7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
من و زیست
-
Dr.Aryan در من و زیست گفته است:
Fragile در من و زیست گفته است:
Fragile خاهش میخای اسکرینشو بدم؟
ن چرا عاخه؟؟
همین ک اومدی این ابهام و برطرف کردی جای تشکر داره
مرسی واقعاخواهش میکنم اینو هم میزارم برا کسایی دیگ ک هنوز ابهام دارن Fragile یحیی عبد اللهی_ دوازدهم ۴
من ابهامی ندارم به حرفی که زدم.
قبول کردنش یا نکردنش هم به عهده من نیست.
شما با این روند برید جلو. خبرش رو بعدا بدید -
Mr.Fantastic
دوست خوب جوابش میشع گزینه۴
همه گزینه ها درسته
گزینه۴ هم به ظاهر درسته...
ولی بادت باشه ما بنداره ابتدای معده نداریم!!!!!( اون بنداره انتهای مری هست و نه ابتدای معده) هر وقت بنداره ابتدای معده رو دیدی جایی نوشته غلطه (کلا گفتن بنداره ایتدای معده غلطه) -
-
Amin Mojarradi در من و زیست گفته است:
Mr.Fantastic
همه گزینه ها درسته
ولی بادت باشه ما بنداره ابتدای معده نداریم!!!!!( اون بنداره انتهای مری هست و نه ابتدای معده) هر وقت بنداره ابتدای معده رو دیدی جایی نوشته غلطه (کلا گفتن بنداره ایتدای معده غلطه) -
Amin Mojarradi در من و زیست گفته است:
Mr.Fantastic
همه گزینه ها درسته
ولی بادت باشه ما بنداره ابتدای معده نداریم!!!!!( اون بنداره انتهای مری هست و نه ابتدای معده) هر وقت بنداره ابتدای معده رو دیدی جایی نوشته غلطه (کلا گفتن بنداره ایتدای معده غلطه)مثل اینکه به غیر از من و شما قبول ندارن که گزینه ۴ چرا غلطه. به نظرم خودت رو خسته نکن چون من کردم و حضار دوست دارند چیزی رو بشنون که دوست دارند
-
Amin Mojarradi یحیی عبد اللهی_ دوازدهم ۴ جالب بود ممنون
-
-
یحیی عبد اللهی_ دوازدهم ۴ نظرمو بیان کردم مثل ت ...
پذیرفتنش به عهده دوستانه...
انقدر توی ازمون و تستا این تکرار شده که به این نتیجه رسیدم که کاردیا بنداره انتهای مری هست...( ابتدای معده هیچ بنداره ای نداریم) -
یحیی عبد اللهی_ دوازدهم ۴ در من و زیست گفته است:
ن چرا عاخه؟؟
مرسی واقعاخواهش میکنم اینو هم میزارم برا کسایی دیگ ک هنوز ابهام دارن Fragile یحیی عبد اللهی_ دوازدهم ۴
شما با این روند برید جلو. خبرش رو بعدا بدیدفک نمیکنم نیازی ب اثبات حرفم برای شما بوده گفتم کمک کنم شاید ی موقع سوالی اومد اشتباه نکنین درضمن نگفتم ک کسی قبول کنه گفتم ک بچه ها علمشون پربارتر شع البته بچه ها ن اساتیدی مث شما
-
یحیی عبد اللهی_ دوازدهم ۴ در من و زیست گفته است:
ن چرا عاخه؟؟
شما با این روند برید جلو. خبرش رو بعدا بدیدفک نمیکنم نیازی ب اثبات حرفم برای شما بوده گفتم کمک کنم شاید ی موقع سوالی اومد اشتباه نکنین درضمن نگفتم ک کسی قبول کنه گفتم ک بچه ها علمشون پربارتر شع البته بچه ها ن اساتیدی مث شما
بله درست میفرمایید
-
Fragile سلام
دوستان واقعا بنداره ابندای معده نداریم ????
اخه مگه میشه گفت انتهای مری هست و ابتدای معده نیست?
با این حساب مثلا باید بگیم پیلور بنداره انتهای معده هست و ابتدای روده باریک بنداره ای نداریم?!
ایلئوسکال بنداره انتهای روده باریک هست و ابتدای روده بزرگ بنداره نداریم?
Amin Mojarradi -
FaMi نه.... برخلاف ظاهر این جمله اینطور نیست...
ممکنه با نگاه اول بگی این که همونه ولی اینطور نیست دوست خوب ...
اگر به شکل دقت کنی(شکل کتاب) متوجه میشی ....
ما اصلا و ابدا بنداره ابتدای معده نداریم و اون بنداره انتهای مری هست(کاردیا) -
Amin Mojarradi شما شکل صفحه اول گفتار رو میگید?
-
Amin Mojarradi فکر کنم بر اساس این شکل حق با شماست
همین قسمت انتهایی بنداره هست .درسته?
-
بچه ها سوال چیه