آزمون دادن
-
سلام بچه ها من از ازمون دادن خیلی میترسم خصوصا غیر حضوری چون حضوری باشه دیگه حداقل تماس فیزیکی داری باهاش اجباری ام هس میری و امتحانی میدی میای بیرون اما فردا که ازمونه اولا که یادم رفت برم اسم بنویسم واسه ازمون فردا لپ تاپمم اماده نبود و گذشته از اینا ترسم داشتم حالا ازمون دو هفته بعد شمایی که آزمون دادین و انلاین بوده چطور بود استرسش کمتره یا بیشتر؟ من ازمونای دیگ که غیر حضوری دادم حس میکنم استرسش و حواس پرتیش خیلی بیشتره
((تو پرانتز اینم بگم موضوع رو آزاد زدم خاطره و چیزی داشتین بگین یکمی استرسم کمتر شه و خرمگسایی که هی میان میگن اسپم و داستان مزاحم نشن))
دوازدهم تجربی مهشید غضنفرآبادی بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
استرس واسه چی گلم ازمون ک ترس نداره غیر حضوری با حضوری هیچ فرقی نداره ک
-
ازمون فردا هستی؟
-
ازمون فردا هستی؟
مهشید غضنفرآبادی ن یادم رفته برم ثبت نام کنم
بنظرت کار بدی کردم؟ -
مهشید غضنفرآبادی ن یادم رفته برم ثبت نام کنم
بنظرت کار بدی کردم؟M Tg ن ماهی و هر وقت از اب بگیری تازس ولی از همین الان برا ازمون بعد بخون و برنامه ریزی کن
-
سلام بچه ها من از ازمون دادن خیلی میترسم خصوصا غیر حضوری چون حضوری باشه دیگه حداقل تماس فیزیکی داری باهاش اجباری ام هس میری و امتحانی میدی میای بیرون اما فردا که ازمونه اولا که یادم رفت برم اسم بنویسم واسه ازمون فردا لپ تاپمم اماده نبود و گذشته از اینا ترسم داشتم حالا ازمون دو هفته بعد شمایی که آزمون دادین و انلاین بوده چطور بود استرسش کمتره یا بیشتر؟ من ازمونای دیگ که غیر حضوری دادم حس میکنم استرسش و حواس پرتیش خیلی بیشتره
((تو پرانتز اینم بگم موضوع رو آزاد زدم خاطره و چیزی داشتین بگین یکمی استرسم کمتر شه و خرمگسایی که هی میان میگن اسپم و داستان مزاحم نشن))
دوازدهم تجربی مهشید غضنفرآبادی بچه-های-کنکور-تجربی-1400M Tg سلام
ببین ...یاید ی جوری امتحان بدی که امگار حضوریه...ترجیحن با لباس بیرون بیشین و با ماسک ازمون بدع... میتونی بری یه جای خلوت و در رو هم رو خودت ببندی و ازمون بدی و با تایم...انگار حضوریه..اگر کسی هم پیشت باشه مثلن نقش مراقب رو بازی کنه خیلی عالی میشه
هیچ منبع و کتاب و ماشین حسابی رو هم پیش خودت نزار چون با اینا خودتو گول میزنی -
M Tg ن ماهی و هر وقت از اب بگیری تازس ولی از همین الان برا ازمون بعد بخون و برنامه ریزی کن
مهشید غضنفرآبادی حتما اینکارو میکنم ولی خیلیم میترسم نرسم حالا خودم که میدونم تو عمومیا نمیتونم برسم ولی تمام تلاشم میکنم واسه تخصصیا برسونمش
-
مهشید غضنفرآبادی حتما اینکارو میکنم ولی خیلیم میترسم نرسم حالا خودم که میدونم تو عمومیا نمیتونم برسم ولی تمام تلاشم میکنم واسه تخصصیا برسونمش
M Tg خیلی ترس به دلت راه نده
-
M Tg سلام
ببین ...یاید ی جوری امتحان بدی که امگار حضوریه...ترجیحن با لباس بیرون بیشین و با ماسک ازمون بدع... میتونی بری یه جای خلوت و در رو هم رو خودت ببندی و ازمون بدی و با تایم...انگار حضوریه..اگر کسی هم پیشت باشه مثلن نقش مراقب رو بازی کنه خیلی عالی میشه
هیچ منبع و کتاب و ماشین حسابی رو هم پیش خودت نزار چون با اینا خودتو گول میزنیAmin Mojarradi با این امکاناتی که گفتی فقط برم زیر زمین
مراقبش نیس مامانم باشه بیشتر حولم میکنه ولی راست میگی شب قبل ازمون تمام کتابامو از روی میز جمع میکنم و میزارم کنار با لباس بیرونی هم شب میخوابم صبح پاشدم قشنگ تو حس باشم
-
Amin Mojarradi با این امکاناتی که گفتی فقط برم زیر زمین
مراقبش نیس مامانم باشه بیشتر حولم میکنه ولی راست میگی شب قبل ازمون تمام کتابامو از روی میز جمع میکنم و میزارم کنار با لباس بیرونی هم شب میخوابم صبح پاشدم قشنگ تو حس باشم
M Tg دیونه راست میگه ها اینجوری واسه خودت شبیه سازی میکنی و برات بهتره
-
M Tg دیونه راست میگه ها اینجوری واسه خودت شبیه سازی میکنی و برات بهتره
مهشید غضنفرآبادی اره خیلی خوب چیزی گفت ولی مشکل ماست زدن و اینا ندارم خداروشکر بهش عادت دارم
-
مهشید غضنفرآبادی اره خیلی خوب چیزی گفت ولی مشکل ماست زدن و اینا ندارم خداروشکر بهش عادت دارم
M Tg یازدهمی دیگ ن؟
-
M Tg خیلی ترس به دلت راه نده
مهشید غضنفرآبادی خداوکیلی من که نمیخوام فردا امتحان بدم قلبم محکم میزنه شما چیزیتون نیست؟؟
-
M Tg یازدهمی دیگ ن؟
مهشید غضنفرآبادی نبابا دوازدهمم تجربی
-
مهشید غضنفرآبادی خداوکیلی من که نمیخوام فردا امتحان بدم قلبم محکم میزنه شما چیزیتون نیست؟؟
M Tg نه! استرسی
-
مهشید غضنفرآبادی نبابا دوازدهمم تجربی
M Tg کنکور میخای چیکار کنی بااین استرست
-
M Tg کنکور میخای چیکار کنی بااین استرست
مهشید غضنفرآبادی شب قبلش ارام بخشیچیزی دیگه
-
آزمون خوبه
هر آزمونی باشه خوبه
کلا سنجش توانایی های خودت خیلی عالیه حتی اگه بهت استرس وارد شه
آزمون غیرحضوری استرسش کمتره
البته از نظر من کمتره -
آزمون خوبه
هر آزمونی باشه خوبه
کلا سنجش توانایی های خودت خیلی عالیه حتی اگه بهت استرس وارد شه
آزمون غیرحضوری استرسش کمتره
البته از نظر من کمترهامیررضا فلاح نژاد من یه سوال از شما دارم
شما نبودی باهم تقلب کردیم سر دینی یا یکی دیگ بود؟؟