-
سلام.
دیروز استاد توی کانالشون فرمودن فیزیک تا آخر فروردین تموم میشه. مث شیمی افتاد بعد عیددوستان و عزيزان كانال سعي ميشه تمام مباحث تا اخر فروردين تدريس بشه و نگران نباشين از اين بابت مباحث پايه به زيباترين شكل ممكن تدريس ميشه اين يه قول از طرف ما
ارادتمند :طلوعي ٢٤ بهمن ماه -
کاش پیش از این در دوران دبیرستان معلم هم خوب و عزیزی مثل اقای طلوعی رو داشتم. واقعا زحمت میکشن و واقعا عالی درس میدن. فقط دلم میخواد بقیه درسا تموم شن بیام فیزیک درس دادن ایشون رو ببینم.من خیلی مدیونشونم.شماهم قدرشونو بدونید بچه ها
(ناگفته نماند من دانشگاه رفتم و رشتمم فیزیک بود ولی هیچکسو ندیدم به خوبی ایشون قشنگ فیزیکو درس بدن)
-
يه انتقاد کاش دینامیک و حرکت شناسی میذاشتید برا آخر اینجوری سوم حداقل جمع ميشد
ولی بازم دمتون گرم -
بچه ها شما که دینامیکو دیدید استاد مثل نوسان با تکنیک درس میده یا مثل حرکت معمولی میگه؟؟
-
من رفتم فیلم های ..استاد کارزانیان رو ببینم ..دیدم ..نمیشه ..من فقط صحبتای دکتر طلوعی رو میفهمم ..ایشون عالین
-
amir1785 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بچه ها شما که دینامیکو دیدید استاد مثل نوسان با تکنیک درس میده یا مثل حرکت معمولی میگه؟؟
فکر میکنم حتما یاد میگیرین.
چون بخش بندی شده تر از حرکته و هم مفهومیه و هم تکنیکی. -
دوستان کسی جزوه الکتریسیته نداره خدایی
-
دوستان کسی جزوه الکتریسیته نداره خدایی
Mohammad Fakhari
داخل کانالِ آقایِ طلوعی دیدم یه سری جزوه گذاشتن به دست خط بچه ها،یکیشون مربوط به "خازن" بوده!
بدردتون میخوره؟ -
سلام
کسی جزوه یدست نویس موجو داره؟؟ -
سلام
من اگه حرکت و دینامیکو نبینم بقیه مباحث فیزیکو ببینم چند درصد میشه؟ -
خب نمیشه که از همه مباحث سخت بدن اگه بدن یکی دو مبحث
-
حرکتو دینامیکم تا همشو خوب نخونی نمیشه تستشو خوب زد
-
شما کل فیلمارو تا حالا دیدی؟
سلام
برای جمع بندی فیزیک فصل آزمون بهتره یا موج آزمون؟
و این که به نظرتون آزمون زدن در مقابل این کتابا چقدر مهم تره؟
یا این کتابا و کنکورا برای جمع بندی کافی هستن؟
کلا ممنون میشم توضیح بدین چی بیشتر بهتون نتیجه داده و باعث شده سر جلسه کنکور حس بهتری نسبت به تستای کنکور از لحاظ شناخت داشته باشین؟
@دوازدهم @ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی
سلام مییشه این سوالو توضیح بدین
دو کره کوچک با بار الکتریکی مثبت با مقادیرq1و q2در فاصله rاز هم ثابت شده اند و یک دیگر را با نیرویی به بزرگی f1می رانند
اگر 50 درصد از بار q1را برداریم و به با q2 اضافه کنیم در همان فاصله مقدرا نیرویی که دو ذره به یکدیگر وارد میکنندد f2می شود در کدام حالت f1<f2 است؟
(بغل بار ها و نیرو ها اندیس هست نه ضریب)
@ریاضیا