Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
سلام چرا فایل 102 نمیشه دانلود کنم؟لینکش خرابه فک کنم
پیش همه اینجوریه؟یافقط پیش من؟
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام وخسته نباشید دوستان
مرسی از مسج ها و پیامهای آمیدوارکننده شما -
hasan bolbol در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام وخسته نباشید دوستان
مرسی از مسج ها و پیامهای آمیدوارکننده شماداداش نمونه بارز تلاش خستگی ناپذیر هستی...
الگو من شدی..البته در زمینه تلاش خستگی ناپذیر..نه چیز دیگه ای -
Marjan 77 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء@javadm328
-
@دانش-آموزان-آلاء@javadm328
من چیکار کنم؟؟؟بخدا من ادمین نیستم!!!مسئولین بیایید جواب بدید
@ادمین -
hasan bolbol پیام های امیدوار کننده از کجا اوردی؟؟
-
بسته همایش امروز رسید ولی همایش شیمی که همراشه عملا غیرقابل استفادست چو نصف جلساتش نصف و نیمه ست.ببخشید اینجا گفتم ولی بهتر از این بود که یه تاپیک جدید میزدم.
-
چرا همایش نیومده .لاقل کد مرسوله رو بهمون میدادید خودمون پیگیری کنیم ....... تا قبل از همایش همه پاسخگو بودند الان یه نفر هم نیست جواب ما رو بده ی پیگیری واسمون کنه..
-
sonsy خوب منم جنوبم الان شش روز گذشته هیچ خبری نیس
-
خدمت زهرا خانوم خوزستانی که گفتن همایش چه جور بود میگم که/همایش 9 ساعته /3 ساعت اول مربوط به نور هندسی(فصل 4و5 سال اول) که من دیدم /خوب بود ولی عالی نبود/راه و روش استاد اینه که همایش رو دیدی بری تست هایی که فیلم ها دارند رو ببینی و بزنی و با دیدن فیلم رو سایت بحث و کامل کنی/نگاهتون رو به همایش عوض کنین چون معجزه نیست اصلا /راه من برای اونایی که فقط همایش میخوان ببینن /حداقلش بعد تدریس بخش مربوطه ریزه کاری هایی که تو جزوه همایش است و شامل انواع تست های دیگه میشه رو بخونن تا بحث کامل شه و بعد برین رو کتاب تست گاج و...و تست های کنکور رو بزنین/ولی توصیه من به کسانی که میخوان عالی فیزیکشون باشه اینه که اول همایش بعد درس بخش مربوطه ریزه کاری هایی که تو جزوه همایش است و شامل انواع تست های دیگه میشه رو بخونن تا بحث کامل شه و بعد فیلم ها رو که تو سایت آلا است تست های که استاد حل کرده ببینین و بعد برین رو کتاب تست گاج یا ... برین تست های کنکور رو بزنین/والسلام
-
mohammad7798 برو پست دیگه راهش نیست
-
mohammadaghajani
انقد ویرایش نکن خوب من 3 بار خوندم -
sinahe در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
mohammadaghajani
انقد ویرایش نکن خوب من 3 بار خوندمفقط گاج رو ویرایش کردم/بازم ببخشین
-
mohammadaghajani در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
sinahe در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
mohammadaghajani
انقد ویرایش نکن خوب من 3 بار خوندمفقط گاج رو ویرایش کردم/بازم ببخشین
نه بابا
-
sinahe شیمی ناقص نیست /بلکه بعضی فیلم ها دقایقش کمتره
-
mohammadaghajani کمی خیالم راحت شد...چون خیلی ناراحت بودم م نتونستم شرکت کنم.. و فکر میکردم معجزه میکنه.
-
fatima.k28
منم همینطور -
mohammadaghajani پست هم رفتم میگه تا کد مرسوله رو نداشته باشی مثل این میمونه که سوزن رو از انبار کاه پیدا کنی
-
سلام جزوه ی بخش صوت موجود نیست