Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
بچه ها شماهايي ك آنلاين ثبت نام كردين وقتي ثبت نامتون تموم شد بهتون شماره پيگيري اي چيزي دادن؟؟
-
تا تدوین شه.. رایت شه.. تازه یه روز همایش قطعا حداقل 4-5تا دی وی دی میشه ... نابود میشیم که تا اون موقع!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
به منم زنگ نزدن
-
هنوزم معلوم نیست دقیقا میخوان چیکار کنن!!! از آلا واقعا چنین برنامه ریزی بعیده
-
بحث اعتماد به آلا نیست! همه ما به به الا اطمیتان داشتیم که آنلاین ثبت نام کردیم! بحث من اینه که ماهم اندازه کسایی که حضوری شرکت کردت حق داریم! حداقلش ابنه که بهمون اطلاع بدن که پخش نمیشه! و جوابمونو بدن
-
کانال آلا 4روزه هیچی پست نداره خوب میگفتن خیلی خوب میشد
-
یکی دیگه از مشکلات اینه ما فقط تو حضوری شرکت نکردیم.. یعنی هم اندازه اونا حق داریم هم برابر اونا هزینه ثبت نام دادیم
-
بچه ها خواهشا اگر از آلا بهتون زنگ زدن و يا اطلاع رساني اي كردن اينجا بنويسين تا مايي ك ثبت نام نكرديم مطمئن بشيم
-
دهن ما رو سرویس کردین . 3شنبه رو کردین 5شنبه یهو. بعدش گفتین که نمیشه آنلاین دید و فردا صبحش حتما لینک رو واسه دانلود میزارین. الانم ظهر شده خبری از لینک نیست. بابا شاید یکی این وسط مشکل نت اومدن یا مشکل سیستم نداشتن داشته باشه.بسه دیگه گند زدین به برنامه و اعصاب آدم
-
کسی اینجا همایش دیروز رو شرکت کرده؟
-
چه گیری افتادیما..!!!!!!!!!!!!!!!!!! اینجا ادمین چرا یه هفتس جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
Ali1997 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
کسی اینجا همایش دیروز رو شرکت کرده؟
آنلاین اره
جزوه رو دان کردم ولی فیلمش فعلا نیست
اما مثل اینکه فیلم فیزیک رو میشه دانلود کرد ولی جزوش نیست
کلا عجله ندارم...دیر رسیدن بهتر از بد رسیدنهفته بعدی مطمئنا کاملا خوب عالی تحویل داده میشه -
مدیر آلا مدیر سایت مدیر کانال آلا مدیر کانال استاد هرکی این پیامه منو میبینه لطف کنه اطلاع رسانی کنه حداقل تا امشب ممنون