زیست رو قورت بده👈قسمت دوم
-
و راستی ...
نمیدونم کدومتون بودین اینو پرسیده بود هر کاری کردم پیداش نکردم...
یکی گفته بود که بنداره معده و روده باریک ( پیلور) هم مثل بنداره انتهای مرس هست و ما حتما باید بهش بگیم بنداره انتهایی معده و نه بنداره ابتدایی روده باریک؟
یکی این بالایی رو گفته بود...
جوابش اینه که نه!
فقط بنداره مری و معده هست که اینجوریه
و ما میتونیم هم بگیم بنداره انتهایی معده و هم بگیم بنداره ابتدایی روده باریک...
البته تا الان هیچ تستی از این موضوع ندیدم مطرح بشه..
ولی خب گفتم که بدونید...
ولی اگر ندونید هم هیچ فرقی نمیکنع و اصلا مهم نیست! دونستن این که بنداره کاردیا ،بنداره انتهایی مری هست و نه بنداره ابتدایی معده کفایت میکنه :) -
FaMi
دندریت یا اکسون بلند و بهش میگن رشته عصبی هرچند رابط پینه ای و مثلث مغزی زیاد بلند نیسن خب حالا این اکسون یا دندریت مال نورون حسیه یا حرکتی یا رابط؟
از روی عملکردش میتونیم بفهمیم نورون حسی که پیام و میاره نورون حرکتی میبره و نورون رابط ارتباط بین دستگاه عصبی مرکزی و برقرار میکنه پس اینم مال نورون رابطن پس نورون رابط هم میلین داره -
سلام
در رابطه با سوال۳ .آقای موقاری چند روز پیش ی فیلم اصلاحیه درباره این موضوع ظبط کردن که میتونید ببینید.Hhh Hh در زیست رو قورت بده👈قسمت دوم گفته است:
سلام
در رابطه با سوال۳ .آقای موقاری چند روز پیش ی فیلم اصلاحیه درباره این موضوع ظبط کردن که میتونید ببینید. -
Nazanin Shahsavan
این فیلم اصلاحیه آقای موقاری درباره نورون هاست.
https://alaatv.com/c/8121
تجربیا یازدهم دوازدهمHhh Hh در زیست رو قورت بده👈قسمت دوم گفته است:
Nazanin Shahsavan
این فیلم اصلاحیه آقای موقاری درباره نورون هاست.
https://alaatv.com/c/8121
تجربیا یازدهم دوازدهم -
و راستی ...
نمیدونم کدومتون بودین اینو پرسیده بود هر کاری کردم پیداش نکردم...
یکی گفته بود که بنداره معده و روده باریک ( پیلور) هم مثل بنداره انتهای مرس هست و ما حتما باید بهش بگیم بنداره انتهایی معده و نه بنداره ابتدایی روده باریک؟
یکی این بالایی رو گفته بود...
جوابش اینه که نه!
فقط بنداره مری و معده هست که اینجوریه
و ما میتونیم هم بگیم بنداره انتهایی معده و هم بگیم بنداره ابتدایی روده باریک...
البته تا الان هیچ تستی از این موضوع ندیدم مطرح بشه..
ولی خب گفتم که بدونید...
ولی اگر ندونید هم هیچ فرقی نمیکنع و اصلا مهم نیست! دونستن این که بنداره کاردیا ،بنداره انتهایی مری هست و نه بنداره ابتدایی معده کفایت میکنه :) -
Amin Mojarradi من پرسیده بودم
ممنون از راهنماییتون😃FaMi خاهش میکنم :)
-
FaMi
دندریت یا اکسون بلند و بهش میگن رشته عصبی هرچند رابط پینه ای و مثلث مغزی زیاد بلند نیسن خب حالا این اکسون یا دندریت مال نورون حسیه یا حرکتی یا رابط؟
از روی عملکردش میتونیم بفهمیم نورون حسی که پیام و میاره نورون حرکتی میبره و نورون رابط ارتباط بین دستگاه عصبی مرکزی و برقرار میکنه پس اینم مال نورون رابطن پس نورون رابط هم میلین داره -
@mitra-ism-rahmani نه دقیقن...
نگاه کن بزار جملمو واضح تر بگم...
نوروگلیا دور باخته عصبی میپیچه و نوروگلیا هم سیتوپلاسم داره و هم غشای سلولی...پس اون لایه که رنگش فرق ممنه غشا هست..مابقی سیتوپلاسم .... البته هیچ تستس تا حالا از این بحث ندیدم و کافیه بدونی که غلاف میلین همون نوروگلیاست که دور یاخته عصبی پیچیده یا به عبارتی و کامل تر از اون:
«««««غلاف میلین همون غشای نوروگلیا هست»»»»
اینجوریه که اون رنگ ک میبینی یکم تفاوت داره با اون یکی...
و میدونی هم که غشا همون فسفولیپید و کلسترول و کربوهیدرات و پروتئین و... هست که این چیزی که الان گفتم مربوط به گفتار یک فصل دو دهم هست... -
Mono خب اینکه نورون رابط میلین دارد که درسته اما چرا شما میگی رابط پینه ای و سه گوش نورون رابطن?
درحالیکه کتاب گفته رشته عصبی هستن