قرار صبحگاهی:)
-
نگار محمودی سلام
به بایوریتمتون دقت کنید
ببینیدکجای نمودار هستیدشایدعادی باشه
اگرنه ببینیدچه تغییرجدیدی تواین مدت توبرنامه روزانتون ایجادکردید
البته گاهی تغییرفصل هم موثره
درموردقهوه ومعدتون هم بایداین نکته رویادآورشم که اسیدیه وشاید معدتون به کافئین حساس شده باشه(چون برای خودم خیلی پیش اومده)
دوستانه پیشنهادمیکنم ازنوشیدنی های ملایم تر استفاده کنیدمهشید حسن زاده ممنون
🥰
-
سلامی چو بوی خوش آشنایی /بدان مردم دیده روشنایی
خواب ۲
بیداری۷:۳۰لحظهها را درياب ...
زندگی در فردا نه
همين امروز است
راه ها منتظرند تا تو هرجا كه
بخواهی برسی
لحظهها را درياب
پای در راه گذار ...
رازِ هستی اين است ...
-
%(#ff0000)[سسلام دوستان]
توی این تاپیک میخام در مورد فواید سحر خیز بودن رو بگم و اجازه بگیریم تا یه هفته تایم بیداریم اینجا گزارش بدم
موفقیت بیشتری را در کارتان کسب میکنید
کریستُف رندلر (Christoph Randler) که یک زیست شناس است، در مطالعه اخیر خود که در دانشگاه هاروارد انجام گرفته، در این مورد می گوید: “کسانی که بازده کاری شان در صبح بالاتر است، در مشاغل شان موفقیت های بیشتری را کسب می کنند. این بدان علت است که آنها به مراتب فعال تر از کسانی هستند که اوج فعالیت های کاری شان در ساعات پایانی کار است.”
در این نظرسنجی ۳۶۷ دانشجو مورد مطالعه قرار گرفتند و در این میان، افرادی که صبح ها زودتر از خواب بیدار می شدند، به مراتب فعال تر بودند و اهداف اهداف بلندمدتی در زندگی هایشان داشتند.
کمتر کارهایتان را به تاخیر می اندازید
کسانی که عمدتا صبح زود از خواب بیدار می شوند کمتر پیش می آید که کارهایی را که می توانند امروز انجام دهند به فردا موکول کنند.
می توانید همراه تر و باثبات تر باشید
نتایج تحقیقات مشابه انجام پذیرفته شده در سال ۲۰۱۱ میلادی (۱۳۹۰ شمسی) نشان داده است که افراد سحرخیز، عمدتا مصمم تر، موافق تر، آگاه تر، فعال تر و با دیگران همراه تر هستند.
استرس کمتری را متحمل خواهید شد
یکی از چالش هایی که بسیاری از افراد در زندگی شان دارند و خصوصا در میان افرادی که بیشتر به خوابیدن علاقه دارند، زمان و مدت خوابیدن شان است. شواهد نشان می دهد که افراد سحرخیز، افردی آرام تر و کم استرس هستند.
قادر به انجام کارها میشوید
اگر صبح زودتر از خواب برخیزید قادر خواهید بود روزی را که می تواند به شدت اعصاب تان را خرد کند با کمی بررسی و تحلیل پروژه کاری که در دست دارید، تبدیل به یک روز پرثمر کنید.
%(#ff0000)[از فردا ۴ ابان ماه شروع میکنیم]
%(#ff0000)[بقیه دوستان هم شرکت کنید]
@دانش-آموزان-آلاءسلام صبح زمستونیتون بخیر
خواب:۱۲:۳۰
بیداری: ۶:۱۵ -
سلام من ساعت ۴ ونیم بیدار شدم مقداری فعالیت کردم و بعد دیدم از سردرد دارم میمیرم گرفتم تا ۷ ونیم خوابیدم
-
امروز خراب شدم
خواب 23
بیداری 8 -
@mitra-ism-rahmani سلام...من نمیدونم الان چه واکنشی نشون بدم
عاخه گفتم اگه دیر بیدار شدی خودت میدونی
ولی الان هم زود بیدار شدی هم از یه لحاظ دیگه دیر
@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
به نظرم باید بهتر تهدید کنید
مثلا بگید در صورت دیر بیدار شدن چاقو و درصورت عدم تداوم بیداری کمان -
سلام
خواب:5و50دیقه صبح
بیداری:10ونیم -
@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
به نظرم باید بهتر تهدید کنید
مثلا بگید در صورت دیر بیدار شدن چاقو و درصورت عدم تداوم بیداری کمان -
سلامی چو بوی خوش آشنایی/ بدان مردم دیده روشنایی
خواب ۲
بیداری ۶:۴۵
زندگی موسیقیِ گنجشکهاست
زندگی باغِ تماشایِ خداست
زندگی یعنی همین پروازها
لبخندها ، آوازها
️
-
%(#ff0000)[سسلام دوستان]
توی این تاپیک میخام در مورد فواید سحر خیز بودن رو بگم و اجازه بگیریم تا یه هفته تایم بیداریم اینجا گزارش بدم
موفقیت بیشتری را در کارتان کسب میکنید
کریستُف رندلر (Christoph Randler) که یک زیست شناس است، در مطالعه اخیر خود که در دانشگاه هاروارد انجام گرفته، در این مورد می گوید: “کسانی که بازده کاری شان در صبح بالاتر است، در مشاغل شان موفقیت های بیشتری را کسب می کنند. این بدان علت است که آنها به مراتب فعال تر از کسانی هستند که اوج فعالیت های کاری شان در ساعات پایانی کار است.”
در این نظرسنجی ۳۶۷ دانشجو مورد مطالعه قرار گرفتند و در این میان، افرادی که صبح ها زودتر از خواب بیدار می شدند، به مراتب فعال تر بودند و اهداف اهداف بلندمدتی در زندگی هایشان داشتند.
کمتر کارهایتان را به تاخیر می اندازید
کسانی که عمدتا صبح زود از خواب بیدار می شوند کمتر پیش می آید که کارهایی را که می توانند امروز انجام دهند به فردا موکول کنند.
می توانید همراه تر و باثبات تر باشید
نتایج تحقیقات مشابه انجام پذیرفته شده در سال ۲۰۱۱ میلادی (۱۳۹۰ شمسی) نشان داده است که افراد سحرخیز، عمدتا مصمم تر، موافق تر، آگاه تر، فعال تر و با دیگران همراه تر هستند.
استرس کمتری را متحمل خواهید شد
یکی از چالش هایی که بسیاری از افراد در زندگی شان دارند و خصوصا در میان افرادی که بیشتر به خوابیدن علاقه دارند، زمان و مدت خوابیدن شان است. شواهد نشان می دهد که افراد سحرخیز، افردی آرام تر و کم استرس هستند.
قادر به انجام کارها میشوید
اگر صبح زودتر از خواب برخیزید قادر خواهید بود روزی را که می تواند به شدت اعصاب تان را خرد کند با کمی بررسی و تحلیل پروژه کاری که در دست دارید، تبدیل به یک روز پرثمر کنید.
%(#ff0000)[از فردا ۴ ابان ماه شروع میکنیم]
%(#ff0000)[بقیه دوستان هم شرکت کنید]
@دانش-آموزان-آلاءخواب۱:۱۵
بیداری۷:۱۵ -
خواب۱:۱۵
بیداری۷:۱۵زهرا بنده خدا راستی سلام صبح بخیر
-
سلام صبحتون بخیر امیدوارم روز خوبی داشته باشین
خواب: ۲
بیداری: ۶ -
سلام
صبح بخیر