ویژه راه ابریشمی ها
-
سلام به همهی آلاییها به خصوص بچههای راه ابریشم
بچه ها یه قسمت ویژه تو انجمن براتون ایجاد کردیم
که اونجا بتونید باهم رفع اشکال کنید
اگر مطلبی از راه ابریشم دارین و می خوایید به اشتراک بذارید از اون قسمت استفاده کنید
و عضو گروه های مخصوص خودتون بشید
برای این که به گروه ها و این قسمت دسترسی داشته باشیدیا در همین تاپیک اعلام کنید که راه ابریشمی هستین
برای دریافت اطلاعات خانوم @Alba به شما تو پی وی پیام میدن
اطلاعاتی که باید بفرستین:- شماره موبایل و کد ملی که باهاش خرید کردین
- اسم دروسی که از راه ابریشم تهیه کردین
و یا اگر چت شما باز هست همین اطلاعات رو خودتون پی وی بفرستین
-
-
ad62b7a754ddc0 دانش آموزان آلاءreplied to 02cf54602df4f9 on ۲۸ مرداد ۱۴۰۳، ۵:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
02cf54602df4f9 تاپیک بزنین بپرسین
-
سلام راه ابریشم 2 گروهی که با بچه ها یا معلما باشه ندداره ؟
-
M.an سلام خسته نباشید.. من هم راه ابریشم 2 روگرفتم . بی زحمت من هم اد کنید
-
سلام وقتتون بخیر
من پک راه ابریشم 2 رشته ریاضی رو تهیه کردم لطفا در گروه ها ادم کنید -
سلام داخل جزوه پی داف که پرینت بگیریم فاصلش برا نوشتن کم نیست ؟
-
سلام راه ابریشمی هستم لطفا من رو توی گروه های آلا اد کنید مرسی
-
02cf54602df4f9 دانش آموزان آلاءreplied to Succinate on ۱۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Succinate نه متاسفانه
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to 02cf54602df4f9 on ۱۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
02cf54602df4f9 در ویژه راه ابریشمی ها گفته است:
mr.vinyzo ممنون
اگر تهرانید من یه جا رو می شناسم با هزینه خیلی کم کپی می گیره
-
02cf54602df4f9 دانش آموزان آلاءreplied to mr.vinyzo on ۱۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo ممنون
-
mr.vinyzoreplied to 02cf54602df4f9 on ۱۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
02cf54602df4f9 یپرینتر بگیری به صرفه تر درمیاد ..بعدا میتونی باهاش هرچیزی رو چاپ کنی ..نمونه سوال کتاب .تست .جزوه و...
-
02cf54602df4f9 دانش آموزان آلاءreplied to mr.vinyzo on ۱۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo الان که بخوام کل جزوه هارو پرینت بگیرم قیمتش اندازه خودت پک راه ابریشم میشه درسته ؟
-
mr.vinyzoreplied to 02cf54602df4f9 on ۱۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
02cf54602df4f9 ببخشید ..حرف اقای اسماعیلی رو گوش نده ....خودت یه مشاور بگیر ...
-
02cf54602df4f9 دانش آموزان آلاءreplied to mr.vinyzo on ۱۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo چی شد؟
بعد اسماعیلی که میگه لازم نیست همشونو پرینت بگیرید منظورش چیه ؟ -
mr.vinyzoreplied to 02cf54602df4f9 on ۱۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
02cf54602df4f9 پرینتر داشتم ....حساب میکنم..
-
02cf54602df4f9 دانش آموزان آلاءreplied to mr.vinyzo on ۱۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo اون خلاصه نویسی هارو پرینت میگرفتی؟
یا کلشون چند هزار صفحه میشن درسته ؟ یعنی کل اونارو پرینت گرفتی ؟ قیمتشون چقدر شد ؟ -
mr.vinyzoreplied to 02cf54602df4f9 on ۱۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
02cf54602df4f9 اره همه رو گرفتم .با فیلما کامل میکردم بعد خلاصه نویسی هم میکردم..
-
02cf54602df4f9 دانش آموزان آلاءreplied to mr.vinyzo on ۱۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo کل صفحاتشو پرینت گرفتی ؟
خلاصه نویسی میکردی بعد پرینت میگرفتی ؟یا کل پی دی اف رو گرفتی ؟
فرسنگ ۲ و ۳ رو هم گرفتی؟ -
mr.vinyzoreplied to 02cf54602df4f9 on ۱۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
02cf54602df4f9 من پارسال پرینت گرفتم...
-
سلام
جزوه ها راه ابریشم 2 رو پرینت میگیرید یا از رو پی داف میخونید یا مینویسد ؟
کلا یه توضیح در مورد خوندنتون بدید
پست 1 از 2035