Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
The Doctor در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام جزوه الکتریسیته ساکن رو میخواستم
فک کنم قبلن بچه ها اینجا یا تو تاپیک جزوه دروس اختصاصی گذاشتن..یکم بگردین پیدامیکنین
-
sohrab سلام ببخشید بر چ اساس میگن جسم اگ ب کانون اینه نزدیک بشه تصویرش دورمیشه؟!یادم نمیاد همچین چیزی گفته باشن. تو جزوه ایم ک ازشون دارم نیس همچین نکته ای.:( لطفن جواب بدید
-
The Doctor #در_انجمن_آلاء
#پست_برگزیده هفته قبل :
mohammadhassanارسال کننده
دوست آلایی مون جزوه های فیزیک استاد طلوعی رو برای دوستان آلایی آرشیو کردن
از لینک زیر می تونید پست ها رو ببینیدhttp://forum.alaatv.com/topic/4576/
#انجمن_آلاء محل ارتباط آلایی ها با هم
@alaa_sanatisharif -
http://forum.alaatv.com/topic/4576/
جزوات دستنویسه -
Alireza17 منم همین مشکلو داشتم. پرینت گرفتم دیدم تستا نیس. ولی خب برا هرکدوم ی برگه اچار اضاف کردم ب جزوه و خودم مینوسیم دگ سوالارو. شمام همینکارو کنید قطعن ب اندازه خوده جزوه نوشتن تایم نمیگیره ازتون
-
Alizadeh.M این جزوه رو تو خود قسمت فیلم های استاد طلوعی میتونید دانلود کنید منم دانلودش کردم
-
mohadeseh.m.m
واسه فصل یکو پیدا کردم ... از فصلای دیگه اونایی که تو جزوه نیستن رو باید بنویسم -
mohadeseh.m.m تستارو میگید؟
-
Alizadeh.M اره
-
مرسی از تدریس عالیتون دکتر.. انصافا فیزیکو برام ساده کردید.. بی شک عنوان بهترین دبیر فیزیک ایران برازنده شماس استاد..
-
Mehdi_Zr یعنی با دیدن فیلم میتونی تست بزنی؟
-
reza.m1999
اره چرا که نه..!!! ولی قبلش تستایی که دکتر خودشون حل میکنن یبار خودم حل میکنم تا کامل تفهیم شه.. بعدش تستای کنکورو میزنم.. اگرم وقت باشه تالیفی -
Mehdi_Zr یعنی منم ببینم میتونم تستاشو بزنم
؟ -
reza.m1999 اگه خوب گوش بدی و نکته برداری کنی بله.. باید تست هارو درک کنی و بفهمی چی ازت خواسته.. بعد ببینی خواسته سوال چ چیزی و کم داره و اون مفاهیم مورد نیاز بررای حل روی از روی شکل یا مفهوم سوال درک کنی.. ولی خب فیزیک تنوع سوالش خیلی زیاده باید زیاد تست بزنی.. تست کنکور و ازمون های ازمایشی..
هیچ دبیری نمیتونه معجزه کنه ک کل تستا بزنی.. 70 درصد کار دست خودته!!!! -
سلام دوستان تست زدن فیزیک و دیفرانسیا به صورت مبحثی چه طوره ؟ یعنی امروز فیلم هارو ببینم فردا تست هاشون روبزنم این شکل خوبه ؟منظورم از مبحثی اینه که امروز فیلم های مربوط به مثلا مفاهیم مقدماتی حد روببینم تا فیلم های این مبحث تموم شه بعد تستاشو بزنم یا کم کم این کارو کنم و بعد هرجلسه تا اونجا که تونستم تست بزنم ؟
-
واقعا فیزیک آسون تر میشه با تدریس دکتر طلوعی، البته نکات زیاده باید یادبگیری همرو که یادت نره.