-
قانون پاسکال استاد خواهشا !!!
-
eee pas 106 107 108 ko?
-
eee pas 106 107 108 ko?
kimiya.spa در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
eee pas 106 107 108 ko?
goftan mizarn
-
-
یه سوال داشتم. ریاضی آقای شامیزاده خوب واسه همایش شرکت کنم؟هر کی تدریس ایشون رو دیده بگه حتماااا. مرسی
-
یه سوال داشتم. ریاضی آقای شامیزاده خوب واسه همایش شرکت کنم؟هر کی تدریس ایشون رو دیده بگه حتماااا. مرسی
-
atiroham چن تا مونده؟
-
atiroham چن تا مونده؟
fatima.k28 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
atiroham چن تا مونده؟
nemidonm vala
-
-
Marjan 77 عزیزم ی روزه ک همه چی درست نمیشه ، مباحث اسون رو انتخاب کن مثلن فیزیک پیش ب جز فصل ۱ و ۲ با ی چن تا دیگه ک اسونن واسط خوب کار کن ، بقیه درسات هم عالی کار کن ، الان وقت نمیشه زیاد فیلم دید یا همشو خوند ، موفقیت حاصل درست کار کردنه ، من همایش اقای نادریان رو دیدم ، خیلی خوب بود ! اگه دوس داشتی ی چن قسمت ببین ! شاید واست خوب بود !
forough همایشا جدید رو دقیقا کجای سایت میزارن؟؟؟ من نمیبینمشوووون
-
ببخشید جزوات آقای طلوعی رو از کجا تهییه کنیم ؟؟؟
-
ببخشید جزوات آقای طلوعی رو از کجا تهییه کنیم ؟؟؟
najmadin 1236 تو کانال تلگرام استاد اسکن جزوات دست نویسی که بچه ها نوشتن رو قرار گذاشتن
-
سلام
اینکه از جلسه 105 یهو شده جلسه 109 اشتباه رخ داده یا فیلمل آپلود نشده یا من خرابم؟
سلام مییشه این سوالو توضیح بدین
دو کره کوچک با بار الکتریکی مثبت با مقادیرq1و q2در فاصله rاز هم ثابت شده اند و یک دیگر را با نیرویی به بزرگی f1می رانند
اگر 50 درصد از بار q1را برداریم و به با q2 اضافه کنیم در همان فاصله مقدرا نیرویی که دو ذره به یکدیگر وارد میکنندد f2می شود در کدام حالت f1<f2 است؟
(بغل بار ها و نیرو ها اندیس هست نه ضریب)
@ریاضیا
![1000024703.jpg](ابعاد عکس خیلی بزرگ است)
سلام مجدد. من یک قسمت این تست رو متوجه نمیشم. وقتی دو تا کره ۰/۷۵ میلی ثانیه طول میکشه تا در اثر تماس، بارهای الکتریکی یکسانی پیدا کنن، پس برای محاسبه جریان عبوری در بازه زمانی گفته شده نباید فرض کنیم کره ها همون اول کار همپتانسیل شدن. چون باید ۰/۷۵ میلی ثانیه زمان بگذره تا این اتفاق بیوفته.
اما پاسخنامه اولین کاری که کرده بارها رو بعد از تماس بدست آورده.