آزمون دادن
-
M Tg هوممم
بنظرم خیلی خوبه اگه اینجوری کنی..
من خودم همینجوری میکنم برا ازمونا (چون کنکور بالاخرع حضوریه) بنظرم اگه مامنت پیشت باشه خیلی بهتره (هر چی بیشتر حول بشی بهتره اصن) چون مث ازمون حضوری میشه واست...
اگر هم مقدور نیس واسه کسی که نقش مراقب رو بازی کنه خودت میتونی بری زیر زمین با ساعت مچیت و راس ساعت ازمونو تموم کنی...
ترجیحن روی دفترچه ، ازمون بده نه روی لپتاپ و سیستم و اینا..(سوالا رو برو خود قلم چی صبح جمعه بگیر یا میتونی صبح جمعه که سوالا اومد بیرون خودت بری پرینت)
بگیری.....
خیلی عالی میشع اگ اینکارا کنی...
حالا نمیخاد از شب قبلش با لباس بیرونی بخابی
فردا صبح لباساتو بپوش و ازمونتو بدعAmin Mojarradi خب مگه سوالا بعد ازموننمیاد بیرون؟؟ تا برم سوالا رو بگیرم برگردم وقت ازمون تموم مگه نمیشه؟؟
-
مهشید غضنفرآبادی مهشید جون به اون یاروعه توجه نکن داشت راس میگفت واس چی بحث کنیم من بلاک بلد نبودمااا ولی رفتم تو پروفش یاد گرفتم
M Tg
دچار خل مغزیه
-
Amin Mojarradi خب مگه سوالا بعد ازموننمیاد بیرون؟؟ تا برم سوالا رو بگیرم برگردم وقت ازمون تموم مگه نمیشه؟؟
M Tg من حضوری ازمون میدم
-
M Tg من حضوری ازمون میدم
مهشید غضنفرآبادی چطور؟؟ خیلی خوبه خوشبحالت
-
اووو شدیم استاد امین ...استاد مجردی
کاری ب اسم و فامیلش ندارم ....
فقط استادشو
من خودم استاد میخام ،رو چ حساب استادم -
مهشید غضنفرآبادی چطور؟؟ خیلی خوبه خوشبحالت
M Tg تو شهر ما هرکی بخاد حضوری میتونه ازمون بده
-
M Tg تو شهر ما هرکی بخاد حضوری میتونه ازمون بده
مهشید غضنفرآبادی چقد خوب ما که اوضاع شهرمون خرابه
-
فقط استادشو
من خودم استاد میخام ،رو چ حساب استادمAmin Mojarradi بالاخره ک استاد میشی
-
آقا دیشب به دبیرم پی ام دادم فیزیک کامران چطوره
وای وایییی چقد غیر مستقیممم از خودش تعریییییییف میکرد داشتم از خنده زمینو گاز میزدمویس فرستاده بود میگفت ببینید شما بین خوب و خوبتر کدومشو انتخاب میکنید ؟؟
هستند اساتیدی که کلی تبلیغات میکنند و بازم همه تایماشون پر نمیشه و کسایی هم هستند با کسی ارتباط ندارند واسه تبلیغ ولی تایمشون پره حالا شما انتخابتون چیه ؟؟ سرکلاسی که ۶ دونگ حواس حضور دارید یا فیلمایی که با دو سه تا حس چشایی(!) و شنوایی سر و کار دارید
آقا خداوکیلی مردم از خنده -
آقا دیشب به دبیرم پی ام دادم فیزیک کامران چطوره
وای وایییی چقد غیر مستقیممم از خودش تعریییییییف میکرد داشتم از خنده زمینو گاز میزدمویس فرستاده بود میگفت ببینید شما بین خوب و خوبتر کدومشو انتخاب میکنید ؟؟
هستند اساتیدی که کلی تبلیغات میکنند و بازم همه تایماشون پر نمیشه و کسایی هم هستند با کسی ارتباط ندارند واسه تبلیغ ولی تایمشون پره حالا شما انتخابتون چیه ؟؟ سرکلاسی که ۶ دونگ حواس حضور دارید یا فیلمایی که با دو سه تا حس چشایی(!) و شنوایی سر و کار دارید
آقا خداوکیلی مردم از خندهM Tg
باس میگفتی مشک ان است ک خود بوید نه انکه عطار گوید خودش حساب کار میومد دستش
-
فقط استادشو
من خودم استاد میخام ،رو چ حساب استادمAmin Mojarradi نگران نباش ایشالا بعدنا استاد میشی
-
M Tg
باس میگفتی مشک ان است ک خود بوید نه انکه عطار گوید خودش حساب کار میومد دستش
مهشید غضنفرآبادی من تا یه ساعت بعدش داشتم اداشو درمیوردم و میخندیدم
-
فقط استادشو
من خودم استاد میخام ،رو چ حساب استادمAmin Mojarradi امام علی (علیه سلام) هرکس ب من یک کلمه بیاموزد مرا بنده ی خودش کرده است
-
من اسم استااااد امین مجردی(: رو نمیتونم منشن کنم کاش یه هشتگمیزدن فقط واسه خودش بود سوال فیزیک داشتیم میزدیم استاد خودش میومد دیگه
استاد این دوتا رو برام توضیح بده
Amin Mojarradi -
من اسم استااااد امین مجردی(: رو نمیتونم منشن کنم کاش یه هشتگمیزدن فقط واسه خودش بود سوال فیزیک داشتیم میزدیم استاد خودش میومد دیگه
استاد این دوتا رو برام توضیح بده
Amin Mojarradi -
M Tg پس دیگ حق نداری از مجردی سوال بپرسی منو بیچاره کنی
-
Shadow Runner اینارو تو خود پاسخ نامشم نوشته و فهمیدم اونجا ولی من دلیل دارم که میگم ۲
-
Shadow Runner اینارو تو خود پاسخ نامشم نوشته و فهمیدم اونجا ولی من دلیل دارم که میگم ۲
M Tg میشه 1
دلیلتون چیه؟ -
M Tg میشه 1
دلیلتون چیه؟Shadow Runner دو ونیم ثانیه طول میکشه وایسه درسته؟؟ بعدشم سرعتش منفی میشه مگه نه؟؟
خب پس میتونیم بگیم وقتی توی ۲ و نیم ثانیه سرعتش مثبت بوده ینی میشه گفت توی ۲ ثانیه هم در جهت محور ایکس بوده -
Shadow Runner دو ونیم ثانیه طول میکشه وایسه درسته؟؟ بعدشم سرعتش منفی میشه مگه نه؟؟
خب پس میتونیم بگیم وقتی توی ۲ و نیم ثانیه سرعتش مثبت بوده ینی میشه گفت توی ۲ ثانیه هم در جهت محور ایکس بودهM Tg اها شما ی چیزیو کلا اشتباه گرفتی
نگفته به سمت مثبت محور x حرکت میکنه (ینی اصن شما با جهت حرکت و سرعتش کاری نداری)
گفته چند ثانیه سمت مثبت محور x هستش که باید معادله حرکت رو تعیین علامت کنی مثل من و تموم