زبان
-
fatemeh ganjkhanloo باشه بابا
اوصیکم بتقوی اللهYazdan 1 وا یعنی چی ؟
صبر پیشه کنیم -
سلام دوستان
من زبانم خیلی ضعیفه لطفا اگه روشی رو انجام داده یا خودتون انجام دادین و نتیجه گرفتین به منم بگین ممنون میشم
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @تجربیا @انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاNazanin Jamali در زبان گفته است:
سلام دوستان
من زبانم خیلی ضعیفه لطفا اگه روشی رو انجام داده یا خودتون انجام دادین و نتیجه گرفتین به منم بگین ممنون میشم
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @تجربیا @انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاسلام
من یه لایو از استاد میلاد قریشی دبیر زبان دیدم توی گزینه دو: که راهکار میدادن برای خوندن زبان ایشون گفتن اول شروع کنید به روزی10تا تست زدن ودل و روده ی تست رو بیارید بیرون یعنی کاااملاا تحلیلش کنید تک تک کلماتش رو
و دیگه نیازی ب حفظ کردن و خوندن تکی کلمات هم نیست چون شما تست ک میزنید هر تست 4تا گزینه داره دیگه و به گزینه های دیگه هم توجه میکنید و اینطوری کلمات رو بهتر یاد میگیرید البته ایشون گفتن( برای حفظ کردن کلمات میتونید از وقتهاییکه اضافه میارید مثلا در حال رفتن به بیرون هستید و توی ماشین نشستین استفاده کنید)
بعد از تقریبا 1،2ماه دیکه تست زدن براتون راحت تر میشه و بعد میتونید برید سراغ تست های سطح بالاتر البته برای کلوز و ریدینگ باید چند ماه به طور مداوم این کار رو انجام بدید بعد از چند ما زدن کلوز و ریدینگ اسون میشه براتونمن خودم این روش رو امتحان کردم و خیییلییی موثر بود من تست زبان همیشه لنگ میزدم اما با صبر کردن و مداوم تست زدن الان تست ها رو راحت تر میزنم و سریع تر و تماما طبق گفته های استاد عمل کردم و فقط تست لغت زدم اما ریدینگمم پیشرفت کرد
-
Yazdan 1 وا یعنی چی ؟
صبر پیشه کنیم -
سلام دوستان
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @تجربیا @انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاNazanin Jamali من خودم زبانم در حد متوسط بود با الا هم پیش رفتم استاد عزتی عالییین پیشنهاد میکنم با ایشون و جزوه هاشون پیش برید تست هایی رو هم که بررسی میکنند رو ببنید
-
سلام دوستان
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @تجربیا @انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاNazanin Jamali
برای لغات ، من یه کتابچهی کوچیک داشتم از انتشارات خط سفید
باید هرروز ده لغت یا ب تعداد دلخواه یاد بگیرید و تست بزنید
گرامر هم یا فیلم آموزشی یا کتابهای کمک آموزشی
من خط سفید داشتم ولی شهاب اناری هم خوبه
هرشب هم باید یه کلوز تست و ریدینگ کار کنید
خیلی مفیده
ولی ب هیچ وجه زبان رو حذف نکنید چون اگ روی رتبه خیلی تاثیر داره -
سلام دوستان
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @تجربیا @انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاNazanin Jamali سلام نازنین...
کتاب شهاب اناری خیلی میتونه کمکت کنه..
ی کتابچه هم داره مال لغت هست..میتونی اون رو بخونی..
کلا ریدینگ،ووکب،گرامر رو جدا کرده و ب نظرم اگه باهاش پیش بیای میتونی پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته باشی -
Nazanin Jamali سلام نازنین...
کلا ریدینگ،ووکب،گرامر رو جدا کرده و ب نظرم اگه باهاش پیش بیای میتونی پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته باشیAmin Mojarradi اینو راست میگه منم دارم عالیه
-
Nazanin Jamali
برا کنکور یا مدرسه؟ -
کلا ریدینگ،ووکب،گرامر رو جدا کرده و ب نظرم اگه باهاش پیش بیای میتونی پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته باشیAmin Mojarradi در زبان گفته است:
کلا ریدینگ،ووکب،گرامر رو جدا کرده و ب نظرم اگه باهاش پیش بیای میتونی پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته باشیاین کتاب برا کسایی ک ی زمینه ای دارن خوبه ن کسی ک هیچی بارش نی!
-
Amin Mojarradi در زبان گفته است:
کلا ریدینگ،ووکب،گرامر رو جدا کرده و ب نظرم اگه باهاش پیش بیای میتونی پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته باشیاین کتاب برا کسایی ک ی زمینه ای دارن خوبه ن کسی ک هیچی بارش نی!
Fragile نظرت چیه؟
-
Amin Mojarradi در زبان گفته است:
Fragile دوستایی داشتم که با این کتاب از صفر اومدن بالا...
حالا بازم خودشون بیشتر سوال میکنن تا بهترین منبع رو تهیه کنن -
سلام دوستان
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @تجربیا @انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاNazanin Jamali سلام دوستان ممنون از همه
-
Nazanin Jamali برا کدوم مبحثش میخوای ؟
-
کلا ریدینگ،ووکب،گرامر رو جدا کرده و ب نظرم اگه باهاش پیش بیای میتونی پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته باشیAmin Mojarradi سلام امین
اره اونو دارم ولی سطحش بالاس برای شروع من صفر صفرم -
سلام دوستان
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @تجربیا @انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاNazanin Jamali اون حساب قبلیم نیست به خاطر اون بااین اومد
-
کلا ریدینگ،ووکب،گرامر رو جدا کرده و ب نظرم اگه باهاش پیش بیای میتونی پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته باشیAmin Mojarradi ممنونم
-
Nazanin Jamali ولی میتونی از فیلم های آموزشی استفاده کنی. بد نیستن
Amir Hossein Rahtalab ممنون
-
Nazanin Jamali برا کلوز هم لغات ربطی و کلمات مهم رو بخونین و از ارتباط معنایی کلمات برا زدن تستا استفاده کنین
قسمت ریدینگ رو خیلی باید تمرین کنین با تستای ریدینگ کنکور هر شب یکیو حل کنین روشایی که کتاب خودش گفته مث اسکن و اسکیمینگ و ... هم خوبنfatemeh ganjkhanloo ممنون
️
-
Nazanin Jamali در زبان گفته است:
سلام دوستان
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @تجربیا @انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاسلام
من یه لایو از استاد میلاد قریشی دبیر زبان دیدم توی گزینه دو: که راهکار میدادن برای خوندن زبان ایشون گفتن اول شروع کنید به روزی10تا تست زدن ودل و روده ی تست رو بیارید بیرون یعنی کاااملاا تحلیلش کنید تک تک کلماتش رو
و دیگه نیازی ب حفظ کردن و خوندن تکی کلمات هم نیست چون شما تست ک میزنید هر تست 4تا گزینه داره دیگه و به گزینه های دیگه هم توجه میکنید و اینطوری کلمات رو بهتر یاد میگیرید البته ایشون گفتن( برای حفظ کردن کلمات میتونید از وقتهاییکه اضافه میارید مثلا در حال رفتن به بیرون هستید و توی ماشین نشستین استفاده کنید)
بعد از تقریبا 1،2ماه دیکه تست زدن براتون راحت تر میشه و بعد میتونید برید سراغ تست های سطح بالاتر البته برای کلوز و ریدینگ باید چند ماه به طور مداوم این کار رو انجام بدید بعد از چند ما زدن کلوز و ریدینگ اسون میشه براتونمن خودم این روش رو امتحان کردم و خیییلییی موثر بود من تست زبان همیشه لنگ میزدم اما با صبر کردن و مداوم تست زدن الان تست ها رو راحت تر میزنم و سریع تر و تماما طبق گفته های استاد عمل کردم و فقط تست لغت زدم اما ریدینگمم پیشرفت کرد
-
Nazanin Jamali من خودم زبانم در حد متوسط بود با الا هم پیش رفتم استاد عزتی عالییین پیشنهاد میکنم با ایشون و جزوه هاشون پیش برید تست هایی رو هم که بررسی میکنند رو ببنید