زیست یازدهم
-
ببخشید معلمای زیست شما تا کجا درس دادن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
نه فک کنم معلم ما خیلی جلو رفته میخام بدونم معلمای شما الان دارن کجای کتاب درسی رو تدریس میکنن
-
امیررضا فلاح نژاد تا اول هیپوتالاموس
صفحه سوم گفتار۲فصل اول -
سلام دوستان.
بنظرتون چجوری میشه زیست رو خوند ک موندگاریش تو ذهن بره بالا؟! -
سلام دوستان.
بنظرتون چجوری میشه زیست رو خوند ک موندگاریش تو ذهن بره بالا؟!Setayesh H1382 دوره دوره و دوره
-
امیررضا فلاح نژاد تا اول هیپوتالاموس
صفحه سوم گفتار۲فصل اولزهرا بنده خدا خیلی ممنون
-
Setayesh H1382 دوره دوره و دوره
این پست پاک شده! -
زهرا بنده خدا خیلی ممنون
امیررضا فلاح نژاد خواهش میکنم
-
امیررضا فلاح نژاد امروز رسیدیم به تشریح مغز گوسفند
-
امیررضا فلاح نژاد فصل ۱ تموم شد.
-
امیررضا فلاح نژاد ما الان فصل 2 گفتار اول هستیم ولی یه سوال دارم خوب متوجه نشدم از فصل اول برای بدست آوردن تعداد گره رانویه بالاخره بعلاوه یک بکنم یا منهای یک بکنم؟
-
سلام دوستان.
بنظرتون چجوری میشه زیست رو خوند ک موندگاریش تو ذهن بره بالا؟!Setayesh H1382 من خودم این کار رو میکنم و خوبه اول اینکه مفهومی درس رو میخونم که چی هست اینا در مورد چیه کلا و جزوه و مطالبی که در فیلم های آموزشی آقای موقاری دیدم و بعد به صورت ریز درس رو قشنگ میخونم تا موقع تست زدن قیدی یا کلمه ای اشتباه بود سریع بفهمم و اینکه بعد هر بار خوندن حتما تست بزن هر چند تا که شد ولی هر چی بیشتر بهتر و بعد تست زدن تحلیل میکنم که چرا این غلط زدم و یاد می گیرم و دفعه بعدی که تست میزنم تست های قبلی که زده بودم و تحلیل کرده بودم رو دوباره میزنم ولی سعی میکنم سریع بزنم
-
نه فک کنم معلم ما خیلی جلو رفته میخام بدونم معلمای شما الان دارن کجای کتاب درسی رو تدریس میکنن
امیررضا فلاح نژاد والا آنلاین همینه تندی درس داده میشه طبیعیه
-
امیررضا فلاح نژاد ما الان فصل 2 گفتار اول هستیم ولی یه سوال دارم خوب متوجه نشدم از فصل اول برای بدست آوردن تعداد گره رانویه بالاخره بعلاوه یک بکنم یا منهای یک بکنم؟
@sani-Painting بعلاوه یک
-
@sani-Painting بعلاوه یک
-
@sani-Painting بعلاوه یک
Setayesh H1382 خیلیی ممنونم ازت
️ولی تو امتحان منهای یک جواب درست بود واقعا موندم چیکار بکنم
-
Setayesh H1382 خیلیی ممنونم ازت
️ولی تو امتحان منهای یک جواب درست بود واقعا موندم چیکار بکنم
@sani-Painting واااااااااااااااااا چرااااااا
-
فصل اول رو درس دادن
الان فصل دوم گفتار اولیم..که اونم درس دادن -
@sani-Painting واااااااااااااااااا چرااااااا
Setayesh H1382 اصلا نمیدونم و حس خیلی خوبی داشتم گفتم ایول آلا دیدی بلدی ولی بعدش واقعاا ضد حال بود و این که میدونم درست جواب دادم