Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
-
این پست پاک شده!
-
سلام دوستان امواج الکترو مغناطیس تنها سه جلسه است ؟
-
seyed hossein78
سوال منم همینه
الکترمغناطیس فقط3جلسه س؟
@ادمین -
@دانش-آموزان-آلاء
@ادمین
الکترومغناطیس فقط همون 3جلسه س؟ -
همشو تو این سه جلسه گفتن دیگه چیزی نمونده!!!!!!!!!!!
-
این پست پاک شده!
-
سلام بچه ها یک سری مباحث راحت به غیر از دوفصل آخر پیش ۱ و پیش ۲ اینا رو می خوام بخونم ولی چند مباحث راحت که استاد درس دادن که سر جمع ۶تا۷ تست داشته باشه باتشکر
-
داداش من اسون تریم مباحث پیش دو است که شما میخواین حذف کنید و واقعا پیش دو رو بخونید حداقل 15درصد رو زدید
-
داداش فرهاد بازم هرجور صلاح میدونی ولی بنظر من تو این وقت کم فقط پیشش دو و ترمودینامیک و القا و الکترو الققا و فشار بخوون کافیه
-
واقعا ممنونم از همه ی عوامل اجرایی..بخصوص استاد طلوعی ...واقعا همه ی تستا رو با ایشون ب راحتی حل میکنم..بخصوص حرکت و کل امواج دینامیک هم ک جای خود داره..فقط جاری و پایه زودتر تموم شه تا فیزیک امسالو اول با کمک خدا دوم با یاری این مجموعه بترکونیم..
-
سلام
پیش دو که راحتن بچه ها تقریبا میتونیم خودمون بخونیمش چون زیادم دردسر ندارن مسائلش
استاد هر جور صلاح میدونید ولی گرماااااا مساعل تعادلش خیلی وقت گیره کاش اونو تدریس کنین قبل این ازمون قلمچی ممنووووووون استاد و کل مجموعه ی بی نظیر آلا خیییییلی خوبیییییین خیلی -
بچه ها یه سوال داشتم فیلم جلسه 102 فیزیک دقیقه 31:45 استاد فرمول نیم سایه رو گفتن که می خواستم بدونم درست هست یا نه چون استاد درصورت pودر مخرج dرو قرار دادن که در کتاب خیلی سبز برعکسه کدوم درسته ؟؟؟