سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
o(╥﹏╥)o
-
سلام بچها
من یه مشکلی دارم اونم اینه که وقتی نصف روزم خراب میشه از بقیشم نمیتونم استفاده کنم
الانم که مدارس هست تقریبا تو تمام روزای مدرسه تا ظهر نمیتونم چیزی بخونم بقیه روزم چون ازبرنامم عقب موندم اعصابم خورد میشه و نمیتونم بخونم
لطفا راهنماییم کنید ممنون
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
@n-n-good منم همین مشکل دارم
-
-
@n-n-good ب پشتیبانم گفتم این مشکل و دارم گفت ببین یک ساعت خودن بهتر ازاینکه کل روز و هیچی نخونی!
-
مهشید غضنفرآبادی در o(╥﹏╥)o گفته است:
@n-n-good ب پشتیبانم گفتم این مشکل و دارم گفت ببین یک ساعت خودن بهتر ازاینکه کل روز و هیچی نخونی!
خودمم همش اینو به خودم میگم ولی اصلا فایده نداره
-
-
@n-n-good در o(╥﹏╥)o گفته است:
@n-n-good ولی چاره ای نداری باید اون ساعتو مدرسه باشی اذیت خودتم نکن من دو هفته داشتم تلاش میکردم درستش کنم یا زیر کلاسا دربرم امکانش نیس اینکار باید باهاش کنار بیای
خیلی بده کاش راحتمون میزاشتن این معلما همشون کرونا میگرفتن اصن
کاش میزاشتن خودمون بخونیم اخه معلمی که خودشم بلد نیس چیکار برامن میتونه انجام بده جز گرفتن وقتم
-
@n-n-good من این مشکلو داشتم
راه حلم این بود شب قبل میومدم درسا و مباحثی که قرار بود صبح بخونم رو مینوشتم (+ تعداد تست حدودی)
بعد اولویت بندی میکردمو مشخص میکردم تو بدترین شرایط تا اولویت چندمو انجام بدم
خیلی مهمه که بدونی احتمال خیلی زیاد برنامه کامل نمیشه ولی باید به یه حداقلی برسه
اگه بازم اتفاقی افتاد میتونی برا بقیه روز برنامه ریزی کنی هیچ مشکلی نداره
در آخر میتونی روزتو یا با درس مورد علاقت یا درسای حل کردنی شروع کنی -
amirali ghaemi در o(╥﹏╥)o گفته است:
@n-n-good من این مشکلو داشتم
راه حلم این بود شب قبل میومدم درسا و مباحثی که قرار بود صبح بخونم رو مینوشتم (+ تعداد تست حدودی)
بعد اولویت بندی میکردمو مشخص میکردم تو بدترین شرایط تا اولویت چندمو انجام بدم
خیلی مهمه که بدونی احتمال خیلی زیاد برنامه کامل نمیشه ولی باید به یه حداقلی برسه
اگه بازم اتفاقی افتاد میتونی برا بقیه روز برنامه ریزی کنی هیچ مشکلی نداره
در آخر میتونی روزتو یا با درس مورد علاقت یا درسای حل کردنی شروع کنیخیلی ممنون اره خوبه اینم
-
@n-n-good من صبحا خیلی بهتر میتونم درس یاد بگیرم واس همین4:40بیدار میشم و شب زودتر میخوابم/توام میتونی صبحا زودتر بیدار شی دوسه ساعتی بخونی تا شروع کلاس بعد از کلاست ی ساعتی بخوابی دوباره موتورت روشن کنی تا شب
-
M Tg درست نیست اینجوری میگی معلم حتی اگ ی کلمه بهت یاد بده خیلی ب گردنت حق داره بی انصافی نکن(
-
مهشید غضنفرآبادی دوسشون ندارم