آزمون دادن
-
من یازدهم که بودم وقتی یه کنکوری رو میدیدم خودمو میزاشتم جاش جدا حالم بد میشد صورتم گرممیشد قلبم تند تند میزد حالت سکته ای بهم دست میداد و اینا
M Tg بهت تبریک میگم داری خل میشی
-
امیررضا فلاح نژاد من یه سوال از شما دارم
شما نبودی باهم تقلب کردیم سر دینی یا یکی دیگ بود؟؟M Tg من بودم
-
M Tg من بودم
مهشید غضنفرآبادی بابا تورو که میشناسم با امین
این امیر رضا همونی نبود که اخراج شد؟؟ یا یکی دیگس؟؟ خداوکیلی از صب دارم فکر میکنم میخواد اسکلم کنه -
این امیر رضا همونی نبود که اخراج شد؟؟ یا یکی دیگس؟؟ خداوکیلی از صب دارم فکر میکنم میخواد اسکلم کنهM Tg نه من تو دینی تقلب نکردم
-
M Tg نه من تو دینی تقلب نکردم
امیررضا فلاح نژاد نه من تقلب کردم
-
این امیر رضا همونی نبود که اخراج شد؟؟ یا یکی دیگس؟؟ خداوکیلی از صب دارم فکر میکنم میخواد اسکلم کنهM Tg نه اون رضا فرج بود // امین؟ ی زود پسر خاله شدی
-
امیررضا فلاح نژاد نه من تقلب کردم
M Tg منظورم اینه که من نبودم
-
M Tg نه اون رضا فرج بود // امین؟ ی زود پسر خاله شدی
مهشید غضنفرآبادی پس چی بگم؟؟ نمیدونم تو همین مایه ها بود کلا اسامی رو درست یادم نمیمونه
-
مهشید غضنفرآبادی پس چی بگم؟؟ نمیدونم تو همین مایه ها بود کلا اسامی رو درست یادم نمیمونه
M Tg بگو جناب مجردی
-
M Tg منظورم اینه که من نبودم
امیررضا فلاح نژاد خب منم منظورم این بود که من داشتم دینی تقلب میکردم خب بیخیال عب نداره
-
M Tg بگو جناب مجردی
مهشید غضنفرآبادی نه من بهش میگم استاد امین
-
مهشید غضنفرآبادی نه من بهش میگم استاد امین
M Tg
فقط حق داری بگی استاد مجردی
-
M Tg
فقط حق داری بگی استاد مجردی
مهشید غضنفرآبادی Amin Mojarradi راس میگه؟؟
-
مهشید غضنفرآبادی Amin Mojarradi راس میگه؟؟
M Tg تو بری دانشگاه روز دوم همه اساتیدت و باایم صدا میکنی میدونم من
-
M Tg تو بری دانشگاه روز دوم همه اساتیدت و باایم صدا میکنی میدونم من
مهشید غضنفرآبادی
اره من تو مدرسه هم همین طور بودم -
مهشید غضنفرآبادی
اره من تو مدرسه هم همین طور بودمM Tg تو مدرسه ک عادیع
-
M Tg تو مدرسه ک عادیع
مهشید غضنفرآبادی
شیطونیا
-
مهشید غضنفرآبادی
شیطونیا
M Tg یس
-
Amin Mojarradi با این امکاناتی که گفتی فقط برم زیر زمین
مراقبش نیس مامانم باشه بیشتر حولم میکنه ولی راست میگی شب قبل ازمون تمام کتابامو از روی میز جمع میکنم و میزارم کنار با لباس بیرونی هم شب میخوابم صبح پاشدم قشنگ تو حس باشم
M Tg هوممم
بنظرم خیلی خوبه اگه اینجوری کنی..
من خودم همینجوری میکنم برا ازمونا (چون کنکور بالاخرع حضوریه) بنظرم اگه مامنت پیشت باشه خیلی بهتره (هر چی بیشتر حول بشی بهتره اصن) چون مث ازمون حضوری میشه واست...
اگر هم مقدور نیس واسه کسی که نقش مراقب رو بازی کنه خودت میتونی بری زیر زمین با ساعت مچیت و راس ساعت ازمونو تموم کنی...
ترجیحن روی دفترچه ، ازمون بده نه روی لپتاپ و سیستم و اینا..(سوالا رو برو خود قلم چی صبح جمعه بگیر یا میتونی صبح جمعه که سوالا اومد بیرون خودت بری پرینت)
بگیری.....
خیلی عالی میشع اگ اینکارا کنی...
حالا نمیخاد از شب قبلش با لباس بیرونی بخابی
فردا صبح لباساتو بپوش و ازمونتو بدع -
M Tg تو مدرسه ک عادیع
مهشید غضنفرآبادی مهشید جون به اون یاروعه توجه نکن داشت راس میگفت واس چی بحث کنیم من بلاک بلد نبودمااا ولی رفتم تو پروفش یاد گرفتم