-
iman 1 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@parastu23 ولی دلیل نمیشه ادم قسم بخوره خیلی سخت بوده . من خودم یکی از دوستانم دینی 20 ریاضی 19 گفتن اصلا سخت نبود . ریاضیم خودم سوالاتو دیدم
شما مشاور هستید اقا ایمان؟
-
iman 1 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@parastu23 ولی دلیل نمیشه ادم قسم بخوره خیلی سخت بوده . من خودم یکی از دوستانم دینی 20 ریاضی 19 گفتن اصلا سخت نبود . ریاضیم خودم سوالاتو دیدم
شما مشاور هستید اقا ایمان؟
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
#تدریس #فیزیک جلسه 116 - فیزیک هسته ای(قسمت 1)
آقای #طلوعی
#ریاضی
#تجربی
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/6252
@alaa_sanatisharif
-
#تدریس #فیزیک جلسه 117 - فیزیک هسته ای(قسمت 2)
آقای #طلوعی
#ریاضی
#تجربی
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/6253
@alaa_sanatisharif
-
-
taha_moradi اره ان شاالله . مطالب چطورن ؟
iman 1 عالیه داداش. مشتی هستی
-
@دانش-آموزان-آلاء
سلام دوستان . کسانی که فیلم جمع بندی پایه دکتر طلوعی رو تماشا کردن میشه نظرشون رو بگن ... اینکه واسه جمع بندی واسه چه سطحی مفید هست و همینطور اینکه واسه کسی که فیلم های استاد رو در سایت آلاء دیده هم مفید هست؟ -
-
@دانش-آموزان-آلاء
سلام دوستان . کسانی که فیلم جمع بندی پایه دکتر طلوعی رو تماشا کردن میشه نظرشون رو بگن ... اینکه واسه جمع بندی واسه چه سطحی مفید هست و همینطور اینکه واسه کسی که فیلم های استاد رو در سایت آلاء دیده هم مفید هست؟ -
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل
دوستان برای دانلود باید به کانال آلا دسترسی داشته باشید
-
reza.ro سلام ایشون میان داخل تست تمام نکاتو توضیح میدن هم درسنامه میگن هم تستوحل میکنن از 95 ب قبل و خیلی عالی و کامله .
سلام
برای جمع بندی فیزیک فصل آزمون بهتره یا موج آزمون؟
و این که به نظرتون آزمون زدن در مقابل این کتابا چقدر مهم تره؟
یا این کتابا و کنکورا برای جمع بندی کافی هستن؟
کلا ممنون میشم توضیح بدین چی بیشتر بهتون نتیجه داده و باعث شده سر جلسه کنکور حس بهتری نسبت به تستای کنکور از لحاظ شناخت داشته باشین؟
@دوازدهم @ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی
سلام مییشه این سوالو توضیح بدین
دو کره کوچک با بار الکتریکی مثبت با مقادیرq1و q2در فاصله rاز هم ثابت شده اند و یک دیگر را با نیرویی به بزرگی f1می رانند
اگر 50 درصد از بار q1را برداریم و به با q2 اضافه کنیم در همان فاصله مقدرا نیرویی که دو ذره به یکدیگر وارد میکنندد f2می شود در کدام حالت f1<f2 است؟
(بغل بار ها و نیرو ها اندیس هست نه ضریب)
@ریاضیا