زیست رو قورت بده👈قسمت دوم
-
@mitra-ism-rahmani در زیست رو قورت بده👈قسمت دوم گفته است:
FaMi اصلا من میگم چرا کتاب میگه غلاف میلین ساخته میشه خب اگه همون نوروگلیا بود که فقط کافی بود بپیچه دورش چه الزامی به ساخته شدن داره؟؟؟؟
چون هر نوروگلیایی میلین نیست
-
FaMi اصلا من میگم چرا کتاب میگه غلاف میلین ساخته میشه خب اگه همون نوروگلیا بود که فقط کافی بود بپیچه دورش چه الزامی به ساخته شدن داره؟؟؟؟
@mitra-ism-rahmani
منظورش اینه که با پیچیده شدن دور یاخته عصبی غلاف میلین رو میسازه...
اره یکم بد توضیح داده -
Amin Mojarradi خیلی سبز هم گفته غلاف میلین هسته و سیتوپلاسم داره.اما چرا کتاب اومده داخل شکل دورنگ استفاده کرده😕
FaMi خب رنگ متفاوتی دارن. اندامکا و هیته و سیتوپلاسم
-
@mitra-ism-rahmani در زیست رو قورت بده👈قسمت دوم گفته است:
چون هر نوروگلیایی میلین نیست
-
Amin Mojarradi نه کلا لایه بندی شده
-
-
Amin Mojarradi اگه بخواییم طبق صحبت خودتون بگیریم که کلا غلاف همون نوروگلیاس خب پس در کل قسمت ها من جمله غلاف باید سیتوپلاسم باشه پس اگه همه جا هست پس باید رنگ یکسان داشته باشن .
-
Amin Mojarradi بعد نشر الگو اینا گفته

خب اگه هسته داره پس باید جنسش شامل موارد دیگه هم باشه
-

-
FaMi خب مشکل اینجاس که این همون صحبت استاد موقاری درباره جنس میلینه و البته تو کنکور های آزمایشی هم همین مدنظر بوده
@mitra-ism-rahmani اخه مشکل اینجاست که هرسال نظر طراح ها عوض میشه.الان خیلی سبز که با همکاری ماز کتاب نوشته کاملا تاکید کرده که میلین همون نوروگلیاست.بر همین اساس هم تست طرح کرده.
بچه ها من هفته دیگه ازمون دارم.کدومشو در نظر بگیرم?😬 -
FaMi خب مشکل اینجاس که این همون صحبت استاد موقاری درباره جنس میلینه و البته تو کنکور های آزمایشی هم همین مدنظر بوده
@mitra-ism-rahmani من که کلا گیج شدم از یه طرف دیگه اگه بخوام با یه شکل دیگه از کتاب میتونم تموم صحبت های خودم را رد کنم ولی من منبع اصلیم را کتاب و نکات استاد موقاری گرفتم و قید همه درسنامه های کتاب های آموزشی را زدم
از Amin Mojarradi و H_R و FaMi عذر خواهی میکنم که سرشون را درد آوردم -
@mitra-ism-rahmani من که کلا گیج شدم از یه طرف دیگه اگه بخوام با یه شکل دیگه از کتاب میتونم تموم صحبت های خودم را رد کنم ولی من منبع اصلیم را کتاب و نکات استاد موقاری گرفتم و قید همه درسنامه های کتاب های آموزشی را زدم
از Amin Mojarradi و H_R و FaMi عذر خواهی میکنم که سرشون را درد آوردم -
@mitra-ism-rahmani اخه مشکل اینجاست که هرسال نظر طراح ها عوض میشه.الان خیلی سبز که با همکاری ماز کتاب نوشته کاملا تاکید کرده که میلین همون نوروگلیاست.بر همین اساس هم تست طرح کرده.
بچه ها من هفته دیگه ازمون دارم.کدومشو در نظر بگیرم?😬 -

@mitra-ism-rahmani سلام
کل یاخته پشتیبانی که به دور رشته عصبی میپیچه به غلاف میلین تبدیل نمیشه
درواقع اون لایه های اولیه هستن که به دور رشته عصبی میپیچن و به غلاف تبدیل میشن
لایه خارجی همچنان باقی میمونه و میان یاخته خودشو حفظ میکنه و به همین دلیله که میگن غلاف میلین حاوی فسفولبپید و پروتئین هستش اون ناحیه متراکم هم هسته هستش -
Amin Mojarradi اگه بخواییم طبق صحبت خودتون بگیریم که کلا غلاف همون نوروگلیاس خب پس در کل قسمت ها من جمله غلاف باید سیتوپلاسم باشه پس اگه همه جا هست پس باید رنگ یکسان داشته باشن .
@mitra-ism-rahmani نه دقیقن...
نگاه کن بزار جملمو واضح تر بگم...
نوروگلیا دور باخته عصبی میپیچه و نوروگلیا هم سیتوپلاسم داره و هم غشای سلولی...پس اون لایه که رنگش فرق ممنه غشا هست..مابقی سیتوپلاسم .... البته هیچ تستس تا حالا از این بحث ندیدم و کافیه بدونی که غلاف میلین همون نوروگلیاست که دور یاخته عصبی پیچیده یا به عبارتی و کامل تر از اون:
«««««غلاف میلین همون غشای نوروگلیا هست»»»»
اینجوریه که اون رنگ ک میبینی یکم تفاوت داره با اون یکی...
و میدونی هم که غشا همون فسفولیپید و کلسترول و کربوهیدرات و پروتئین و... هست که این چیزی که الان گفتم مربوط به گفتار یک فصل دو دهم هست... -
نوروگلیا دور باخته عصبی میپیچه و نوروگلیا هم سیتوپلاسم داره و هم غشای سلولی...پس اون لایه که رنگش فرق ممنه غشا هست..مابقی سیتوپلاسم .... البته هیچ تستس تا حالا از این بحث ندیدم و کافیه بدونی که غلاف میلین همون نوروگلیاست که دور یاخته عصبی پیچیده یا به عبارتی و کامل تر از اون:
و میدونی هم که غشا همون فسفولیپید و کلسترول و کربوهیدرات و پروتئین و... هست که این چیزی که الان گفتم مربوط به گفتار یک فصل دو دهم هست... -
و این هم مال بحث رنگ ها که خیلی دیدم مطرح شده بود
-
و میدونی هم که غشا همون فسفولیپید و کلسترول و کربوهیدرات و پروتئین و... هست که این چیزی که الان گفتم مربوط به گفتار یک فصل دو دهم هست...Amin Mojarradi والا من دیگه رد دادم خودمم میگم این شکلا ببینید این شکل حرف شما را تایید میکنه

اومده غلاف میلین را دولایه در نظر گرفته که هسته هم شامل میشه