شما چی بوده؟ -
با سلام و خسته نباشید خدمت تیم قوی آلا و همچنین تشکر فراوان از استاد بابت تدریس خوبشون بنده یک سری راه کار های سریع در تدریس و حل تست ها دارم ک میخواستم با استاد در میان بزارم و نظرشونو در این باره بدونم چطور میتونم با استاد شخصا صحبت کنم؟؟؟؟
-
بچه ها ازتون یه راهنمایی میخوام
@دانش-آموزان-آلاء
کسایی که الکتریسیته ساکن رو دیدن و تست هم حل کردن سر آزمون چطور بود؟
من تابستون فقط خازنا رو یادگرفتم اما الان همه چی یادم رفته باید انتخاب کنم بین نور و آینه و الکتریسیته ساکن .علاقه ی خودم الکتریسیته ساکنه.تجربه ی شما چی بوده؟banoo نور اینه خیلی بهتره به نطر من تستاش راحت تره
-
نظرسنجی مبحث بعدی نتیجش چی شد؟؟کیا با موج صوتی موافقن زودترم تموم میشه.حالا باز هرچی استاد صلاح بدونن
sheyda 96 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
نظرسنجی مبحث بعدی نتیجش چی شد؟؟کیا با موج صوتی موافقن زودترم تموم میشه.حالا باز هرچی استاد صلاح بدونن
دوستم میگفت با اختلاف زیاد صوت برنده شده.
-
سلام من تا الان فیزیک نخوندم به نظرتون چیکار کنم ؟
نوسانو موج و الکتریسیته ساکنو که استاد تدریس کردن ببینم؟؟ -
فیزیک تا کِی تموم میشه؟؟
-
Tara در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
-
نوسانو موج و الکتریسیته ساکنو که استاد تدریس کردن ببینم؟؟ -
-
نوسانو موج و الکتریسیته ساکنو که استاد تدریس کردن ببینم؟؟gh2020 بله هیچ موقع دیر نیست حتما این کار را بکنین ولی از الان نهدوباره برا بعد بزراین
-
negar2012 دقیقا
-
دوستان به الا هم حق بدید
داره رایگان به برای ما کار میکنه
اون کمک مالی ما هم به الا که زیاد نیست
قبول کنید ما هم کار زیادی نکردیم برای الا
این که سرعت کار پایین اومده
دلیلش شاید چیز خوبی نباشه
ولی حس میکنم الا یکم مشکل مالی داره -
سلام , خبر رسیده این رو آقای طلوعی در کانلشون گذاشتن:
"دوستان و عزیزان کانال سعی میشه تمام مباحث تا آخر فروردین تدریس بشه.نگران نباشید از این بابت.مباحث پایه به زیباترین شکل ممکن تدریس میشه.این یه قول از طرف ما.
ارادتمند: طلوعی"
سلام
برای جمع بندی فیزیک فصل آزمون بهتره یا موج آزمون؟
و این که به نظرتون آزمون زدن در مقابل این کتابا چقدر مهم تره؟
یا این کتابا و کنکورا برای جمع بندی کافی هستن؟
کلا ممنون میشم توضیح بدین چی بیشتر بهتون نتیجه داده و باعث شده سر جلسه کنکور حس بهتری نسبت به تستای کنکور از لحاظ شناخت داشته باشین؟
@دوازدهم @ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی
سلام مییشه این سوالو توضیح بدین
دو کره کوچک با بار الکتریکی مثبت با مقادیرq1و q2در فاصله rاز هم ثابت شده اند و یک دیگر را با نیرویی به بزرگی f1می رانند
اگر 50 درصد از بار q1را برداریم و به با q2 اضافه کنیم در همان فاصله مقدرا نیرویی که دو ذره به یکدیگر وارد میکنندد f2می شود در کدام حالت f1<f2 است؟
(بغل بار ها و نیرو ها اندیس هست نه ضریب)
@ریاضیا