Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
سلام تو مبحث فشار بالابر های هیدرولیکیو استاد تدریس نکردن کسی میدونه حذف شده یا ن؟
-
Dr.Saraaa رشته ام ریاضی ایا ایشون مناسب هست
-
seyed hossein78 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ایشون درسشو میدن و بقیش با شماست که تست بزنید!!!ایشون مرحله ادراک و فهمیدن درس رو براتون حل میکنه و دیگه نیاز نباشه درسنامه بخونید!!!بعدش باید تست بزنید دیگه!!!مناسب بودن یا نبودن نداره که
-
من نمیدونم احتمال شما چجوریه (:
بچه های ریاضی بگن Reza.Tah و banoo -
ما هم نمیدونیم که تجربیا چه مباحثی رو میخونن که اندازه ی ماست یا کم تر ولی من قبلا یه جلسه از کلاس ریاضی تجربیا رو دیدم و خیلی تفاوت داشت به نظرم احتمال رو از آقای شامیزاده ببینین هم همایش نیست و هم مخصوص رشته ی خودمونه
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/1/20/ -
banoo در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ما هم نمیدونیم که تجربیا چه مباحثی رو میخونن که اندازه ی ماست یا کم تر ولی من قبلا یه جلسه از کلاس ریاضی تجربیا رو دیدم و خیلی تفاوت داشت به نظرم احتمال رو از آقای شامیزاده ببینین هم همایش نیست و هم مخصوص رشته ی خودمونه
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/1/20/از همین لینک که فرستادن ببینید اقای شامیزاده مثال زیاد حل میکنه راه میوفتید
-
مبحث فشار کاملا تموم شده یا هنوزم چیزی مونده ازش؟:/
-
سلام استاد سال همراه با حال خوب رو براتون ارزومندم.
-
دوستان سلام.فقط یک راهنمایی بکنید.من میخوام فیزیک رو با استاد طلوعی شروع کنم .دو تا سوال داشتم؟یکی این که تدریسشون چطوره؟یکی این که توی تدریسشون به طور کامل مطالب پوشش داده میشه و نیازی ب کتاب کمک اموزشی واسه آموزش نیس؟ممنون میشم راهنمایی لازم رو بکنید.در ضمن ب نظرتون کدوم مباحث بهتره که شروع کنم؟
-
MILADخخخخخخخ
-
بقیش تدریس میشه یانه؟
-
سلام استاد مباحثی مثل نور و گرما و... رو هم تدریس میکنید؟!
-
کی میزارین بقیشو ؟
-