امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم
-
سلام و وقت بخیر خدمت همه دوستان عزیزم.
با اجازه این تاپیک رو زدم تا بچه ها بتونن بیان پیشنهاداتی که برای عالی تر شدن راه ابریشم در فرسنگ های بعدی رو دارن، ارائه بدن
تو یه تاپیک جمع و جور تا دوستان آلایی بتونن نقطه نظرات بچه ها رو در یک قالب و در کنار همدیگه ببینن.
بازم تکرار میکنم راه ابریشم فوق العاده و کاملترین منبع هستش و این پیشنهادات فقط جهت بی نقص شدن گفته میشن
ممنون میشم اگر همکاری کنید و پیشنهاداتتون رو بگید
M.an -
میگم کاش تاریخ معاصر سال یازدهم رو هم میداشت....
-
اولین چراغو خودم روشن میکنم
مواردی که من از ابتدای راه ابریشم نوشتم رو در پایین میارم
مورد اول) در راه ابریشم فیزیک آقای طلوعی گاهی این ریز نوشتن ها باعث میشد مطالب به خوبی دیده نشن. ممنون میشم اگر لطف کنید بفرمایید یکم درشت تر بنویسن
مورد دوم) توی برخی از قسمت ها لوگوی راه ابریشم جلوی بخشی از تخته رو گرفته بود. البته این خیلی مهم نیست فقط گفتم ذکر کنم
مورد سوم) این مورد اصلی ترین انتقادی هستش که من خودم به شخصه دارم. راه ابریشم اقای طلوعی خیلی جای پیشرفت داره. با وجود اینکه نکات و ترفندهایی که گفته میشه فوق العاده هستن اما مثلا در حین تدریس مثال های کمی زده میشه و مجموعه اصلا تست اموزشی نداره
علاوه بر اون توی بخشی مثل حرکت شناسی من فکر میکنم خیلی خیلی مطالب خلاصه شده
توی دوره های صفر تا صدی که روی سایت موجود هست برای مثال دوره اقای داداشی 30 قسمت برای حرکت شناسی ضبط شده اما در راه ابریشم فقط 5 قسمت به درسنامه این قسمت اختصاص پیدا کرده که خوب شاید خیلی منطقی نباشه. فصل اول فیزیک دهم که ساده ترین فصل فیزیک هستش 3 قسمت درسنامه داشت و حرکت شناسی که جزو سنگین ترین مباحث بشمار میره تنها 5 قسمت درسنامه داشت.
مورد چهارم) جزوه ها جای زیادی ندارن. بخصوص شیمی و ریاضیات رشته ریاضی. توی راه ابریشم ریاضی حتی برخی از مثال های بخش درسنامه هم توی جزوه نیومده. بنابراین خواهش میکنم به گرافیست های عزیز بفرمایید یه مقدار توی این موضوع هوای مارو بیشتر داشته باشن. یا این مثال ها در جزوه بیان یا حداقل جایی باشه که خودمون بنویسیمشون
مورد پنجم) به عنوان درخواست آخر خیلی خیلی ممنون میشم اگر توی دفترچه تست ها در صفحه آخر یک پاسخنامه کلیدی قرار بدید تا ما بتونیم متوجه شیم جوابمون درست بوده یا نه. مراجعه به تک تک فیلم ها و چک کردن پاسخ طبیعتا زمان زیادی میبرهدر آخر هم خیلی خیلی ممنونم از دوستان آلایی که انقدر به ما محبت دارن و برای ما زحمت میکشن. دستتون رو میبوسم و امیدوارم به حرمت لحظات خوبی که از درس خوندن برای ما ساختید و گره هایی که از کار ما باز کردید، حال دلتون همیشه خوب باشه
-
fateme moosavi 0 دوست عزیز این تاپیک برای پیشنهادات مربوط به راه ابریشم هستش نه دوره های رایگان
-
دیدن فیلمِ تستای ستاره دار که ضروریه
اما غیر از تستای ستاره دار اگه بخوام بعدِ هر تست بررسی کنم ببینم گزینه درستو زدم یا نه باید دوباره به فیلما رجوع کنم
این یه خورده وقت میگیره تازه باید هِی چند ثانیه چند ثانیه جلو بزنی که برسی به آخر فیلم تا گزینه رو ببینیپیشنهاد میکنم آلاء یه پاسخنامه کلیدی کوچیک بذاره یه گوشه از جزوات
-
Mahdi Jafari 1 واقعا حرکت شناسی فیزیک خیلی خلاصه شده...تست های حرکت شناسی از تست های فشار خیلی کمتره و همش 80 تست حل شده...در صورتی که فصل یک دهم حدود 60 تست حل شد...
-
استاد موقاری گفتن ما راه ابریشمی ها به ازمون ۳۰ ابان که ازمون خیلی خوبی هست میرسیم
هرجور که دارم نگاه میکنم به اون ازمون نمیرسیم که
-
سلام و عرض ادب خدمت تمام دست اندرکاران عزیز آلایی...
تست های 411 تا 425 تسلط گسسته حل نشده...اگه میشه پیگیری کنید...
با تشکر
M.an -
بچه ها کسی میدونه فرسنگ دوم کی میاد
-
Mahdi Jafari 1 اول اینکه تست ها پاسخ تشریحی ندارن
دوم اینکه برنامه ی دقیق هقتگی ندارن دبیرا
سوم اینکه دبیرا با دانش آموزا اصلا تعامل ندارن
حداقل یه گروهی چیزی باشه دبیر هفته ای حتی شده یبار بیاد جوابگو باشه -
Mahdi Jafari 1 پیشنهاد من اینه که اگه میشه برای تست ها یه پاسخ نامه کلیدی هم بذارن...اینطوری اگه تست رو درست زده بودیم که هیچی...ولی اگه اشتباه بود بعدش بریم تحلیل تست رو توسط دبیر مربوطه ببینیم...اینطوری دیگه زمان الکی هم از دست نمیدیم...
-
سیدمحمد مهدی حسن زاده
سلام ممنون حتما بررسی میشه -
Mohammad Ramezani اره منم موافقم
-
Mohammad Ramezani hd این قراره اضافه بشه
-
M.an جناب مدیر انجمن،
این چه وضع پخش ویدیو هاست؟!؟! به برنامه همه دانش آموزا گند زدین به خدا. گزینه دویی ها هم دادشون در اومده، دیگه ببینید چه بلایی سر ما قلمچی ها آوردین نمیتونین، راه ابریشم برگزار نکنین، مجبورین مگه؟! اومدین خیر کنین، فعلا که خراب کردین فقط.
من خودم تا اول همین امسال سنگ آلا رو به سینه میکوبیدم و همه جا فقط و فقط خوب الا رو میگفتم و هرکی بدشو میگفت، وایمیسادم جلوش. ولی با این برنامه ریزیِ راه ابریشمتون و عدم پخش مناسب و رسیدگی به دوره ها، واقعااااا جای حرفی باقی نزاشتین.
ما سال کنکورمون همینطوری به اندازه ی کافی استرس داریم، الا به جای اینکه از این استرس کمکنه، اضافه میکنه بهش؟!
با این اوضاع ما نه تنها به آزمون ۳۰ آبان قلمچی که استاد موقاری گفتن میرسیم بهش، نمیرسیم، بلکه به هییییچ آزمون دیگه ایی از قلمچی همنمیرسیم️
خواهشننننننننن رسیدگی کنین. داد همه دیگه واقعا دراومده.
ببخشیدم اگه لحنم تند بود، بزارید رو حساب فشار کنکور️
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
مورداول)اگهتستهایپاسخکلیدیحداقلداشتهباشه
واجبه
مورددوم)کلدرسنامه۸یا۱۰جلسهبیشترنیستکهنهایت
تاسهروزتموممیشه(همهکهپککاملنخریدن)
بعدمجبوریمتاهفتهبعدصبرکنیمتاجزوهتستبیاد
اگهممکنهتستهاروزودمنتشرکنید