Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
فصل آخر پیش
-
فصل 8 فیزیک پیش هم مهمه هم به راحتی سوالاتشو میشه حل کرد پس الویت رو با فصل 8 فیزیک پیش 2 بزارین
-
منم با فصل آخر پیش 2 موافقم
-
استاد اثر دوپلر و گرما رو تدریس کنید
-
سلام دوستان واقعا تدریس استاد عالیه خدا ازشون راضی باشه من تو شهرستانم و اینجا تاپ ترین استادمون در حد یه دانش آموزم نمیدونه حالا که من تو فرزانگان میخونم.دوستان اگه ما هر کدوم 10 تومن کمک کنیم خیلی عالی میشه.
-
ی مبحثی تدریس بشه ک بشه100درصد سوالاشو زد منطقی ترینش فصل8فیزیک پیش
-
hasan bolbol خب یه رای گیری در کانال بزارن اگ امکانش هست اینجا ک نمیشه یکی یکی کامنت هارو خوند :|
-
خيليا هستن که تلگرام استفاده نميکنن و نميتونن رای بدن اونجوری!
-
farhadhamid29
اثر دوپلر در کانال استاد هست -
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان .
فک کنم لازم نیس اینجا کامنت بزاریم فقط باید یکی از اون سه تا عدد رو به اون شماره ای که پایین قرار دادن بفرستیم .
سوالم اینکه استاد کی خازن هارو تدریس میکنن؟؟ -
mmgh244 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
farhadhamid29
اثر دوپلر در کانال استاد هستلینک بده پیدا نمیکنم
-
مملی در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان .
فک کنم لازم نیس اینجا کامنت بزاریم فقط باید یکی از اون سه تا عدد رو به اون شماره ای که پایین قرار دادن بفرستیم .
سوالم اینکه استاد کی خازن هارو تدریس میکنن؟؟تدریس شده
-
یه فصلی بگین مثل فصل 8 پیش2 که بشه تمام سولاتشو زد و 100 زد
-
اثر دوپلر رو کی داره؟؟؟؟؟
-
sohrab1999 موافقم و بعد ازون گرما.
-
جااااااااااااان هر کی دوست دارین به فیلمبردارتون بگین اینقدر بیش از اندازه رو تخته زوم نکنه چون واقعا اعصاب خورد کنه و حواس آدم پرت میشه اگه مقدار زوم کمتر باشه خیلی بهتر میشه موافقا کامنت بزارن من الان دارم فصل صوت رو میبینم واقعا فیلمبرداریش بده
-
alireza_j در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
جااااااااااااان هر کی دوست دارین به فیلمبردارتون بگین اینقدر بیش از اندازه رو تخته زوم نکنه چون واقعا اعصاب خورد کنه و حواس آدم پرت میشه اگه مقدار زوم کمتر باشه خیلی بهتر میشه موافقا کامنت بزارن من الان دارم فصل صوت رو میبینم واقعا فیلمبرداریش بده
فیلمبرداری عالیه هیچ مشکلی نداره!!!