زیست رو قورت بده👈قسمت دوم
-
FaMi بچا...
خود کتاب براش هسته نشون داده...وقتی خود کتاب هسته کشیده ینی هسته داره...
حالا اگر بزرگترین زیست شناس روی کره زمین هم بگه ندارع و واقعن هم راست بگه ما فقط باید کتابو قبول کنیم....Amin Mojarradi بله منم قبول دارم که هسته داره و خب این سلولی کامله ولی اینکه عضوی از غلاف باشه را نمیتونم قبول کنم
-
Amin Mojarradi بله منم قبول دارم که هسته داره و خب این سلولی کامله ولی اینکه عضوی از غلاف باشه را نمیتونم قبول کنم
@mitra-ism-rahmani در زیست رو قورت بده👈قسمت دوم گفته است:
Amin Mojarradi بله منم قبول دارم که هسته داره و خب این سلولی کامله ولی اینکه عضوی از غلاف باشه را نمیتونم قبول کنم
عزیز کنکور و کتاب قبول داره 😶
-
سلام من حال نداشتم تمام نظرات دوستان را بخونم ولی همون چند تا اولی را که خوندم بیشتر نظرشون درباره این بود که هسته در این میلین وجود داره ؟؟؟؟
میشه محبت کنید بگید درست متوجه شدم یا نه ؟؟؟؟
Amin Mojarradi
Hhh Hh
FaMi
H_R@mitra-ism-rahmani
من فقط صحبت های آقای موقاری رو بازگو میکنم:
●غلاف میلین همان غشای نوروگلیاست.
●یادمان باشد که خود میلین هسته ندارد . وآن هسته که در شکل میبینیم هسته نوروگلیاست نه هسته میلین -
@mitra-ism-rahmani
من فقط صحبت های آقای موقاری رو بازگو میکنم:
●غلاف میلین همان غشای نوروگلیاست.
●یادمان باشد که خود میلین هسته ندارد . وآن هسته که در شکل میبینیم هسته نوروگلیاست نه هسته میلین -
نظرتون چیه استاد میرزایی که اومد ازش بپرسیم😁
-
@mitra-ism-rahmani بلی 😶
-
اوووو من اینقد سوال دارم😅
-
H_R هی 😭
نگران نباش استاد میرزایی هر سوالی رو جواب میده😍😊
-
H_R هی 😭
نگران نباش استاد میرزایی هر سوالی رو جواب میده😍😊
-
H_R ولی من اصلا نه تاحالا استدلال های ایشون را دیدم نه میشناسمشون ولی امید وارم مشکل حل بشه
@mitra-ism-rahmani ایشون راهنما زیستمونن استاد ما😊 دانشجو دندان تهران
-
@mitra-ism-rahmani
هر قسمت از نوروگلیا ک بپیچه به دور یاخته عصبی غلاف میلین هست ...(وقتی خود نوروگلیا غلاف میلین رو تشکیل داده و به غلاف میلین تبدیل میشه پس قطعا اجزائش هم جز غلاف میلین هست ....)
دوست خوب من با تستا و ازمون هایی که دادم به این نکته رسیدم که همین الان گفتم ...
برای کنمور و همه ازمون های ازمایشی این مورد قابل قبوله و اینجوری هست -
@mitra-ism-rahmani
هر قسمت از نوروگلیا ک بپیچه به دور یاخته عصبی غلاف میلین هست ...(وقتی خود نوروگلیا غلاف میلین رو تشکیل داده و به غلاف میلین تبدیل میشه پس قطعا اجزائش هم جز غلاف میلین هست ....)
دوست خوب من با تستا و ازمون هایی که دادم به این نکته رسیدم که همین الان گفتم ...
برای کنمور و همه ازمون های ازمایشی این مورد قابل قبوله و اینجوری هستAmin Mojarradi نمیدونم من بیشتر به خاطر صحبت استاد موقاری نمیتونم قبول کنم 😣😣😣
وگرنه حرف شما کاملا متینه -
Amin Mojarradi نمیدونم من بیشتر به خاطر صحبت استاد موقاری نمیتونم قبول کنم 😣😣😣
وگرنه حرف شما کاملا متینه@mitra-ism-rahmani چیز کاملا طبیعیه شاید علمی باشه ولی اینطور نیست...
حالا عیب ندارع تو تستا و ازمونا خودت با اینجور سوالا برخورد میکنی و متوجهشون میشی🙂 -
@mitra-ism-rahmani چیز کاملا طبیعیه شاید علمی باشه ولی اینطور نیست...
حالا عیب ندارع تو تستا و ازمونا خودت با اینجور سوالا برخورد میکنی و متوجهشون میشی🙂Amin Mojarradi بازم نمیدونم 😣😑
-
@mitra-ism-rahmani چیز کاملا طبیعیه شاید علمی باشه ولی اینطور نیست...
حالا عیب ندارع تو تستا و ازمونا خودت با اینجور سوالا برخورد میکنی و متوجهشون میشی🙂 -
Amin Mojarradi خیلی سبز هم گفته غلاف میلین هسته و سیتوپلاسم داره.اما چرا کتاب اومده داخل شکل دورنگ استفاده کرده😕
-
FaMi اصلا من میگم چرا کتاب میگه غلاف میلین ساخته میشه خب اگه همون نوروگلیا بود که فقط کافی بود بپیچه دورش چه الزامی به ساخته شدن داره؟؟؟؟
FaMi اصلا من میگم چرا کتاب میگه غلاف میلین ساخته میشه خب اگه همون نوروگلیا بود که فقط کافی بود بپیچه دورش چه الزامی به ساخته شدن داره؟؟؟؟
چون هر نوروگلیایی میلین نیست