قرار صبحگاهی:)
-
chichak am خیلی عالی منم هستم فقط ساعت چند؟
-
chichak am خیلی عالی منم هستم فقط ساعت چند؟
-
@bahar-khanoom اصلا این روزا که هدف میزاری مخصوصا واس بیدار شدن خواب می چسبه میخوای درس بخونی تلویزیون فیلم میزاره اصلا خراب میشه
@sani-painting بعد خداکنه ی روز بیکار باشی هیچی نداره و خوابتم نمیاد
-
مهشید غضنفرآبادی
رحم کنید تا خدا به شما رحم کند🥺
کار خلاف که نمیکنم
دبیرمون میخواس یه بلایی سرمون بیاره از ترس تا ۳ داشتم خودم برا اون بلا آماده میکردم
@ermia-mirzakhani ادرس معلمتون پلیز
-
@ermia-mirzakhani ادرس معلمتون پلیز
مهشید غضنفرآبادی وایییی اینکارو نکن شبیه این گروگان گیرا شدی
-
مهشید غضنفرآبادی وایییی اینکارو نکن شبیه این گروگان گیرا شدی
@ermia-mirzakhani بکش بره باو گروگان چیه !
-
@ermia-mirzakhani بکش بره باو گروگان چیه !
مهشید غضنفرآبادی اوههه ناشیم هس گروگانگیرمون
-
@sahar-tuo خواهرم ساعت خاصی نداره هر کس سعیشو میکنه زود تر از روز قبل بیدار بشه تا جایی که دیگه کلا خوابش تنظیم شه..گزارش میدیم که با خودمونو با دیگران بسنجیم
️
-
%(#ff0000)[سسلام دوستان]
توی این تاپیک میخام در مورد فواید سحر خیز بودن رو بگم و اجازه بگیریم تا یه هفته تایم بیداریم اینجا گزارش بدم
موفقیت بیشتری را در کارتان کسب میکنید
کریستُف رندلر (Christoph Randler) که یک زیست شناس است، در مطالعه اخیر خود که در دانشگاه هاروارد انجام گرفته، در این مورد می گوید: “کسانی که بازده کاری شان در صبح بالاتر است، در مشاغل شان موفقیت های بیشتری را کسب می کنند. این بدان علت است که آنها به مراتب فعال تر از کسانی هستند که اوج فعالیت های کاری شان در ساعات پایانی کار است.”
در این نظرسنجی ۳۶۷ دانشجو مورد مطالعه قرار گرفتند و در این میان، افرادی که صبح ها زودتر از خواب بیدار می شدند، به مراتب فعال تر بودند و اهداف اهداف بلندمدتی در زندگی هایشان داشتند.
کمتر کارهایتان را به تاخیر می اندازید
کسانی که عمدتا صبح زود از خواب بیدار می شوند کمتر پیش می آید که کارهایی را که می توانند امروز انجام دهند به فردا موکول کنند.
می توانید همراه تر و باثبات تر باشید
نتایج تحقیقات مشابه انجام پذیرفته شده در سال ۲۰۱۱ میلادی (۱۳۹۰ شمسی) نشان داده است که افراد سحرخیز، عمدتا مصمم تر، موافق تر، آگاه تر، فعال تر و با دیگران همراه تر هستند.
استرس کمتری را متحمل خواهید شد
یکی از چالش هایی که بسیاری از افراد در زندگی شان دارند و خصوصا در میان افرادی که بیشتر به خوابیدن علاقه دارند، زمان و مدت خوابیدن شان است. شواهد نشان می دهد که افراد سحرخیز، افردی آرام تر و کم استرس هستند.
قادر به انجام کارها میشوید
اگر صبح زودتر از خواب برخیزید قادر خواهید بود روزی را که می تواند به شدت اعصاب تان را خرد کند با کمی بررسی و تحلیل پروژه کاری که در دست دارید، تبدیل به یک روز پرثمر کنید.
%(#ff0000)[از فردا ۴ ابان ماه شروع میکنیم]
%(#ff0000)[بقیه دوستان هم شرکت کنید]
@دانش-آموزان-آلاءساعت خواب و بیداری ادمای مشهور! و البت موفق
-
ساعت خواب و بیداری ادمای مشهور! و البت موفق
-
ساعت خواب و بیداری ادمای مشهور! و البت موفق
مهشید غضنفرآبادی
جالب بود -
سسسلام بیداری ۵۲ دقیقه قبل
صبحتون نوتلایی -
سلام صبح همگی بخیر
بیداری 5:55
شروع مطالعه 6:15 -
%(#ff0000)[سسلام دوستان]
توی این تاپیک میخام در مورد فواید سحر خیز بودن رو بگم و اجازه بگیریم تا یه هفته تایم بیداریم اینجا گزارش بدم
موفقیت بیشتری را در کارتان کسب میکنید
کریستُف رندلر (Christoph Randler) که یک زیست شناس است، در مطالعه اخیر خود که در دانشگاه هاروارد انجام گرفته، در این مورد می گوید: “کسانی که بازده کاری شان در صبح بالاتر است، در مشاغل شان موفقیت های بیشتری را کسب می کنند. این بدان علت است که آنها به مراتب فعال تر از کسانی هستند که اوج فعالیت های کاری شان در ساعات پایانی کار است.”
در این نظرسنجی ۳۶۷ دانشجو مورد مطالعه قرار گرفتند و در این میان، افرادی که صبح ها زودتر از خواب بیدار می شدند، به مراتب فعال تر بودند و اهداف اهداف بلندمدتی در زندگی هایشان داشتند.
کمتر کارهایتان را به تاخیر می اندازید
کسانی که عمدتا صبح زود از خواب بیدار می شوند کمتر پیش می آید که کارهایی را که می توانند امروز انجام دهند به فردا موکول کنند.
می توانید همراه تر و باثبات تر باشید
نتایج تحقیقات مشابه انجام پذیرفته شده در سال ۲۰۱۱ میلادی (۱۳۹۰ شمسی) نشان داده است که افراد سحرخیز، عمدتا مصمم تر، موافق تر، آگاه تر، فعال تر و با دیگران همراه تر هستند.
استرس کمتری را متحمل خواهید شد
یکی از چالش هایی که بسیاری از افراد در زندگی شان دارند و خصوصا در میان افرادی که بیشتر به خوابیدن علاقه دارند، زمان و مدت خوابیدن شان است. شواهد نشان می دهد که افراد سحرخیز، افردی آرام تر و کم استرس هستند.
قادر به انجام کارها میشوید
اگر صبح زودتر از خواب برخیزید قادر خواهید بود روزی را که می تواند به شدت اعصاب تان را خرد کند با کمی بررسی و تحلیل پروژه کاری که در دست دارید، تبدیل به یک روز پرثمر کنید.
%(#ff0000)[از فردا ۴ ابان ماه شروع میکنیم]
%(#ff0000)[بقیه دوستان هم شرکت کنید]
@دانش-آموزان-آلاءchichak am سلام امروز حالم خوش نیست برام دعا کنید 5 بیدار شدم دوباره خوابیدم تا 7البت خواب نبودم !
-
chichak am سلام امروز حالم خوش نیست برام دعا کنید 5 بیدار شدم دوباره خوابیدم تا 7البت خواب نبودم !
مهشید غضنفرآبادی وایی منم دیروز افتضاح بودم همش خواب بودم
انشاالله که خوب بشی عزیزه دل -
chichak am سلام امروز حالم خوش نیست برام دعا کنید 5 بیدار شدم دوباره خوابیدم تا 7البت خواب نبودم !
مهشید غضنفرآبادی ای وای
انشاالله زودی خوب شی
🥺