استرس
-
سلام به همه
من چی کار کنم استرسم کم بشه اگه یکم استرس بگیرم تا چند روز سردرد خواهم داشت تقریبا هر روز هم سردرد رو دارم که با این وضع هیچ کاری نمیشه کرد
کمکم کنید ممنون میشمZahra tg ب چیزهایی ک بهت استرس میدن فکر نکن !
-
سلام به همه
من چی کار کنم استرسم کم بشه اگه یکم استرس بگیرم تا چند روز سردرد خواهم داشت تقریبا هر روز هم سردرد رو دارم که با این وضع هیچ کاری نمیشه کرد
کمکم کنید ممنون میشمZahra tg وقتی استرس میگیری ورزش کن اهنگ گوش بده دلیل استرست رو بنویس برو پیش خانوادت یا با یکی حرف بزن
-
سلام به همه
کمکم کنید ممنون میشمZahra tg منم دقیقا مشکل تورو دارم دمنوش های آرامبخش مثل گل گاوزبان بخور از گلاب و زعفرانم استفاده کن
-
Zahra tg وقتی استرس میگیری ورزش کن اهنگ گوش بده دلیل استرست رو بنویس برو پیش خانوادت یا با یکی حرف بزن
-
Zahra tg منم دقیقا مشکل تورو دارم دمنوش های آرامبخش مثل گل گاوزبان بخور از گلاب و زعفرانم استفاده کن
Nazanin Jamali چایی و قهوم کمتر بخور میگن ورزشم خوبه ولی من امتحان نکردم
-
Nazanin Jamali در استرس گفته است:
قهوه نمی خورم اما چایی رو زیاد میخورم
-
Zahra tg وقتی استرس میگیری ورزش کن اهنگ گوش بده دلیل استرست رو بنویس برو پیش خانوادت یا با یکی حرف بزن
@bahar-khanoom اهنگ های انگیزشی نری دیس لاو گوش کنی بری فاز خود کشی
مثلا آهنگ نمیرم عقب از زانیار و سیروان خسروی یا دوست دارم زندگی رو از سیروان یا نگران نباش امی علی بهادری!
-
@bahar-khanoom اهنگ های انگیزشی نری دیس لاو گوش کنی بری فاز خود کشی
مثلا آهنگ نمیرم عقب از زانیار و سیروان خسروی یا دوست دارم زندگی رو از سیروان یا نگران نباش امی علی بهادری!
مهشید غضنفرآبادی منم منظورم اهنگ هایی ک ادمو شاد میکنه بود
-
Zahra tg خب ببین ی کاری کن واس اونچیزایی ک هنوز اتفاق نیوفتاده یا قبلا اتفاق افتاده اصن وقت نذار و ذهنت رو درگیر نکن بعدم دیدی فکرای الکی میکنی سریع حواستو پرت کن
-
Nazanin Jamali در استرس گفته است:
قهوه نمی خورم اما چایی رو زیاد میخورم
Zahra tg من خودم قبلا خیلی میخوردم ولی الان هم به خاطر معدم هم اینکه حالم کمتر بد شه خیلی کم تر میخورم نکه نخوام بخورما مامانم نمیزاره
-
سلام به همه
کمکم کنید ممنون میشمZahra tg من خودم خیلی استرسیم شدیده ولی یه سری راهکار دارم جواب میده
اول اینکه سعی کن دمنوشی بخوری که آرامش میده مثلا شب قبل امتحان یا گلاب بخور تو چایی بریز
یا اینکه به آهنگ گوش کن من خودم آهنگ شاد بهترم میکنه
یکمی آب بخور نفس عمیق بکش و به خدا توکل کن