Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
Farhad در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان من می خواستم بپرسم من فیلم ها را با کیفیت متوسط دانلود می کنم می خواستم یک رم یا فلش بخرم برای ذخیره فیلم ها حالا به نظر شما من رم چند گیگی بخرم که فیلم همه درس ها قرار بگیرند باتشکر از آلا و دوستان
حداقل 64 گیگابایت فضا لازمه برای تمامی فیلم ها در مباحثی که یک رشته داره
اما اگه شما همه ی مباحث رو نمیبینید و فقط مباحث لازم خودتون رو میبینید و توی نصف مباحث خودتون مسلط هستید، در این صورت 32 گیگابایت کافیه -
-
خیلی ممنون
-
این پست پاک شده!
-
ریز مباحث جلسه 084 (صوت_قسمت3) :
مدت زمان: 30 دقیقه و 51 ثانیه.شدت صوت :
●شرط های لازم و کافی برای اینکه موج صوتی شنیده شود :
__فرکانس موج صوتی بین 20هرتز و 20کیلو هرتز باشد.
__شدت صوت در محل گوش شنونده از شدت صوت مبنا بیشتر باشد.●آستانه شنوایی: آهسته ترین صدا (کمترین شدت صوت) که گوش انسان می تواند ان را بشنود.
●آستانه دردناکی: بلندترین صدا(بیشترین شدت صوت) که گوش انسان می تواند تحمل کند بدون اینکه به درد آید.
●رسم نمودار شدت صوت بر حسب فرکانس و توضیحات مهم و استخراج نکات از روی شکل که این شکل برای همه گوشها یکسان نیست.
●تعریف شدت صوت : مقدار انرژی که در واحد زمان از واحد سطح عمود بر راستای انتشار موج میگذرد.
●ارائه فرمولهای شدت صوت و رابطه آن با فرکانس و دامنه و فاصله تا چشمه موج.
●ارائه 4 تست همراه با تست سراسری تجربی 95 برای تسلط کامل بر مفاهیم شدت صوت.
-
قسمت سوم هم ک اومد ، حرف نداری اقای طلوعی !
-
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5922 جلسه چهارم صوت
-
بچه ها تو کانال استاد به امواج الکترو مغناتیس رای بدید تا با برنامه آزمون کانون پیش بریم..خواهش میکنم..ممنون.
-
به نظرم بچه ها تو کانال استاد به نور آینه رای بدین بهتره چون این مبحثو هر چقد زود بخونیم بهتره و اینکه استاد بعد اینکه این مبحثو تموم کنن امواج الکترومغناطیسی زود شروع میکن و به آزمونامونم میرسیم
-
این پست پاک شده!
-
ببینید درست الان میگیم که دیگه بقیه فصلای پیش 2 آسونه و خودمونم میتونیم بخونیم و بهتره که استاد برن سراغ فیزیک 1 ... درست همه اینا . ولی اینو هم در نظر بگیرین که اگه پیش کامل شه خب 50 درصد سوالات به صورت منظم تموم میشه و مورد دوم اینه که علت آسون بودن پیش 2 اینه که خب سوالات کنکور هاشون اکثرا آسون طرح شدن تو کنکور تا الان که البته مورد استثنا اش هم کنکور 94 تجربی بود که سخت و مفهومی بودن . بازم این نظر من که پیش تکمیل شه اول بعدش پایه. بازم خود استاد هر جور که مصلحت باشه پیش میرن و تدریس میکنن. بازم تو چنل گفتن که تا فروردین تموم میشه پس جای هیچ نگرانی ای نمی مونه
-
استاد خیلی دوستون دارم و آرزوی سلامتی و طول عمر از درگاه خداوند را برای شما خواهانم/
-
shayan1377 منم با آینه ها موافق ترم.
-
ریز مباحث جلسه 085 (صوت_قسمت 4) :
مدت زمان: 31 دقیقه و 4 ثانیه.● تراز شدت صوت(β) :
وقتی شدت صوتی بیشتر می شود, انرژیی که گوش دریافت میکند نیز بیشتر می شود و ما صوت را بلند احساس میکنیم ولی دقیقا با شدت صوت نسبت مستقیم ندارد.مثلا اگر شدت صوت 2 برابر شود, بلندی بیشتر می شود ولی 2 برابر نمیشود.
تراز شدت صوت , درک انسان را از بلندی صوت بیان می کند.● توضیح فرمول تراز شدت صوت که بصورت بل و یا دسی بل بیان می شود.
●یادآوری روابط لگاریتم.
●تراز شدت صوت آستانه دردناکی در بسامد 1000 هرتز: 120 دسی بل.
●تراز شدت صوت آستانه شنوایی در بسامد 1000 هرتز : 0 .
●ارائه دو فرمول بسیار مهم برای تراز نسبی شدت صوت.
●ارائه دو نکته برای حل سریعتر مسائل:
__ اگر شدت صوتی n برابر شود تراز شدت صوت به اندازه k logn تغییر میکند.
__با هر بار نصف شدن فاصله تا منبع صوتی تراز شدت صوت به اندازه 6 دسی بل افزایش می یابد.● حل 2 تست و دو مثال, همراه با آموزش روش تستی برای حل مسائل خاص.