قرار صبحگاهی:)
-
@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
@mitra-ism-rahmani سلام
تو کدوم سوراخ موش قایم شدی بیا!!
کی
️
️
️بیا اومدم
نوشتهشده در ۷ دی ۱۳۹۹، ۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
%(#ff0000)[سلام دوستان]
%(#ff0000)[چند توصیه مهم درباره خواب کنکوری ها]
- حداكثر هشت ساعت بخوابيدخوابیدن بيشتر از هشت ساعت، هم باعث از دست دادن زمان برای مطالعهی مفید میشود و هم كسلي و خوابآلودگي در طولِ روز را به همراه دارد.
2.تا نيمه شب براي درس خواندن بيدار نمانید. زيرا منجر به خوابآلودگي در روز بعد ميشود و شما را به سيستمی غلط عادت ميدهد. ترك اين عادت در روز آزمون سراسری دشوار است.
- از مصرف کافئین حداقل 4 تا 6 ساعت قبل از رفتن به رختخواب پرهیز کنید. کافئین محرکی است که اختلالاتی در زمانِ به خواب رفتن ایجاد میکند و قهوه، چای، نوشابه، کاکائو و شکلات حاوی کافئین هستند. نوشیدن کمی چای، قهوه و یا خوردن شکلات شما را با نشاط میکند و مصرف آن در طول روز مانعی ندارد.
4.از تخت خود تنها برای خوابیدن استفاده کنید و بهتر است از استفاده از تخت برای تماشای تلویزیون، درس خواندن و پرهیز شود. در این صورت هنگامی که شما به رختخواب میروید، بدن شما میداند که وقت خوابیدن است.
-
حتماً شام بخورید و با شکم خالی آمادهی خواب نشوید. در مقابل باید از پرخوری هم بپرهیزید. اگر معدهی شما خیلی خالی و یا پر باشد، میتواند در خواب شما اختلال ایجاد کند.
-
مصرف خودسرانهی قرصهای خوابآور ممنوع است و موجب بروز مشکلات و آثار جانبی میشود. حتماً نگرانی های خود را یادداشت کنید که این کار موجب آرامش بیشتر برای خوابیدن میشود.
chichak am سلام
من یه مدتی صبح سات ۵ بیدار میشدم الان دیگه نمیتونم چون هی خوابم میاد
توی اون مدت خیلی خوب که زود بیدار میشدم به همه ی کارام میرسیدم الان هرکاری میکنم باز هی خواب میمونم -
chichak am سلام
توی اون مدت خیلی خوب که زود بیدار میشدم به همه ی کارام میرسیدم الان هرکاری میکنم باز هی خواب میمونمنوشتهشده در ۷ دی ۱۳۹۹، ۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنگار محمودی سلام
ای وای چرا؟
بی دلیل که نمیشه بگردین ببینید چه تغییری ایجاد شده که مث سابق نیستید دیر بیدار شدن خیلی بدههه🥺به عنوان یه تنبل درک میکنم چقد از برنامه عقب میوفتید🥺
-
نگار محمودی سلام
ای وای چرا؟
بی دلیل که نمیشه بگردین ببینید چه تغییری ایجاد شده که مث سابق نیستید دیر بیدار شدن خیلی بدههه🥺به عنوان یه تنبل درک میکنم چقد از برنامه عقب میوفتید🥺
@ermia-mirzakhani نمیدونم
حتی بیشتر وقتا واسه اینکه بیدار بمونم یه قهوه و .... میخوردم بعدش نمیدونم مشکل معده ام باهاش چیه که درد میگیره
️
️
️
هر کاری بگی انجام دادم نمیدونم دیگه چیکار کنم -
نوشتهشده در ۷ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mitra-ism-rahmani سلام
تو کدوم سوراخ موش قایم شدی بیا!!
سلام
گیاه پا نداره که بره تو سوراخ موش مخفی بشه
بعد به نظرم من امروز حرف نزنم عاقلانه تره -
chichak am سلام
توی اون مدت خیلی خوب که زود بیدار میشدم به همه ی کارام میرسیدم الان هرکاری میکنم باز هی خواب میمونمنگار محمودی سلام
به بایوریتمتون دقت کنید
ببینیدکجای نمودار هستیدشایدعادی باشه
اگرنه ببینیدچه تغییرجدیدی تواین مدت توبرنامه روزانتون ایجادکردید
البته گاهی تغییرفصل هم موثره
درموردقهوه ومعدتون هم بایداین نکته رویادآورشم که اسیدیه وشاید معدتون به کافئین حساس شده باشه(چون برای خودم خیلی پیش اومده)
دوستانه پیشنهادمیکنم ازنوشیدنی های ملایم تر استفاده کنید -
نگار محمودی سلام
به بایوریتمتون دقت کنید
ببینیدکجای نمودار هستیدشایدعادی باشه
اگرنه ببینیدچه تغییرجدیدی تواین مدت توبرنامه روزانتون ایجادکردید
البته گاهی تغییرفصل هم موثره
درموردقهوه ومعدتون هم بایداین نکته رویادآورشم که اسیدیه وشاید معدتون به کافئین حساس شده باشه(چون برای خودم خیلی پیش اومده)
دوستانه پیشنهادمیکنم ازنوشیدنی های ملایم تر استفاده کنیدمهشید حسن زاده ممنون
🥰
-
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۴:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلامی چو بوی خوش آشنایی /بدان مردم دیده روشنایی
خواب ۲
بیداری۷:۳۰لحظهها را درياب ...
زندگی در فردا نه
همين امروز است
راه ها منتظرند تا تو هرجا كه
بخواهی برسی
لحظهها را درياب
پای در راه گذار ...
رازِ هستی اين است ...
-
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۴:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
خواب: ۱۲:۳۰
بیداری: ۷:۴۵ -
%(#ff0000)[سسلام دوستان]
توی این تاپیک میخام در مورد فواید سحر خیز بودن رو بگم و اجازه بگیریم تا یه هفته تایم بیداریم اینجا گزارش بدم
موفقیت بیشتری را در کارتان کسب میکنید
کریستُف رندلر (Christoph Randler) که یک زیست شناس است، در مطالعه اخیر خود که در دانشگاه هاروارد انجام گرفته، در این مورد می گوید: “کسانی که بازده کاری شان در صبح بالاتر است، در مشاغل شان موفقیت های بیشتری را کسب می کنند. این بدان علت است که آنها به مراتب فعال تر از کسانی هستند که اوج فعالیت های کاری شان در ساعات پایانی کار است.”
در این نظرسنجی ۳۶۷ دانشجو مورد مطالعه قرار گرفتند و در این میان، افرادی که صبح ها زودتر از خواب بیدار می شدند، به مراتب فعال تر بودند و اهداف اهداف بلندمدتی در زندگی هایشان داشتند.
کمتر کارهایتان را به تاخیر می اندازید
کسانی که عمدتا صبح زود از خواب بیدار می شوند کمتر پیش می آید که کارهایی را که می توانند امروز انجام دهند به فردا موکول کنند.
می توانید همراه تر و باثبات تر باشید
نتایج تحقیقات مشابه انجام پذیرفته شده در سال ۲۰۱۱ میلادی (۱۳۹۰ شمسی) نشان داده است که افراد سحرخیز، عمدتا مصمم تر، موافق تر، آگاه تر، فعال تر و با دیگران همراه تر هستند.
استرس کمتری را متحمل خواهید شد
یکی از چالش هایی که بسیاری از افراد در زندگی شان دارند و خصوصا در میان افرادی که بیشتر به خوابیدن علاقه دارند، زمان و مدت خوابیدن شان است. شواهد نشان می دهد که افراد سحرخیز، افردی آرام تر و کم استرس هستند.
قادر به انجام کارها میشوید
اگر صبح زودتر از خواب برخیزید قادر خواهید بود روزی را که می تواند به شدت اعصاب تان را خرد کند با کمی بررسی و تحلیل پروژه کاری که در دست دارید، تبدیل به یک روز پرثمر کنید.
%(#ff0000)[از فردا ۴ ابان ماه شروع میکنیم]
%(#ff0000)[بقیه دوستان هم شرکت کنید]
@دانش-آموزان-آلاءسلام صبح زمستونیتون بخیر
خواب:۱۲:۳۰
بیداری: ۶:۱۵ -
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط _Mitra_ انجام شده
سلام من ساعت ۴ ونیم بیدار شدم مقداری فعالیت کردم و بعد دیدم از سردرد دارم میمیرم گرفتم تا ۷ ونیم خوابیدم
-
سلام من ساعت ۴ ونیم بیدار شدم مقداری فعالیت کردم و بعد دیدم از سردرد دارم میمیرم گرفتم تا ۷ ونیم خوابیدم
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani سلام...من نمیدونم الان چه واکنشی نشون بدم
عاخه گفتم اگه دیر بیدار شدی خودت میدونی
ولی الان هم زود بیدار شدی هم از یه لحاظ دیگه دیر
-
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sadaf-A
کجایی تو چرا نیستی؟بدون حداحافظی رفتی؟
عجب دوره زمونه ایه همه بی وفا شدن
-
امروز خراب شدم
خواب 23
بیداری 8 -
@mitra-ism-rahmani سلام...من نمیدونم الان چه واکنشی نشون بدم
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
به نظرم باید بهتر تهدید کنید
مثلا بگید در صورت دیر بیدار شدن چاقو و درصورت عدم تداوم بیداری کمان -
سلام
خواب:5و50دیقه صبح
بیداری:10ونیم -
به نظرم باید بهتر تهدید کنید
مثلا بگید در صورت دیر بیدار شدن چاقو و درصورت عدم تداوم بیداری کماننوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani
فکر خوبیه...ولی دیگه کار شما از چاقو و کمان گذشته...سفارش دادم اوسا (همون استاد خودمون) برا تهدیدت یه ابزار جدید درست کنه
در دست انتشاره تا اون موقع دندون رو جیگر میذارم با همین چاقووا سَر میکنم
-
نوشتهشده در ۹ دی ۱۳۹۹، ۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط _Mitra_ انجام شده
wow شروع کننده امروز منم !!!!!!!
سلام صبح همگی بخیر
من 5ونیم بیدار شدم -
نوشتهشده در ۹ دی ۱۳۹۹، ۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلامی چو بوی خوش آشنایی/ بدان مردم دیده روشنایی
خواب ۲
بیداری ۶:۴۵
زندگی موسیقیِ گنجشکهاست
زندگی باغِ تماشایِ خداست
زندگی یعنی همین پروازها
لبخندها ، آوازها
️
-
%(#ff0000)[سسلام دوستان]
توی این تاپیک میخام در مورد فواید سحر خیز بودن رو بگم و اجازه بگیریم تا یه هفته تایم بیداریم اینجا گزارش بدم
موفقیت بیشتری را در کارتان کسب میکنید
کریستُف رندلر (Christoph Randler) که یک زیست شناس است، در مطالعه اخیر خود که در دانشگاه هاروارد انجام گرفته، در این مورد می گوید: “کسانی که بازده کاری شان در صبح بالاتر است، در مشاغل شان موفقیت های بیشتری را کسب می کنند. این بدان علت است که آنها به مراتب فعال تر از کسانی هستند که اوج فعالیت های کاری شان در ساعات پایانی کار است.”
در این نظرسنجی ۳۶۷ دانشجو مورد مطالعه قرار گرفتند و در این میان، افرادی که صبح ها زودتر از خواب بیدار می شدند، به مراتب فعال تر بودند و اهداف اهداف بلندمدتی در زندگی هایشان داشتند.
کمتر کارهایتان را به تاخیر می اندازید
کسانی که عمدتا صبح زود از خواب بیدار می شوند کمتر پیش می آید که کارهایی را که می توانند امروز انجام دهند به فردا موکول کنند.
می توانید همراه تر و باثبات تر باشید
نتایج تحقیقات مشابه انجام پذیرفته شده در سال ۲۰۱۱ میلادی (۱۳۹۰ شمسی) نشان داده است که افراد سحرخیز، عمدتا مصمم تر، موافق تر، آگاه تر، فعال تر و با دیگران همراه تر هستند.
استرس کمتری را متحمل خواهید شد
یکی از چالش هایی که بسیاری از افراد در زندگی شان دارند و خصوصا در میان افرادی که بیشتر به خوابیدن علاقه دارند، زمان و مدت خوابیدن شان است. شواهد نشان می دهد که افراد سحرخیز، افردی آرام تر و کم استرس هستند.
قادر به انجام کارها میشوید
اگر صبح زودتر از خواب برخیزید قادر خواهید بود روزی را که می تواند به شدت اعصاب تان را خرد کند با کمی بررسی و تحلیل پروژه کاری که در دست دارید، تبدیل به یک روز پرثمر کنید.
%(#ff0000)[از فردا ۴ ابان ماه شروع میکنیم]
%(#ff0000)[بقیه دوستان هم شرکت کنید]
@دانش-آموزان-آلاءخواب۱:۱۵
بیداری۷:۱۵